Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

ото я туууупилааааа. Дякую.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ще вичитала, що в мультиварці можна в силіконових формах пекти.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  3. kristina

kristina Well-Known Member

Хочу приготувати телятину цілим куском. Щоб соковито вийшло. Читала в фольгу запихають мяско і на випічку. Взагалі цілтим куском ще не готувала в мульті. Маєте рецепт ?

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Так і роблю, мариную в соєвому соусі, прянощах, або в кефірі, ще даю в фольгу моркву, цибулю, гриби, випікаю в режимі "запікати". Дуже смакує всім.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  5. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Дівчата, підкажіть будь ласка, на якому режимі варити молочну кашу, якщо немає такого режиму. В мене мультиварка-скороварка Делфа. Задоволена нею, страви виходять смачні і швидкі. Але от варила 2 рази молочну вівсяну кашу і вона мені пригорала. Варила на режимі "Каша" 10 хв., мастила маслом дно, давала більше рідини, вже не знаю що ще можна зробити. Порадьте щось.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Можна поставити в режимі Мультишеф на темп 110-115С і на тих самих 10 хв, а якщо каші мало, тобто на 1-2 порції, то можна зменшити час, особдиво для вівсянки, вона швидко готується.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

поставте хвилин 5.при потребі доварите.
    спробуйте може тушкування.

8. Insolence

Insolence Living The Dream

Листкове тісто хтось готував в мульті?

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я штруделі з листкового тіста готувала, пироги. Звісно, не так як з духовки, але я поки альтернативи не маю.
    Мене цікавить чи хтось перловку і нут готував в мульті? На якому режимі краще?

10. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Знайшла я вирішення. Зменшила кількість хвилин і додала більше рідини, варила на режимі "Каша". Сьогодні кашка вийшла супер. Думаю, справа була в тому, що я рідини давала по рецепту, а треба набагато більше. Кашка виходила дуже густа, а от нині така, яка має бути. Дякую за відгуки).

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчата, перестала вмикатися моя мультя Декс 60:girl_cray: Я без неї, як без рук, ще й маю новісіньку додаткову чашу. Хтось ремонтував свою мультю, як і де?Бачу, що ніби є сервісний центр від ДЕКс у Львові, які про нього відгуки?

12. fiesta

fiesta Well-Known Member

Не знаю, чи тут питати:
    Хоче свекруха мультиварку (я про них нічого не знаю)
    1- функція скороварка дуже треба?
    2- функ. плов- без неі поов не зробить?
    3- для 2 людей досить 3 літрову?
    4- бачила тут Delfa хвалили. Добра ?
    5- яку ще порадите, щоб ціна/якість добра і не за всі гроші?

13. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Скороварка однозначно треба, 3л. думаю вистачить, але своїм брала 5, плов можна і без окремої функції "плов" зварити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, як позбутися того запаху попередніх страв в мультиварці?

15. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Мені допомагає залишити після миття відкриту на ніч. Зранку свіжа. Мию плином.

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В моїй чаші редмонд почало стиратися покриття. Так буває? З-під чорного покриття проблискує метал, дно рифлене трохи і от на тих виступах трохи постиралось. Від чого? Ніколи не терла, не дерла її. Сьогодні пристав трохи бісквіт, хоч маслом і змазала. ще рис/плов трошки приставав. То вже початок її кінця?

Останнє редагування: 13 Травень 2016
  17. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

справді в фользі? бо дл мене то так незвично, кожен раз думаю чи не згорить, к мікрохвильовка. і скільки часу?

18. Stroga

Stroga Well-Known Member

В мене також таке...і це через рік використання!!! До того була 5 років керамічна філіпс, то виглядала як нова!!!Я розчарована редмонд чашами((( а нова коштує дуже дорого, навіть і незнаю що тепер робити...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. invisible

invisible Well-Known Member

Підкажіть, чи в когось таке було. Робила молочну кашу в мульті-скороварці Мулінекс, коли почала спускати пару, то через клапан фонтаном пішло молоко, забризкало півкухні. В чому могла бути причина? Власне робила не вперше, раніше такого не було.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а каша була к завжди? а послідовність закладки круп і співвідношенн вода-крупа?