Ще вичитала, що в мультиварці можна в силіконових формах пекти. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Хочу приготувати телятину цілим куском. Щоб соковито вийшло. Читала в фольгу запихають мяско і на випічку. Взагалі цілтим куском ще не готувала в мульті. Маєте рецепт ?
Так і роблю, мариную в соєвому соусі, прянощах, або в кефірі, ще даю в фольгу моркву, цибулю, гриби, випікаю в режимі "запікати". Дуже смакує всім. Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
Дівчата, підкажіть будь ласка, на якому режимі варити молочну кашу, якщо немає такого режиму. В мене мультиварка-скороварка Делфа. Задоволена нею, страви виходять смачні і швидкі. Але от варила 2 рази молочну вівсяну кашу і вона мені пригорала. Варила на режимі "Каша" 10 хв., мастила маслом дно, давала більше рідини, вже не знаю що ще можна зробити. Порадьте щось.
Можна поставити в режимі Мультишеф на темп 110-115С і на тих самих 10 хв, а якщо каші мало, тобто на 1-2 порції, то можна зменшити час, особдиво для вівсянки, вона швидко готується.
Я штруделі з листкового тіста готувала, пироги. Звісно, не так як з духовки, але я поки альтернативи не маю. Мене цікавить чи хтось перловку і нут готував в мульті? На якому режимі краще?
Знайшла я вирішення. Зменшила кількість хвилин і додала більше рідини, варила на режимі "Каша". Сьогодні кашка вийшла супер. Думаю, справа була в тому, що я рідини давала по рецепту, а треба набагато більше. Кашка виходила дуже густа, а от нині така, яка має бути. Дякую за відгуки).
Дівчата, перестала вмикатися моя мультя Декс 60 Я без неї, як без рук, ще й маю новісіньку додаткову чашу. Хтось ремонтував свою мультю, як і де?Бачу, що ніби є сервісний центр від ДЕКс у Львові, які про нього відгуки?
Не знаю, чи тут питати: Хоче свекруха мультиварку (я про них нічого не знаю) 1- функція скороварка дуже треба? 2- функ. плов- без неі поов не зробить? 3- для 2 людей досить 3 літрову? 4- бачила тут Delfa хвалили. Добра ? 5- яку ще порадите, щоб ціна/якість добра і не за всі гроші?
Скороварка однозначно треба, 3л. думаю вистачить, але своїм брала 5, плов можна і без окремої функції "плов" зварити.
В моїй чаші редмонд почало стиратися покриття. Так буває? З-під чорного покриття проблискує метал, дно рифлене трохи і от на тих виступах трохи постиралось. Від чого? Ніколи не терла, не дерла її. Сьогодні пристав трохи бісквіт, хоч маслом і змазала. ще рис/плов трошки приставав. То вже початок її кінця?
справді в фользі? бо дл мене то так незвично, кожен раз думаю чи не згорить, к мікрохвильовка. і скільки часу?
В мене також таке...і це через рік використання!!! До того була 5 років керамічна філіпс, то виглядала як нова!!!Я розчарована редмонд чашами((( а нова коштує дуже дорого, навіть і незнаю що тепер робити...
Підкажіть, чи в когось таке було. Робила молочну кашу в мульті-скороварці Мулінекс, коли почала спускати пару, то через клапан фонтаном пішло молоко, забризкало півкухні. В чому могла бути причина? Власне робила не вперше, раніше такого не було. Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk