Відповідь: Мультиварка а я її використовую щоб підігріти раніше зварене. Перекип"ятити зупку. Розігріти кашку, плов, мяско (що завгодно). Дала чуть води і на "варку на пару" скоріш за все така ціна диктується її попитом на нашому ринку Мама на днях бачила в Фокстроті мультю на 400 мл (!!!) - хіба на холостяка - ціною в район 1100-1200 грн. здуріти просто!!!! те, що додається книгою рецептів назвати важко. Розбещені японські уми навіть не здогадуються ЩО умудряється готувати в ній наш люд і наскільки його фантазія зайшла далеко )))))))))) Багато гарних рецептів є на форумі Хорошої кухні. Але відверто, після кількох витворів згідно рецепту починаєш експериментувати і виходить не гірше про це я в цій темі вже писала - ЕЛЕМЕНТАРНО! Полоснув той банячок, протер, витер Періодично пластик, клапан і відсік для конденсату. ---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- в мене година 60 хв + 30-40 хв. Після випікання не відкриваю. Бісквіт та чізкейк єдині "пляцки", яким після завершення випічки даю постоятии в мульті хоч годинку.
Відповідь: Мультиварка Давати, давати!!! Я потрохи вивчаю, ті всі справи і рецепти хочу підібрати. Надіюся, що я скоро стану щасливою власницею мультиварки!!! Пи.Си. Ще й Оленка постійно спокушає! Попробуй втриматися!!!
Відповідь: Мультиварка дуже дякую за запрошення! може в той же день якийсь сирничок буде пектися...:o а з мене причитається це для мене дуже важливо, бо від мікрохвильовки відмовилася, а на сковорідці чи в кастрюльці не завжди файно.. я вже точно захотіла.. бо ітак як щось готую - помішала і читаю журнал... як кобіта з якогось серіалу, яка готує раз в році... потім біжу дивитися як підгоріло чи збігло))) виняток хіба як коханий поруч - або журнал не дасть почитати або сам пригляне, поки я літаю))) чи сижу на ДП тому закинула і пішла-то суперовий варіант)
Відповідь: Мультиварка Памятаєте такий фільм, де хлопець мав успаткувати статки свого дядька, якщо до свого ДН одружиться? ну і там його дівчина відмовилися (бо щось в них неладилося, не знаючи цього) і його компаньйон дав оголошення в газету зі всіма подробицями? і півфільму за ним ганялося мільйон дівчат у весільних сукнях? Так от... Мені скоро здаватиметься, що за мною так будуть ганятися ваші чоловіки Надійко, ми колись з Анутою купили додаткові банячки на сайти Панасоніка (вже не має). Зараз знаю, що дівчата замовляють з Москви, але ціна як півмульті, дуже дорого і каструлька, і доставка. Але по часу не скоротить приготування, мультя одна ж. Я одну каструльку використовую для соленого, другу для солодкого (думаю, що ви зрозуміли про що я). Марто, 2 год. цвібак - то дуже довго. Ви його на який режим ставите? Я довше 65 хв. нічого не випікала. Росіл (бульйон) Підсмажую на сухій сковороді (а ще краще в духовці, можна в тій ж мульті) 1 невеличку морквинку, 1 невеликий корінь петрушки, півцибульки з усіх сторін. Мяско добре вимиваю, ставлю його в мультю на варка на пару, до 10 хв, щоб тільки трошки підкипіло (я перший росіл виливаю песику, ми його не використовуємо, думаю статей на цю тему багато і це вже індивідуально), вимиваю мультю, ща раз вимиваю мяско, кладу в мультю мяско і всі овочі і ставлю на тушіння на 2 год. мінімум. За 10 хв. до того як виключати солю, перчу, даю лавровий лист (я раніше приправляла десь в процесі, але недавно читала одну статтю, що солити і т.д. треба за 10 хв. до готовності - випробовую; єдине що знаю точно, що лавровий листок треба після варіння витягувати, а не залишати його). Овочі потім не використовую. Холодець - те саме.
Відповідь: Мультиварка за мого не хвилюйся він любить все, що потім гарно готую. А це так "а пагаваріть?" я за тим сайтом регулярно стежу - якби з"явились, дам знати
Відповідь: Мультиварка прочитала я про те диво і захотіла... Де я раніше була? До дня народження ще 2 міс. треба чоловіка підготувати, це буде подарунок для сім"ї. Мені такого дуже бракує. Я хоч і в декреті, та працюю вдома і часу маю обмаль на приготування всяких смакот, про плов як прочитала, зразу слинки потекли, я вже певно три місяці як не робила прову, одна бульба, каша та макарони. Скоро чоловік з хати вижене. Єх, хочу ту чудо-всеварку...
Відповідь: Мультиварка Зготувала чізкейк в мультиварці. Смак - незрівнянний! Думаю, навіть такі чізкейки повністю виправдовують покупку мультиварки Правда, коли тільки зготувала, він мав ще стояти пару годин в формі, а прийшов чоловік з роботи, і почав його витягувати (ініціативний, бачте)... Трохи попсув. Хочу ще з якимось фруктами спробувати зробити...
Відповідь: Мультиварка Анута і Оленка, пишіть лист в Панасонік- вони Вам зобов"язані організувати пристійний відкат за рекламу. Після невдалого досвіду з покупкою пароварки я її повернула в магазин і тепер мушу чекати на диво-банячок до 15 січня. Він вже мені снився сьогодні Ніколи не думала, що так хотітиму баняк, навіть такий розумний. Сподіваюся приєднатися до Вас в середині місяця, якщо постачальники не підведуть
Відповідь: Мультиварка ранее купил эту мультиварку маме за 85$ и теперь в шоке сколько вокруг нее ажиотажа и какая стала цена! ужас просто..200$ А плов и жаркое действительно очень вкусные. А как печь карточку в режиме выпечки?
Відповідь: Мультиварка Виглядає суперово, а смак наразі можу тільки уявити! Це перша причина, чого я хочу мультиварку!!! І ще була одна гарна новина для мене сьогодні, моя мультиварка вже їде до мене!!! Я вже не можу дочекатися!
Відповідь: Мультиварка Я нарізаю картопельку величенькими кубиками або шайбочками....додаю приправки...в мультю трішки олії і на випічку...45-65 хв. Люблю запікати разом з курочкою....
Відповідь: Мультиварка Мені допомагала одна знайома з Донецька. З доставкою вийшло десь 1400 грн., на даний час це дуже класна ціна. Хіба що на сайті 5ок є дешевші, але там їх ніколи практично не буває.