Відповідь: Мультиварка Дівчата, хочу попробувати спекти "П"яну вишню" в мультиварці. Хтось вже таке робив? Не знаю, чи вийде добре...
Відповідь: Мультиварка я теж хочу мультиварку, але щось ніяк не дозрію а як ви миєте той банячок - він витягається з середини? чи хтось мив в посудомийці? бо маю знайомого, то він бере на гурті, по ціні ще дешевше ніж тут писали - от і мрію
Відповідь: Мультиварка Банячок витягаєцця, мити його досить легко руками, бо там нічо не пригорає, а про миття в посудомийці ніц не написано, тому мию виключно руками. Цікаво, по скільки на гурті така мультя і чи продаються окремо кастрюльки до тої мульті і скільки там коштують? Якщо можна - в приват, дякую!
Відповідь: Мультиварка знайшла 2 мульті на аукціоні аукро, велика 1100, мала 890..продавець зі львова
Відповідь: Мультиварка Тимофій дуже любить їсти хліб, а магазинний я щось не дуже хотіла йому давати, а хлібопічки не маю, отже вчора спекла хлібчик в мульті. Смачно і просто
Відповідь: Мультиварка In4a, а якої він вийшов висоти? Чи пропікся всередині? Згори звичайно мабуть не зарумянився, а на дні і по бокам?
Відповідь: Мультиварка Замовила я нарешті собі мультиварку і сьогодні забрала.От тепер думаю щоб то легеньке зготувати.
Відповідь: Мультиварка Вітаю із такою потрібною покупкою! Із легкого можна приготувати рис або гречку. Це швидко і одразу дасть змогу відчути різницю
Відповідь: Мультиварка десь 8 см так Зарум"янився всюди. Я ставила на випічку на 1 год., потім перевернула і ще на випічку хвилин на 10.
Відповідь: Мультиварка Купила я ось таку мультиварку http://ibuy.com.ua/cgi/book.cgi?category=1016&event=9&id=48640Спочатку зробила омлет,то вийшов дуже ніжний і смачнющий,після цього надумала посмажити картоплю,вона в мене якась суха і не смачна вийшла,незнаю чому(я навіть незнаю в якій програмі я її смажила,бо понажимала всі кнопки підряд....) А завтра хочу приготувати суп з фрикадельками,порадьте як,щоб він не повторив долі тої викинутої картоплі І ще одне запитання в ній випікати можна?(бо режиму Випічка або Запікання немає)Чи щоб спекти якийсь пляцок це не обовязково,можна на іншій програмі(обрадуйте мене)
Відповідь: Мультиварка я готую спочатку фрикадельки на пару(15хв), а потім закидаю все в каструльку і вкл. Тушкування... я тільки на випічці печу....і картоплю смажу теж тільки випічці...
Відповідь: Мультиварка шановні поціновувачі мультиварок. запитання до вас. вибачте, якщо вже було тут десь озвучене. чи хтось перед придбанням мультиварки мучився дилемою Panasonic чи Moulinex? а то перед самою покупкою сумніви замучили... дякую заздалегіть
Відповідь: Мультиварка ні оскільки коли я купувала свою мультю вони були ТІЛЬКИ Панаси. шукайте відгуки на просторах інету - дядько Гугл знає усе
Відповідь: Мультиварка Хочу купити мультиварку, порадьте, на що звернути увагу. тут знайшла баааааагато рецептів
Відповідь: Мультиварка Маю питання до всіх, хто має мультиварки. Я собі чомусь уявляю мультиварку незамінною там, де нема газової/електричної плитки для готування їжі. Тобто, щоб в одному "баняку", грубо кажучи, можна було і спекти, і зварити, і посмажити, і щоб легко в 220 підключити, і транспортувати нескладно. Питання: чи використовуєте ви мультиварку замість звичайної кухонної плитки? Чи, маючи плиту, купуєте ще й мультиварку (тут не можу зрозуміти доцільності покупки). Чи мультиварка може ще щось таке, чого не вийде на звичайній кухні?