Відповідь: Мультиварка В мене мультиварки немає, але періодично я її хочу. Хочу напевно через те що всі так її нахвалюють.... чоловік вже кілька разів чуть її не купив і я в останній момент сама починала сумніватись чи треба мені той девайс та ще й за немалі гроші. І я досі вагаюсь.... бо практично все те саме можна зробити і на звичайній плиті/в духовці, а додатково замість газу ще користати ел.енергію.... В нас і так по 400-500 кВатт в місяць споживання ел.енергії і то на 1 кімнатну квартиру, а з тою штукою боюсь ще більше будем споживати.
Відповідь: Мультиварка Я маю і плиту і мультиварку. 90% всього готую саме в мультиварці. Особливо то зручно коли мала дитина, не треба над плитою стояти а все закидав і воно готується, і саме головне не згорить, а виключиться вчасно і перейде в режим підігрів. З мультиварки м'ясо і овочі смачніші, ніжніші. Подобається те, що в мультиварці можна все тушити без жиру, у власному соці. Також багато хто пече в мультиварці і виходить краще ніж в духовці, особливо газовій.
Відповідь: Мультиварка повністю підтримую Йоду. дівчата, якщо у вас є сили встати о 7 ранку і зготувати для сім"ї смачний свіжий сніданок (наприклад кашу молочну), то мій вам респект. Мені значно простіше закинути все звечора, налаштувати таймер і ранком тільки подати (або і самі собі візьмуть ) коли ми жили окремо - більшість готувала в мульті. зараз у свекрів - привчаємо народ до мульті, оскільки це їм новинка і незвично. Щось довготривале (тушення м"яса, бульйон тощо) готується вночі (тут трифазний лічильник і електрика вночі найдешевша, та і не треба пильнувати). Багато разів було таке, що я ставила готувати щось і йшла гуляти з дитиною. На газі ти 100% так не залишиш. Ну принаймі я б не ризикнула на таке - не гулялось би мені спокійно.
Відповідь: Мультиварка А хтось зауважував наскільки зросло споживання ел.енергії після регулярного використання мульті? Це не те щоб я копійки рахувала, але цікаво...
Відповідь: Мультиварка Всі страви що тушкуються я готую виключно в мультиварці. Деякі страви просто смачніші в мульті, а загалом це просто дуже зручно, бо все що тушкується, то це досить довге приготування і чекати півтора години поки звариться жарке мені лінь- а в мультиварці можна всен залишити і піти по справах, воно і звариться і виключиться і якщо треба буде тримати потрібну температуру до вашого приходу. Але мультиварка то зовсмі не заміна плиті чи духовці. Ну не зробиш в мульті відбивні і так само не спечеш піцу
Відповідь: Мультиварка Доречі, недавно робила в мульті омлет. Поставилась скептично, але заради експерименту спробувала. Була приємно вражена Щодо питання про електроенергію: я не зауважила сильних змін. Бойлер на воду тягне електрики значно більше. Мультя в режимі підігріву "їсть" здається 10 Вт год. А в режимі приготування 600 Вт год. Електрочайник - 1,5-2,0 кВт год.
Відповідь: Мультиварка І я таку саму замовила, завтра після обіду обіцяли А чому нема? На сайтах в описах пише, що є
Відповідь: Мультиварка Дівчата, дивилась інструкцію. Трохи я набрехала з цифрами. На підігріві - 110 Вт На випічці - 670 Вт Просто включена в розетку, але без виконання програми - 1 Вт
Відповідь: Мультиварка Я свою вже випробувала. Сказати, що класна річ - нічого не сказати. Найперше, що випробувала - молочна рисова каша. На приготування пішло 30 хв. Молоко не "втекло". А рис - смакота. Не розварений мммммммммммммммм. Мої вже з"їли. Казав чоловік щодня йому кашу варити
Відповідь: Мультиварка Щойно робила омлет - такий ситний. Але чомусь після 10хв.(ставила) таймер виключився і ввімкнувся підігрів. Знизу був готовий, а зверху ні. То я його перевернула і ще на 5 хв. поставила. Смачний. На наступний раз буду знати, що потрібно тримати по 5хв. на кожній стороні. Чи хтось тушкував бульбу з м"яском? Поділіться рецептом і враженнями
Відповідь: Мультиварка А ти омлет на якій програмі робила? Я на випічці і через 20 хв виключила. Щодо картоплі з мяском. Ніц надзвичайного знизу мяско, зверху картопля. Сіль, перець, зелень. Можна каррі. Можна на воді, але смачніше якщо молочко, сметанка чи вершки. Але тої рідини не багато - вона не випаровується і так юшкою буде. Можна ще туди цибульки, морквинки. Тобто до чого душа лежить. Якщо сама картопля - годину тушкувати з головою вистарчить. Курка - 2 годинки, м'ясо - 4. Час залежить від того яке любите. Дехто любить мясо щоб відчувалось, тобто жувати шмат хвилин зо 20. Я люблю ніжне, тому волію потушити довше.
Відповідь: Мультиварка я не розумію сенсу готувати 20 хв омлет... на сковорідці 2 хвилини готується омлет, для чого витрачати в 10 раз більше часу?
Відповідь: Мультиварка Кожному своє Високий пишний омлет не буде готовий на сковорідці за 2 хвилини. Тим більше, якщо уважніше прочитати мій допис, то я писала, що робила омлет заради експерименту. Які я лишень рецепти з нету не пробувала і всілякі хитрощі-премудрості аби зробити омлетик свого дитинства... Доречі, в дитсадку омлет (той їхній суперовий омлетик) не смажать на сковорідці, а запікають у духовці
Відповідь: Мультиварка Варила нині молочну кашку рисову з мандаринками. Такий цікавий смак. У нас тепер кожен день є молочне, і як то не дивно Яринка їсть.
Відповідь: Мультиварка Я тоже вчора зварила,з*їли зразу всю,і мені сподобалась треба буде попробувати ще з мандаринками
Відповідь: Мультиварка Вийшла з ладу моя пароварка((( Іншої вже не хочу,хочу мультиварку... Де її можна купити? В інтернет-магазинах всюди немає в наявності... шукала Мультиварка Panasonic SR-TMB18 Знайшла аналог японського в-цтва Yummy YMC-500В тут опис,а купити знайшла в іншому місці за 1000 гривень.Питаюся,чи варто економити,чи ліпше зачекати/пошукати/доплатити і таки купити Panasonic SR-TMB18 ?.....
Відповідь: Мультиварка Надь, не маю змоги кинути посилання тому даю наводку. Питаєш у дядька Гугля дві речі: 1. Форум хорошей кухни. Там цілий розділ по мульті. Багато люду, відгуків та рецептів. Впевнена, що там знайдеш і про вказаний тобою аналог. 2. Панасонік плаза (якось так). Офіційний сайт. Здається я вже його тут давала. Там купляла мульті та запасні кастрюльки половині родини. Успіхів та смачного
Відповідь: Мультиварка після покупки мультиварки плитку використовую рідко- частіше стираю порох. В нас плита і духовка електрична. Мультиварка споживає менше, тримає гарячим довше (зварений борщ в 14 годині є гарячий до 17 без функції підігріву- ізоляція хороша), в МТ не підгорить, не збіжить (електроплиту відмити-). М'яско- ніжне, легко підпечене, більше пропарене, цибулька- золотиться рівномірно. І важливі функції- таймер відтермінування приготування і час приготування- ми пішли гуляти, приходимо, а все зварене. Або ставлю кашку варитися, йду годувати малюка, біля нього можна спокійно дрімати-не згорить, не розвариться. в моїх домашніх рефлекс як в собаки Павлова- виділення слини при піканні мультиварки