Відповідь: Мультиварка Я пекла шарлотку. 3 яйця 1ст. муки 1ст цукру 1чл порошку до печива 2ст л сметани. Залила в мульті яблука. Режим "Випічка" 60 хв. Якась вона в мене тоненька вийшла, але смачна. Борщик пісний Овочі підготувала як завжди- цибулю дрібно, моркву і буряк на терку, картоплю не дрібними кубіками, капуста нашинкована. Включила МВ на "випічку" на 30 хв. На олію(зовсім трошки) закинула цибулю, через 5 хв моркву а зверху зразу буряк. Посипала буряк 1ст.л цукру. Нерозмішуючи накрила кришкою на 5 хв. Потім туди 2ч.л томатної пасти і 2 м.ст води до сигнала. Далі закинула картоплю і капусту. "Тушення" 1 год. По закінченню мені здалось що капуста ще твердувата, поставила ще раз "Тушення" на пів години. Думаю, можна було просто на підігріві лишити на годинку. Чоловік казав що борщик вийшов "як в садочку" і він з дитинства такий шукав
Відповідь: Мультиварка В мене чоловік так само говорить, він попробувавши борщ з мульті, і вирішив її мені купити...
Відповідь: Мультиварка Гречка з грибами у МВ склад: гречка-3 чашки від мультиварки вода-6 чашок від мультиварки цибуля ріпчаста-4 штуки (350 гр.) гриби опеньки (можна печериці або ін. гриби)-350 гр. сіль-1 повна чайна ложка (або за смаком) масло рослинне-6 столових ложок Приготування: Цибулю і гриби почистити і помити. Цибулю нарізати півкільцями. У каструлю мультиварки налити рослинне масло, покласти цибулю. Включити режим «Випічка» на 40 хвилин. Зрідка помішувати цибулю. Гриби порізати скибочками, дуже дрібно різати не треба. Через 20 хвилин цибулю злегка обсмажиться. Залишити на режимі «Випічка» ще на 15-20 хвилин. Промити гречку і відправити її в каструлю з грибами. Перемішати. Залити водою, посолити за смаком. Включити режим «Гречка». Після сигналу відкриваємо кришку мультиварки і бачимо, чудову, запашну і розсипчасту гречану кашу. Добре смакує до квашених помідорів.
Відповідь: Мультиварка Хочу купити мультиварку в інтернет-магазині. Підкажіть, яку краще обирати доставку – в принципі найвигідніше Укрпоштою, але напевно є ризик, що нею там кидатимуть? То при отриманні можна одразу відкрити і перевірити і якщо є пошкодження – повернути! Підкажіть, яку доставку ви обирали?
Відповідь: Мультиварка Свою замовляла автолюксом, то вона була запакована в оригінальну упаковку з пінопластом і ще в додаткову коробку, а батькам замовляла Укрпоштою, то теж нормальна приїхала, вона в нас ще й до того спершу в Львів поїхала, а потім посилку перенаправили за адресою батьків, а то інший куток країни, не побилась, працює, тішаться . Замовляла на панасонік-плаза. Якщо поштою, то оплата при отриманні.
Відповідь: Мультиварка Спочатку теж так думала. Тепер знайшла хороший рецепт: потрібно давати на 1 мультисклянку пшеничної каші 2 мультисклянки води (можна чуть-чуть менше) і варити в режимі випічка 30 хв. Даю туди ще солі і масла. Я уже 3 рази варила, але давала 2 скл. каші і 3,5 води. Основна перевага - зовсім не пригорає. Прийшла з роботи, включила, і поки помила руки і переодягнулась, то каша готова. Цікаво, скільки максимум склянок можна закинути? Бо вперше варила в режимі "молочна каша", дала забагато води і 4 скл. каші, то було "виверження вулкану", каша лізла з баняка звідусіль, довелось зупинити мультю і збирати воду.
Відповідь: Мультиварка Вкотре переконалась яке ніжне м"ясо в Мульті виходить. Поставила сьогодні стегна курячі на 2 год. тушкування, потім ще на 20 хв. на випічку, щоб шкірка підрум"янилась. Ням-ням, тане у роті І яловичина ніколи в мене така ніжна не виходила, як в Мульті. Але основна перевага для мене, це те, що закинула продукти, і пішли з малим гуляти на 2-3 години, приходимо, а все готове і гаряче
Відповідь: Мультиварка не сприйміть як рекламу)) але ми минулого тижня купували панасонік на 2.5 літри друзям на весілля замовляла в інет магазині передивилась багато - але найдешевша ціна була в 5ок, звідти і замовили. доставка по львову безкоштовна, привезли наступного дня, в упаковці, гарантія рік , впродовж 14 можна повернути в нас самих така мультиварка вже певно роки 3, задоволені дуже, єдине що ще не пробувала так це пекти в ній хліб) найчастіше тушкуємо м'ясо - виходить таке як страва в ресторані на високому замку (та фірмова, яку виносять в таких горщичках з підігрівом
Відповідь: Мультиварка Перечитала тему і мені захотілось таке чудо на своїй кухні мати. Тепер стоїть питання вибору. На разі зупинилась на Panasonic SR-TMH18 та DEX DMC-60. Дівчата, котрі мають МВ DEX скажіть чи повністю ви нею задоволені і чи банячок має якісне покриття, тому що читала що в Panasonic дуже легко дряпається.
Відповідь: Мультиварка Та йой... Зрозуміло ж кожному, що дешевший аналог має кращу якість. Нє? Досі користуюся штатною ложкою Панаса, а подряпин немає. Головой работать надо. (с)
Відповідь: Мультиварка а я навпаки..спершу на випічку а потім на тушкування ставлю. Я колись тут питалась чи варив хтось язик у мульті...так ось я тепер постійно варю в мв. так класно, включив на 3 години і забув
Відповідь: Мультиварка Якщо в нас сім"я: я, чоловік і маленька дитина (9 міс), чи достатньо буде взяти МВ Панасонік на 2,5 л чи все таки краще брати зразу на 4,5 л? Дякую.
Відповідь: Мультиварка Мені не достатньо, особливо для таких страв як, м'ясо з картоплею і грибами, чи курячі стегенця...Як купувала, то не подумала. Правда в мене сім'я трошки більша Але в мене вже визрів план - меншу подарую свекрусі, а собі більшу куплю
Відповідь: Мультиварка думаю краще зразу брати більшу, тим більше що зовнішні габарити однакові. В мене мультя теж без подряпин)))
Відповідь: Мультиварка Сьогодні заходила у фокстрот щоб подивись на то чудо в живу, на 2,5 л дійсно маленька. Панаса на 4,5 л в них не було. Порадили ще мулінекс, казав продавець що французька розробка, а Панаси - японська. У мулінекс ніби такі ж функції, а хтось із форумлян її має? Які відгуки????
Відповідь: Мультиварка Вчора увечері до мене доперло, що досі м'якенький/пухкенький хліб, випечений у мульті ще до новорічного столу... висота 12 см
Відповідь: Мультиварка Хліб в мульті - це круто! Я багато чтого в ній вмію робити і тепер навіть шкодую, що купила пятиконфорну варильну поверхню, але щоб хліб... Можна мастер-клас?
Відповідь: Мультиварка Тю... Перепис ХП-шний. Переший заміс у комбайні, бо ліниво. Другий - ручками. 65 хв. у режимі "випічка", +15 хв. у духовці під 200 градусами, щоб верх допікся. Буду нині пекти наступний, відфотографую ще раз, Цьому низенькому не дав вистоятися до випікання.
Відповідь: Мультиварка :khomyak::khomyak: Мєчта, а не мужчина! Збільшу ваш допис, роздрукую і пришпилю чоловікові перед ясні очі.