Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. apelsyn

apelsyn New Member

Відповідь: Мультиварка :)

Я пекла шарлотку.
    3 яйця
    1ст. муки
    1ст цукру
    1чл порошку до печива
    2ст л сметани.
    Залила в мульті яблука. Режим "Випічка" 60 хв.
    Якась вона в мене тоненька вийшла, але смачна.
    Борщик пісний
    Овочі підготувала як завжди- цибулю дрібно, моркву і буряк на терку, картоплю не дрібними кубіками, капуста нашинкована.
    Включила МВ на "випічку" на 30 хв. На олію(зовсім трошки) закинула цибулю, через 5 хв моркву а зверху зразу буряк. Посипала буряк 1ст.л цукру. Нерозмішуючи накрила кришкою на 5 хв. Потім туди 2ч.л томатної пасти і 2 м.ст води до сигнала. Далі закинула картоплю і капусту. "Тушення" 1 год. По закінченню мені здалось що капуста ще твердувата, поставила ще раз "Тушення" на пів години. Думаю, можна було просто на підігріві лишити на годинку. Чоловік казав що борщик вийшов "як в садочку":girl_haha: і він з дитинства такий шукав:girl_haha:

2. Tyulpana

Tyulpana New Member

В мене чоловік так само говорить, він попробувавши борщ з мульті, і вирішив її мені купити...:girl_crazy:

3. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Гречка з грибами у МВ :)

4. Milongera

Milongera Well-Known Member

Хочу купити мультиварку в інтернет-магазині. Підкажіть, яку краще обирати доставку – в принципі найвигідніше Укрпоштою, але напевно є ризик, що нею там кидатимуть? То при отриманні можна одразу відкрити і перевірити і якщо є пошкодження – повернути! Підкажіть, яку доставку ви обирали?

5. Donata

Donata Active Member

Свою замовляла автолюксом, то вона була запакована в оригінальну упаковку з пінопластом і ще в додаткову коробку, а батькам замовляла Укрпоштою, то теж нормальна приїхала, вона в нас ще й до того спершу в Львів поїхала, а потім посилку перенаправили за адресою батьків, а то інший куток країни, не побилась, працює, тішаться :). Замовляла на панасонік-плаза. Якщо поштою, то оплата при отриманні.

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Спочатку теж так думала. Тепер знайшла хороший рецепт: потрібно давати на 1 мультисклянку пшеничної каші 2 мультисклянки води (можна чуть-чуть менше) і варити в режимі випічка 30 хв. Даю туди ще солі і масла.

Я уже 3 рази варила, але давала 2 скл. каші і 3,5 води. Основна перевага - зовсім не пригорає. Прийшла з роботи, включила, і поки помила руки і переодягнулась, то каша готова. Цікаво, скільки максимум склянок можна закинути?

Бо вперше варила в режимі "молочна каша", дала забагато води і 4 скл. каші, то було "виверження вулкану", каша лізла з баняка звідусіль, довелось зупинити мультю і збирати воду.

7. In4a

In4a Well-Known Member

Вкотре переконалась яке ніжне м"ясо в Мульті виходить.
    Поставила сьогодні стегна курячі на 2 год. тушкування, потім ще на 20 хв. на випічку, щоб шкірка підрум"янилась. Ням-ням, тане у роті :)
    І яловичина ніколи в мене така ніжна не виходила, як в Мульті.
    Але основна перевага для мене, це те, що закинула продукти, і пішли з малим гуляти на 2-3 години, приходимо, а все готове і гаряче :girl_tender:

8. Gydzuk

Gydzuk New Member

не сприйміть як рекламу))

але ми минулого тижня купували панасонік на 2.5 літри друзям на весілля
    замовляла в інет магазині
    передивилась багато - але найдешевша ціна була в 5ок, звідти і замовили. доставка по львову безкоштовна, привезли наступного дня, в упаковці, гарантія рік , впродовж 14 можна повернути:)

в нас самих така мультиварка вже певно роки 3, задоволені дуже, єдине що ще не пробувала так це пекти в ній хліб)
    найчастіше тушкуємо м'ясо - виходить таке як страва в ресторані на високому замку (та фірмова, яку виносять в таких горщичках з підігрівом:haha:

9. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Перечитала тему і мені захотілось таке чудо на своїй кухні мати. Тепер стоїть питання вибору. На разі зупинилась на Panasonic SR-TMH18 та DEX DMC-60.
    Дівчата, котрі мають МВ DEX скажіть чи повністю ви нею задоволені і чи банячок має якісне покриття, тому що читала що в Panasonic дуже легко дряпається.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой... :)
    Зрозуміло ж кожному, що дешевший аналог має кращу якість. Нє? :)
    Досі користуюся штатною ложкою Панаса, а подряпин немає.
    Головой работать надо. (с)

11. kati

kati Well-Known Member

а я навпаки..спершу на випічку а потім на тушкування ставлю.:)

Я колись тут питалась чи варив хтось язик у мульті...так ось я тепер постійно варю в мв. так класно, включив на 3 години і забув

12. Donata

Donata Active Member

в мене за пів року ніц в Панасі не подряпалось, користуюсь дерев. ложкою.

13. Oks@nk@

Якщо в нас сім"я: я, чоловік і маленька дитина (9 міс), чи достатньо буде взяти МВ Панасонік на 2,5 л чи все таки краще брати зразу на 4,5 л? Дякую.

14. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мені не достатньо, особливо для таких страв як, м'ясо з картоплею і грибами, чи курячі стегенця...Як купувала, то не подумала. Правда в мене сім'я трошки більша:girl_smile:

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

думаю краще зразу брати більшу, тим більше що зовнішні габарити однакові.

В мене мультя теж без подряпин)))

16. Oks@nk@

Сьогодні заходила у фокстрот щоб подивись на то чудо в живу, на 2,5 л дійсно маленька. Панаса на 4,5 л в них не було. Порадили ще мулінекс, казав продавець що французька розробка, а Панаси - японська. У мулінекс ніби такі ж функції, а хтось із форумлян її має? Які відгуки????

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Вчора увечері до мене доперло, що досі м'якенький/пухкенький хліб, випечений у мульті ще до новорічного столу... :)

18. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Хліб в мульті - це круто! Я багато чтого в ній вмію робити і тепер навіть шкодую, що купила пятиконфорну варильну поверхню, але щоб хліб... Можна мастер-клас?

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Перепис ХП-шний. Переший заміс у комбайні, бо ліниво. Другий - ручками.
    65 хв. у режимі "випічка", +15 хв. у духовці під 200 градусами, щоб верх допікся.
    Буду нині пекти наступний, відфотографую ще раз,
    Цьому низенькому не дав вистоятися до випікання.

20. arushka

arushka завжди досягаю мети