Відповідь: Мультиварка пропікаю м'ясо при відкритій кришці - відповідно волога краще випаровується, особливо якщо м’яско підморожене.
Відповідь: Мультиварка А я вчора робила експеримент Варила квасолю на паштет. Поставила в режим гречка/плов і вона зварилась за 1,5год. без попереднього замочування! І то так добре зварилась, що аж потріскала. Єдине, що я спочатку води мало налила, тому довелось доливати
Відповідь: Мультиварка ура-ура-ура.... не все так безнадійно ))) спекла я хлібчик, попитка №2 перший в порівнянні з ним був просто пляцком )))
Відповідь: Мультиварка Тушила капусту. Спочатку на випічці 20 хв, потім додала сіль,перець, орегано, томатну пасту і сметану і на 1 годину на Тушкування. Нямка!
Відповідь: Мультиварка Дівчата,і я до вас!- отримала на 8 березня подарок від чоловіка-панас 18))) Зранку кашу зварила-така ніжна якась на смак,потім шарлотку з яблуками(теж нямка), і от щойно поставила бульбу з рибою на режим тушкування...і тепер думаю-ну бульба втушиться,а що з рибою буде за той час певно треба було якось зразу на випічку чи що?
Відповідь: Мультиварка ну та) а якщо зразу на випічку ставити,то бульба добре спечеться за ті 40хв.? щойно відкрила після тушіння- така смакота,але я ще поставила на випічку для більшого ефекту)
Відповідь: Мультиварка А я сьогодні рис варила, і думаю за одно малому рибку на парі... А що вийшло добре. Дорослим, правда, рибу традиційно на пательні в муці смажила))). Думаю, мучити рибу 40 хв. не варто. Або на парі, або старим способом.
Відповідь: Мультиварка Сьогодні експерементую - тушкую капусту. Пройшло 10хв, а запах вже на всю кухню, мммм ---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- капусточка готова, яка ж то смакота. просто і швидко готується
Відповідь: Мультиварка Всім привіт, вчора стала власницею мульті! Картопляна запіканка просто чудова, а от сьогодні плов по рецепту RUZHAJІ не получився,половина рису сира, м'яско припеклось...( шкода, чоловік голодний і вже починає сумніватись в моїй "покупці"(( Пробую якось довести той плов бо готовнусті( Навіть не знаю, що не так зробила
Відповідь: Мультиварка То все час та практика . Ще потішите чоловіка шедеврами. Я власниця мультиварки більше тижня. І вже випробувала по повній. Каші, п"юре, тефтелі, плов, запіканки і навіть піца - усе суперське і смачне. З понеділка в планах хліб та йогурт. ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ---------- одна з найдешевших мультиварок і стіко функцій. Круто, нє? Програма йогурт є. А хліб сама замішу і спробую спекти. Як вийде відпишусь.
Відповідь: Мультиварка я випробувала також всі программи, і зрозуміла що мультя у мене на кухні буде як допомічний девайс, але не основний. Тобто каші так, там вони суперові, як молочні так і звичайні розсипчасті. З пловом я ще не визначилась, але наразі в духовці виходить кращє, смачніше. Хліб пекти... ну да, виходить непоганий, але ми хліб їмо мало, і та буханка в результаті скорше черствіє ніж зїдається, да і місити влом вручну ))) Кексики/бісквітики печуться добре, але і в духовці ( електричній) вони у мене суперові, я з тим ніколи проблем не мала щоб десь щось не підійшло, опустилось, не пропеклось. А по часу духовка швидше пече... Чізкейків мультяшних ми звичайно за тих пару тихнів ужралісь по повній ))) я їх в духовці ніколи не пекла. Піццу також велицезний протвінь за 20 хвилин зручніше в духовці. Але ось щось долгоіграющєє, типу жаркого, бульона, тушіння, голубців, тих же каш щоб потім на підігріві лишалось - вот для цих цілей мультя дуже допомічна. Варила бульон з домашньої курки яка вже нормально так побула в морозилці. В кастрюльці я б пів дня напевно її варила, а тут 4 години і таке мьяско мьяке вийшло що Юлька їла і не могла зрозуміти чи вона його вже прожувала чи ще ні. А ще дуже подобається картопля у сметанці приготовлена в мульті. Та й смажена виходить смачна
Відповідь: Мультиварка І мені сподобалось варити бульйончик в мультиварці, такий прозорий вийшов! Крім того пробувала робити сирну запіканку(теж класна вийшла), плов, тушила м'ясо, ще використовувала як пароварку-рибку парили з овочами, все вийшло смачно! Згідна, що основний плюс-це те що треба довго готувати зручніше готувати в мультиварці. А..і ще один плюс-тепер плита лишається довший час чиста!
Відповідь: Мультиварка Погоджусь на всі 100 %. Тобто випробувала багато чого, але зручніше мені моя духовка та газова плитка. Зробила висновок, що мультя в мене для каш різних, тушення, плову та для йогурту. Смажене смакує більше на пательні, печене в духоці. Ага, і при поїздках в Карпати то буде незамінима річ, бо там де ми їздили, користувались плиткою, а мультиварка то точно краще і зручніше.
Відповідь: Мультиварка Я якраз зараз випробовую різні рецепти, щоб в літі на дачі готувати. В нас завжди всі зайняті на будові, а готування забирає багато часу
Відповідь: Мультиварка Здається, я вже знаю де поми лилась...коли поклала рис, то мав бути режим тушкування, а я випадково включила "випікання", от вся водичка і випарувалась так скоренько, що рис не встиг пропаритись(( але тішить, що чоловік всерівно похвалив напевно вже такий голодний був
Я теж мультиварку використовую щодня... От вчора наприклад на пару готувала овочі на вінегрет(сирі порізала на кубики),то настільки смачні вийшли,що діти порозтягували ще не замішаними,а Сонька взагалі додумалась- кубиками бурячка малювала) На вечір спекла яблучну шарлотку-просто і смачно. На минулому тижні робила топлене молоко...6 годин...і якщо чесно я не поняла в чому там прикол-чого його на одному форумі так хвалять,добре що не прийшлось виливати,бо мала випила з несквіком. вичитала на одному з форумів) звичайне молоко тримати 6 годин на режимі тушкування + 2 год на підігріві= довго та й на смак не сподобалось... виставлю сюди фото тортиків з мульті(готувала чоловікові на ДН) це медівник,перекладений збитою сметаною і бананом...в роті тане бісквіт виріс,але якийсь "забитий" получився...але нічого...вже нема
Сьогодні пекла манник, смакота!. [url на 1 033,9 КБ (1 058 710 байт), най Бог боронить...]http://s018.radikal.ru/i509/1204/ee/dbec763232e2.jpg[/url] Одже: 1ст. манки 1ст. кефіру 1ст. цукру 3 яйця 100 гр маргарину або масла (я давала маргарин) 1ст. муки 2 ч.л розпушувача тіста Манку змішуємо з кефіром і залишаємо на ніч, щоб набухла. Можна на столі, а можна в холодильник. Яйця збиваємо з цукром, добавляємо розтоплений маргарин, потім муку та розпушувач. В кінці манку з кефіром, все гарно перемішуємо. (Я включила міксер, і просто поступово додавала складники). Каструльку мульті змазуємо олією і виливаємо туди тісто. Режим "Випічка" 60 хв. Після сигналу, ще хв 15-20 кришку не відкриваємо. Коли вистигне розрізаємо на 3 коржі. Перемазуват джемом, або будь-яким кремом. Можна збити сметанку з цукром. Я перемащувала заварним кремом, також робила його в мульті за рецептом з цієї гілочки. Дуже смачно. Правда для мене трішки засолоткий, а от чоловік любить, щоб сильно солодкий був пляцок. Смачного)!
Відповідь: Мультиварка Ніжне сирне чудо!!! В моєму виконанні з ягідками журавлини. Всім власникам мульті раджу спробувати! http://www.koolinar.ru/recipe/view/81085 Мовою оригіналу: 3 пачки обезжиренного творога в ванночках (0,1% Домик в деревне 250 гр. или что-то подобное - консистенция густой сметаны) 5 яиц крахмал кукурузный - 3 ст.л. с горкой сметана (100 гр) сахар - 1 стакан ванильный сахар - 2 ч.л. Смешать отдельно творог, желтки, сметану и крахмал. Тщательно размешать до однородной консистенции. Отдельно взбить белки до густой пены, постепенно добавить сахар и ванильный сахар и взбивать до загустения ( белковая масса не должна опадать или оседать). Смешать очень аккуратно обе массы, чтобы не убить пышность. Смазать весь чан (до верха) мультиварки сливочным маслом, переложить туда массу, поставить на выпечку на 65 мин. НЕ ОТКРЫВАТЬ! Как приготовит, отключить и оставить закрытой на 30 мин-40 мин. Потом открыть, вытащить чан и дать остыть окончательно (лучше на ночь). Переворачивать на блюдо уже остывшую.
Відповідь: Мультиварка дякую за рецепт! вчора спекла,а нині вже ні грама не залишилось))) дійсно в роті тане!