Відповідь: Мультиварка Дівчата, жую зараз смаковитий пляцок. Спішу похвалитися рецептом. На жаль, фотік сів на стадії фоткання пляцка, не маю терпіння чекати. Отже, рецепт називається "Яблука в перині" і взятий з іншого форуму, не знаю чи можна вказувати його назву. 4 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка муки, півсклянки крохмалю, півсклянки олії, пачка порошку до печива, 1 кілограм яблук. Процес простий як завжди з мультиваркою ) Тісто змішала блендером. Ябка порізала, чашу змастила маслом, виклала ябка і залила тістом. Випічка 65 хвилин. До речі, цей рецепт призначений для духовки, я ризикнула зробити його в мультиварці (ну довіряю я їй тепер повністю) і не пошкодувала! Текстура пухка, тісто мякеньке, тане в роті, яблучка пропеклися. Єдине, що шкодую - взяла замало яблук, брала на око 4 штуки, так що вони опинилися тільки наверху пляцка. Спробуйте!
Відповідь: Мультиварка Нарешті навчилась пекти бисквіт в мульті :radist: Високий, пухкий. Виходить завжди. Ингредиенты:4 яйца 1 ст. сахара 1 ст. муки 1 ч.л. разрыхлителя 3 ст.л. растительного масла 3 ст.л. кипятка ванилин Очень хорошо взбиваем яйца с сахаром до густоты (до увеличения раза в 2, минут 7-10). В отдельной миске смешать муку с разрыхлителем и аккуратно вмешать в яичную смесь ложкой! Добавляем кипящую воду, затем растительное масло и ванилин. Всё перемешиваем. Выливаем тесто в смазанную чашу, выпекать на “выпечке” 65 мин.
Відповідь: Мультиварка Дівчатка приймайте мене у свої ряди!Чоловік подарував мультиварочку.Сьогодні пекла ось такий яблучний пиріг.Вийшло смачно,от тільки горішків бракнуло.
Відповідь: Мультиварка Хотіла також придбати мультиварку, дивилась на польських сайтах з технікою і як не дивно, такого дивайсу як мультиварка практично ніде нема. Дивилась на найбільших сайтах з технікою, НЕВЖЕ в Європі не користуються мультиварками?
Відповідь: Мультиварка от і я сьогодні таке вичитала. Суть там була така, що іноземець, який живе у нас, розшукував якусь запчастину для своєї рисоварки. І дуже здивувася, що у нас він знайшов потрібну річ, але як для мультиварки. Він не розумів, чому це мультиварка, якщо у нього на батьківщині даний прилад називається "рисоваркою" ( "круповаркою")
Відповідь: Мультиварка Дівчата, я зараз якраз в активному пошуку мульті тут, то справді їх тут практично немає. Я навіть писала на місцевий Панасонік, відповіли, що тут такого не виробляють і не продають і відправили в Росію Але крім рисоварок, тут є пристрої для приготування рагу (slow cooker), а є multi cooker, де є функції і рисоварки і слоукукера і випічки. Я от зараз вагаюсь між Breville VTP053 4-in-1 Multi-functional Slow Cooker і Tefal Rk302e15 8-in-1 Cooker. В першій більшій об'єм, є смаження, але немає випічки, друга має випічку, але ніби смаження немає. Дуже схильна до першої, але Тефаль взагалі то люблю. От ще до завтра думаю і буду купувати.
Відповідь: Мультиварка панасонік (мультиварка) має теж лише випічку, але цей режим чудово для смаження підходить
Відповідь: Мультиварка Може люди електрику більше рахують/ більше платять за неї? Мають собі плити ( хто газові, хто електричні) та й готують все на них? Більшого плюсу ніж потреба вийти з дому залишивши в мульті страву,яка готується і вимкнеться в заданий момент, я не бачу. Все готується довше. Процес такий самий як на плиті, в каструлі/ духовці. Які плюси? Зате в Європі на кожній ( майже на кожній, уточнюю, бо ясно що не на кожній)) кухні є скороварка, яка суттєво зменшує час приготування і ,відповідно, споживання електроенергії чи газу, а ціни "там" на "таке" вищі , ніж на пострадянському просторі. Мало того, що економніше, ще й корисніше, бо оце томлення зупи по дві години зовсім нічого доброго для кінцевого споживача не несе. Чим менше часу продукт обробляється тим краще для продукту і для організму, його спожившого. Так, у ній не запечеш, зате приготувати рис за 8 хвилин, чи м"ясо стушити за 20 хвилин- запросто. А спекти, час від часу, то вже й в духовці можна, і набагато швидше.
Відповідь: Мультиварка Ну ще зручно на відпочинок з собою брати, багатьох виручала. І ще: каша пшенична на плиті у мене завжди трохи підгорає-прилипає, а мульті - жодного разу і смачна.
Відповідь: Мультиварка У мене не підгорає. Може краще купити каструльку іншу? До речі, а яка ємкість в мульті? Яке має покриття? Можливо, якщо часто ( два рази на місяць??) їздять відпочивати в місця де немає газу, таки так , вона виручить. Зате по електриці рубане)))
Відповідь: Мультиварка Нє, ну може я не тих людей знаю, але тут дуууже мало готують. А духовка - то для напівфабрикатів, купив в магазині, запік і по готуванню Мені от для дитини тре готувати, а нормально біля плити постояти-припильнувати не виходить. ---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ---------- І до речі газок в нас огого який дороженький.
Відповідь: Мультиварка 4,5 л, якесь непригораюче покриття, але делікатне, не можна шкрябти. головне, щоб власники готелю не засікли
Відповідь: Мультиварка Хто як. Молоді , зазвичай ні, старші виготовлюють, то залежить і то таке, неважно, головне люди рахують, у скільки їм то обійдеться, і по часу теж. )), думаю і електрика теж не відстає). О, ну то тефлонова каструлька виправить ситуацію, без мульті)). Вах, нєхарошиє савсєм!)) Сьогодні пекла шарлотку( рецепт майже такий ) 25 хвилин, духовочка електрична, чудовий результат)) Хоч убийте, не пойму плюсів, ні жодного. Хоча розчарування прийму достойно))).
Відповідь: Мультиварка А ще мультиварка має функцію пароварки: в баняку щось вариться, а над банячком можна на парі щось готувати. Тобто такий собі чарівний банячок, який і варить, і пече, і на парі готує, і тушить, і смажить. (постійно згадую мультик зі словами: "горшочек вари!" ) а шо дєлать, житіє такоє...
Відповідь: Мультиварка Це ж треба! Недосяжна функція!)) Вобщєм, я пойняла, маркетинг рулить, виробники збирають касу за електричні каструльки, благо, що є ринок збуту з дешевими енергоносіями.
Відповідь: Мультиварка Нє, ну можна і на плиті. Але ж ми про плюси мульті говоримо. Як на мене, то мультя для тих, хто зовсім не має часу готувати (працює з ранку до вечора, без вихідних і т.п.) Були і у мене такі часи, то мультя дуже виручала. І ще один плюс (для мене) згадала: коханий почав готувати! До покупки мульті такого ніколи не було.
Відповідь: Мультиварка Ага, чоловіків можна зацікавити новою іграшкою). Особливо, коли це щось з техніки. ---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 02:00 ---------- В чому економія часу?
Відповідь: Мультиварка не багато, але э плюси.... Найбільший - то дійсно можна поставити готувати щось і піти з дому. І таким чином у нас готується рис/гречка/плов/картопелька в соусах/голубці/тушене мьясо-птиця і т.д. Супи мультиварочні мені не нра. Я люблю щоб трішки було розварене, а там таке враження що овочі варені окремо а потім закинуті до бульону... Молочну кашу для малої мені простіше за 3-5 хвилин на газу зварити у кількості на 1 тарілку, ніж бавитись довго і нудно в кашу по мультиварочному. Випічка власне як випічка мені вдається смачніше в духовці, але мам гарну духовку і впринципі випічка мені вається сама по собі. Для тих хто до куховарення і випікання взагалі далекий - то мабуть мультя спече кращє. Зацінила як мультя варить бульон - на плиті також вариться непогано, але там кращє, а головне не треба постійно бігати пильнувати чи не википіла рідина, і як там взагалі мьясо поживає... Пароваркою я не користуюсь взагалі... П.с. згадуючи скільки разів я йшла гуляти з малою і забувала на плиті вимкнути газ під гречою наприклад....то мені простіше забути гречку в мульті ніж в кастрюльці на газу ---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ---------- ну тіпа виставив режим до котрої години блюдо має бути приготоване, пішов на роботу, ввечері повернувся а воно вже тебе чекає гаряченьке, свіженьке...