Відповідь: Мультиварка І я нарешті вирішила купити Dex60. Тим паче, що зараз на одному сайті в подарунок до неї йде праска або міксер.Раніше ще задивлялась на Оріон, але все-таки не хочеться, щоб щось пригорало, тай по дизайну нра більше . Хотіла запитати, чи помітили ви якісь нюанси роботив ній?Чи готуєте по книзі рецептів, яка йшла з нею і чи все виходить? Чи пробували робити йогурт? І ще поділіться будь ласка рецептами вдалих чізкейків. ой, питань стільки назбиралося. сподіваюся, вона в мене не припадатиме пилом, а навпаки подарує любов до готування
Відповідь: Мультиварка І у мене від вчора така є. Першою стравою була гречка (як, мабуть, у всіх). Так, як люблю гречку розварену і м"якеньку, то на плиті вона мені більше подобається. Але чоловік казав, що така нічого. До слова: як варю стакан гречки на плиті, то маємо її на два дні (двоє дорослих і двоє дітей), а в мульті вистачило лише на вечерю - там вона не наварюється, як на мене, трохи сухувата. Чи то лише в мене так? Зранку варила молочну манну кашу, то вона мені якимись згустками вийшла і молоко, наче "зварилось", і, все-таки, пропорція 2скл. води і 3 молока, як в інструкції - якась водяна каша, сірувата. Сьогодні робила запіканку з рису і яблук _ смакота, краще чим в моїй духовці.
Відповідь: Мультиварка Йогурт я постійно в мульті роблю правда щоб запах молоко не втягувало, щаливаю у дві півлітрові банки, наливаю у кастрюльку води до рівня йогурту і ставлю на 6 годин. Роблю з заквасок Віво. Гречку я теж люблю розварену, і в мульті така не виходить. Плов робила по книжці рецептів, ням - ням. Дуже люблю тушкувати у мульті і випікати.
Відповідь: Мультиварка А в мене навпаки, з мульті гречка гарно розварюється. Мені набагато більше смакує гречка з мульті.
Відповідь: Мультиварка спробуйте дати більше води ніж звичайно. В мене навпаки, в кастрюлі така добра як в мульті не виходить.
Відповідь: Мультиварка давала, не допомагає. В мене тільки у Філіп'яковському банячку гарно розварюється, бо коли вона звариться, ще залишаю і вона розпарюється
Відповідь: Мультиварка аналогічно, сьогодні якраз готувала, як завжди вийшла така трішки розварена, пропорція стандартна: гречка/вода 1:2
Відповідь: Мультиварка olangel, тоді, можливо у Декс коротша програма на гречку. У мене Панасонік і гречка більше години кочегарить, не засікала точно скільки, але розпарюється на ура.
Відповідь: Мультиварка А в мене в звичайному чавунному казанку. також над цим думала. В DEX час за замовчуванням 40-50хв. Як на мене чим буде вона більше години кочегаритись в мульті, то я її за 30хв. на плиті зварю, хіба би була дуже-дуже-предуже смачніша.
Відповідь: Мультиварка Ну там якось мультя сама вибирає час готування в залежності від кількості води і гречки. Може то ще і від сорту гречки залежить.
Відповідь: Мультиварка Моя Філя варить гречку краще ніж на плиті. Якщо хочете більш розварену, долийте трохи більше води. Вона все рівно ж буде її варити поки воду не випарує зайву. Я за рецептами мало що готую. Більше сама, на око Молочна каша з гарбузом і пшоном як пух! Надзвичайно смачна. Вже й хліб випікала в мульті. Один в духовці, один Філя випікала для порівняння. Різниці не побачила. Хіба що тільки в мульті більше трохи мороки - треба перевертати, бо верх білий
Відповідь: Мультиварка на плиті за нею дивитися треба, не забути за неї, а в мультю кинув і пішов, не збіжить не пригорить. Це перша перевага. А друга це смак, якого на плиті не досягнути. Каша умліває за ту годину і виходить як із печі, дуже мяка розсипчаста і смачна.
Відповідь: Мультиварка Я ще жодного разу в мульті гречку не готувала(панасік), думала буде суха , а я люблю таку розваристу...нямка нямка....так от Ви так тут її розхвалили ,що буду сьогодні пробувати в мульті робити....
Відповідь: Мультиварка sofka08, пробуйте Тільки поексперементуйте з кількістю води, бо якщо давати чітко по рецепту, гречка для мене трохи суховата виходить. Я даю завжди воду на глазок, десь так само як для плити, може трошки менше (бо в мульті не википає так вода) і виходить добре.
Відповідь: Мультиварка Привезли мені мій Дексик, такий симпатичний Вже випробувала сьогодні запекти картопельку. Та вона мені розварилася, певно дрібно порізала. На режимі випічка вийшла, як тушена. Каструлька видалась мені трохи маленька. Все-таки на сім'ю з 4 дорослих у нас звикли більше готувати. Ну зате може буде частіше щось свіженьке Хочу на сніданок гарбузово-рисову кашку, в яких пропорціях найкраще готувати, щоб нічого не википіло? Чи краще перший раз ставити на таймер не ризикувати?
Відповідь: Мультиварка В моєму чавунному казанку ніколи не пригорає, плюс я даю більше води і трішки олії і варю 30хв. Але в мульті обов"язково ще поексперементую. Бо діти гречку не дуже люблять, думала, як вона буде саме з мульті, то їх хоч так зацікавить. Як правильно приготувати в мульті одночасно картоплю, а на парі курячу грудку? Картоплю порізати, залити водою (скільки?) зверху на пароварку м"ясо? Який режим включати? Пар чи плов? Скільки готувати? Хто вже щось подібне робив і має перевірений рецепт?
Відповідь: Мультиварка Я включала на тушкування, води багато не потрібно, точних пропорцій не скажу, бо я лила "на око". А раз готувала смажене м"ясо і картоплю на пару, то за 30 хв що м"ясо, що картопля були готові.
Відповідь: Мультиварка Я хочу навпаки картоплю тушковану, а курку на парі. Зроблю так: картоплю залию водою, а на парову підставку покладу замариноване в кефірі з часником і спеціями куряче філе (не знаю яке вийде, бо знайшла таке в інтернеті і роблю вперше). То філе має бути в один шар, щоб приготувалось чи можна покласти трішки більше? Режим "тушкування" на 40хв. Достатньо? Справа в тому, що поки буде готуватись мушу забрати малого з гуртка, то ж не зможу приглянути. І я запікала, така смакота вийшла, в духовці також добра, але трішки припечена і сухіша.
Відповідь: Мультиварка Відзвітуюся: таки вийшла вчора моя гарбузова кашка. Смачнюща!Гарбузик й рис гарно розварилися, молоко нікуди не збігло. Я відштовхувалася від книги рецептів. Мав чоловік теплий смачний сніданок, поки я спала. Ото я господинька, нє? ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- А мені бракувало припеченості. Знизу припеклася, а зверху порозлазилася. Але то справді певно дрібні куски були. Ви на режимі випічка робили?Часто помішуваи?
Відповідь: Мультиварка Так, на режимі випічка, наставила 50хв, але була готова за 40. За цей час помішала 2 рази.