Відповідь: Мультиварка А, в мене ще назріло питання до власників Дексиків. Верхня межа каструлі, там де закінчуються мірні написи в чашках?По моїх підрахунках це десь 3 л. І ще в яких рецептах використовується ця парова тарілка на ніжках?Під неї ж не залиєш багато води, чи я щось не правильно розумію?
Відповідь: Мультиварка Дівчата цікавить питання щодо мультиварки, дуже мене та штука цікавити стала. Роздумую над "Панасоніком" 1.)Як ви її миєте-маю на увазі не саму ємкість, а кришку, що накриває диво баняк? 2.) якщо я смажу "засмажку" до зупки чи борщу, чи можна це робити з відкритою кришкою на функції "жарка" і скільки часу йде на ту функцію, якщо я наприклад смажу одну цибулину з морквиною? 3.)Чи можна наприклад борщик варити з відкритою кришечкою і чи можна в банячок час від часу заглядати? Питання дурні, але мусю спитати бо ніц не петраю в тому
Відповідь: Мультиварка та то зовсім легко- після готування витерла чимось на сухо та й все! а от з нагріваючою частиною-тим дном- то каторга, в мене воно вже все коричневе від нальоту, і не знаю чи його взагалі можна рухати, бо вроді десь читала що не варто...хто що порадить? так можна з відкритою, там в Панасі найменше на програмі Випічка 20хв. не пробувала, а от заглядати можна... То Ви все в процесі самі навчитесь...
Відповідь: Мультиварка заглядати можна, а от постійно з відкритою - ні. Там в інструкції так написано. Думаю це пов'язано з тим, що воно просто по-іншому тоді готуватиметься, бо інша температура буде, можливо довше, або підгорить.
Відповідь: Мультиварка я можу поставити і якусь крупу, перед тим засмаживши цибульку з морквою на Випічці.
Відповідь: Мультиварка тушену капусту, а ще вчора говяжу печінку в сметані тушила. для тушених блюд вибираю Гречку або Плов,бо кажуть що на Тушінні довго дуже, а так досить швидко і не пригорає.
Відповідь: Мультиварка я на тушкуванні усе роблю, що з має бути з підливою. правда бульба з мясом дуже довго тушкувалися. а хіба програма плов не має випарити всю рідину?
Відповідь: Мультиварка Має. Бульба з м"ясом тушкується годину. Капусту тушкую теж на режимі Тушкування, а потім ще трохи на Смаженні. Вчора варили перлову кашу з м"ясом, цибулькою і печерицями.Спочатку все обсмажили, а потім на режимі КАША 2 год. Не каша, а пісня вийшла! Смачніша за плов.
Відповідь: Мультиварка там по суті можна готуватиа все те що хотіли би отримати з нечначною обжаркою. БО скажімо плов на режимі "гречка" буде такий самий але не припечений по краях кастрюльки. А режим "плов" трішки дає якраз ту засмаженість.
Відповідь: Мультиварка намовляє мене чоловік на мультиварку, в процесі підбору потрібної моделі думки були різні - треба -не треба- треба.... перечитала купу форумів і реально зашпорталась на часі приготування тобто страва там довго "томится" а що тоді в ній корисного? думаю...
Відповідь: Мультиварка Корисного, в тому, що з двома дітьми, з якими і погуляти, і уроки, і гуртки, і робота - можна поставити страву і вона буде готовитись (і не підгорить, що особисто для мене дуже актуально), а самій піти з дитиною гуляти, або на роботу, або... і після завершення готування мультиварка перейде в режим підігрівання.
Відповідь: Мультиварка Коли вдома, то готую на плиті (просто мультиварку маю лише 10 днів), але готуюсь до весни-літа, коли справді буду більше гуляти з дітьми, а мультя допоможе приготувати обід чи вечерю. В неділю робила в мульті голубці - смакота (хоча в духовці в мене виходили не гірші), пекла запіканку з рисом і яблуками, яблучну шарлотку, чорничний пиріг, а щойно перемазала кремом спечений в мульті медівник (духовка в мене поганенька).
Відповідь: Мультиварка ой, якби не мультиварка, я б була паршива господиня, признаюсь чесно по-перше, я лінива, але продуктів в холодильнику і в морозилці маю багато , так от, в мене дуже рідко є настрій саме до готування, а так звечора вигадую щоб то таке розморозити, а вдень закидую то все в мультиварку і свободна! в суботу була печінка тушена(помив-порізав-закинув цибулю і сметану і через якийсь час відкрив смачну вечерю), позавчора - качка тушена, ще перед тим капуста, ще картоплю смажену там люблю. чесно, я б набагато рідше то всьо робила якби не моя помічниця. по-друге, мені завжди щось пригорає чи збігає на плиті, а в мульті того нема
Відповідь: Мультиварка Макарони по-флотськию Спочатку на випічці підсмажую фарш та цибулю, потім закидаю макарони (з тв. с.), вимішую, зиливаю водою, майже щоб покрила все і на "Плов".
Відповідь: Мультиварка А я вчора була зла на свою мультиварку! Вирішила спекти шарлотку(вперше) в мультиварці. Вичитала ,що пекти треба на режимі "Випічка" 65 хвилин, ну думаю, довше, ніж в духовці, але нехай. Поставила,ввімкнула. Коли минуло 65 хв, моя шарлотка зверху була ще навіть трохи сируватою. Наставила ще 40 хвилин, вона стала сухенька, але бліда-бліда, ну зовсім! Ще хвилин 30,тоді вона трошечки,зовсім трошечки "зарум'янилась",хоча,це голосно сказано, хоча була пропечена, а яблучка навть вже занадто запіклись.Короче, більше 2хгодин на Шарлотку-це круто! Чому так вийшло,хто знає? ( в мене мультя панасонік 18)
Відповідь: Мультиварка В мульті верх не припікається, хіба витягнути і перевернути вверх дном і ще трохи пекти. В мене шарлотка вийшла класною, а пирогу з чорницею було замало 60хв., то я ще включила на 20.
Відповідь: Мультиварка Дівчата, може хтось знає, чому каша збігає через паровий клапан?було в когось таке? Готується в режимі каша.
Відповідь: Мультиварка в мене не тільки з вівсянкою, але й з манкою і кукурузяною,чо робити щоб незбігала