Відповідь: Мультиварка Маю мультиварку DEX 60, то на режимі рис, плов вийшов сируватий. Гречка на режимі "гречка" вийшла не пропарена,а як каша. То у всіх так хто має цю мультю, чи то з моєю щось не то?
Відповідь: Мультиварка А режиму "Плов" у вас немає? Я готую плов на цьому режимі, виходить просто супер! Гречка теж виходить добра. А якщо ставлю на режим КАША , то вона і виходить як каша , бо готується аж 2 год. Правда. у мене Філіпс. А пропорції води:крупи витримуєте? У мене якось так складається з моєю філфчкою, що ніяких проколів ще не було. Розумне горнятко все готує як треба.
Відповідь: Мультиварка А у мене вийшло все нормально. То ще залежить на яких режимах Ви робили, Плов - 1 кг м*яса на Смаження - 20 хв з овочами + Тушкування 1 год., тоді рису 3-4 мультистакани і пропорції 1:1,5 рис\вода, режим Рис. Гречку робила по книжці з мультиварки, але не додавала грибів і т.д. Вийшла дуже смачна. Ці 2 режими автоматичні, інструкція пише під час них не відкривати кришку.
Відповідь: Мультиварка Робила по книжці в пропорціях. На режимі рис та гречка,але кришку відкривала,можливо тому так вийшло.
Відповідь: Мультиварка А я завжди коли мені надумається відкриваю кришку. На сам процес це ніяк не впливає.хібащо на процес випічки. Не бійтеся ви тої мульті.Це всього лиш електробаняк з герметичною кришкою та таймером приготування
Відповідь: Мультиварка Значить викиньте ту книжку, а робіть на око =) інтернет форева І я теж. Ото влучно сказано.
Відповідь: Мультиварка Я кладу завжди гречку а потім доливаю води в два раза більше по позначках...І завжди виходить на ура! Розсипчаста, запашна каша...Може кришку не відкривайте? І ще перевірте в якому положенні клапан.
Відповідь: Мультиварка А-а-а, в мене здохла мультя!!!! Вчора ще справно варила кашку на сніданок, а сьогодні - вже жодних ознак життя. Прокористувалася нею не багато, не мало 4,5 роки. Знайшла на дні дату виготовлення на півроку швидше. Стільки в Панасоніка зайняв добратися з Тайланду до Львова (оцінила, як відносно цього Оксана-Гуцулянка реактивно швидко справляється з таобао). Отже, виходить, що загалом їй 5 років, а виробник гарантує 7 років життя. На кожному кроці дурять... Що тепер порадите, у Львові десь реально відремонтувати Панаса? Чи вже не возитися з тим і складати гроші на нову помічницю? Я в глибокій і задумливій печалі. Цікаво, а скільки в Вас вже прожили мульті?
Відповідь: Мультиварка майже 6 проконсультуйтесь в Панасонік-Плаза (Київ) по тел. Може щось порадять.
Відповідь: Мультиварка А у мене перша невдачка Кокосовий кухен - вийшло якесь таке глевке бує шкода шклянки вершків ((
Відповідь: Мультиварка Краще не ризикуйте. Для випічки є хлібопічки і духовки. Випічка в мультиварці - це так...баловство Виходить, але не є оптимальним варіантом.
Відповідь: Мультиварка хлібопічки не маю, а в духовці не виходить такє няяяям як в мульті, тому буду пробувати пекти цього року саме в ній досвідом не поділюся, а от рецептами, які собі вілклала, можу... http://multivarka-recepti.ru/hleb-bulochki-kulichi-v-multivarke/tsitrusovyiy-kulich-v-multivarke і http://zametkipovara.ru/vypechka/sladkaya-vypechka/pasxalnyj-kulich/
Відповідь: Мультиварка а в духовці виходить супер! Його не важко готувати, а різниця відчутна. Мені особисто не подобається випічка з мультиварки, реально як варена (((
Відповідь: Мультиварка Духовка у мене препаскудна, тому так. А сирник з мульти - мені більше подобається
Відповідь: Мультиварка А я роблю один великий) на вигляд не дуже, але няяям. Роблю за рецептом "кекс зебра" з мульті(в мене декс 60) тільки не роблю його зеброю, а однотонним, додаю.родзинки, або горішки, або ще чогось))) як тре, то можу написати рецепт
Відповідь: Мультиварка Дівчата, а чим Ви відмиваєте тен мультиварки? Бо десь не догледіла, як причепився бруд до каструлі, і тепер на тені якийсь чорнуватий нагар, небагато, але ж денервує.