Відповідь: Мультиварка От то я мудра, я кожного разу виключаю, і воно мене так дратує.Дякую, тепер буду розумно користуватись
Відповідь: Мультиварка а для чого? Відкривати не бажано тільки на автоматичних програмах (у мене рис і гречка) бо тоді збивається програма. Ну так пише інструкція і форуми, а у вісх решта програмах у мене все можна регулювати вручну і час, і температуру. То і відкривати можна без виключення )))
Відповідь: Мультиварка У мене нічого не збивається.І заглядати в мультю я можу на будь-яких режимах.Хіба що тільки на випічці не заглядаю до закінчення запрограмованного часу. Температуру та час вручну всановлюється тільки на випічці.Все іншеза замовчуванням. Але якщо бачу, що вже страва зготувалась. а час ще не вийшов, можу без проблем відключити та й усе.
Відповідь: Мультиварка В мене така мультя Купа функцій. Ще треба йогурт попробувати зробити. Є якісь нюанси чи просто по програмі?
Відповідь: Мультиварка ну я в дексі роблю на програмі йогурт. Закваски віво. Правда наливаю у дві півлітрові банки, закриваю кришками і ставлю у баняк, а туди до рівня йогурту наливаю.води. Оптимально мені там 6 годин, бо по стандарту програма ставить 7. І всьо, йогурт готовий
Відповідь: Мультиварка І я вже нарешті обзавелась мультиваркою Binatone MBS-2175, яка за сумісництвом ще й хлібопічка. Вже приготувала в ній овочеве рагу - нямка! Ще треба спробувати спекти хлібчик.
Відповідь: Мультиварка а хто має таку мультю: REDMOND RMC-M4502?Зібралася купляти та маю декілька питань.
Відповідь: Мультиварка Купили PHILIPS HD 3039!!!!! Задоволена страшенно, якщо до того готувати смачно мені не виходило, то тепер чоловік жаліє, що мультиварку раніше не купили!!! привезли вчора ввечері і я вже встигла приготувати суп гречаний, плов, брауні (з*їли зразу) і недавно кекс з курагою і горішками (а до цього я ні разу не пекла)! В комплекті шикарна книга рецептів на 63 сторінки, так що буде над чим експериментувати. Тепер в мене є набагато більше вільного часу, який я можу приділити своєму чоловікові).
Відповідь: Мультиварка Мне нравится как получаются блюда в мультиварке. Гречку по-купечески в нашей семье любят все, а с появлением мультиварки готовим ее очень часто. Гречневая крупа очень полезна, к тому же она считается самым экологически чистым продуктом, так как неприхотлива к почвам, не боится сорняков и при ее выращивании практически не используют пестициды. Продукты (на 5 порций) Свинина - 400 г Гречневая крупа (ядрица) - 1,5 стакана Вода - 2 стакана Лук репчатый - 1 шт. Морковь - 1 шт. Растительное масло Соль Приправа для мяса Как приготовить гречку по-купечески в мультиварке: 1. Устанавливаем в мультиварке режим "Выпечка" на 40 минут (мультиварка Панасоник, 2,5 л). Наливаем в кастрюльку масло растительное, чтобы оно закрывало дно на 5-7 мм. 2. К маслу отправляем нарезанный лук, натертую на крупной терке морковь и нарезанное небольшими кусочками мясо. Перемешиваем это все и закрываем крышку – пусть обжаривается. 3. Когда мультиварка подаст сигнал, отправляем в кастрюльку гречневую крупу (1,5 стакана), воду (2 стакана), соль, приправу для мяса (1 ч.л.). Все перемешиваем и ставим режим "Гречка". Минут через 20-30 гречка по-купечески в мультиварке будет готова и мультиварка подаст сигнал.
Відповідь: Мультиварка Я вчора теж готувала гречку, але з печінкою курячою за цим рецептом : http://recepty-multivarki.ru/pechen-s-grechkoj-v-multivarke . Запах стояв такий в хаті, що наша кицька не відходила від мультиварки!)))
Відповідь: Мультиварка Довго думала, що купити і придбала REDMOND RMC-M90. Я задоволена. Вже експерементую переважно над різними м"ясними стравами, зупами. зупа с фрикадельками та борщ, просто пальчики оближеші за такий короткий час... ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- Дівчатка, порадьте будь-ласка, якщо м"яско замаринувати як шашлик, то на якому режимі робити?
Відповідь: Мультиварка я десь чула що можна на режимі випічка ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- але не знаю, чи вийде. На режимі тушкуваннч, воно смачно, але воно як варене, я хочу щоб більш на шашлик натуральний подібно було
Відповідь: Мультиварка Шашлик робила на програмі випічка. 1 год . Получився смачним, але звісно не такий як на кострі. Ще хочу порадитись, як доглядати за тою штукою, що під кастрюлею нагрівається, а то чогось вона грязниться..
Відповідь: Мультиварка Нарешті і я маю то чудо- техніки. Купив мені вчора чоловік DEX-60. Ще нічого не готувала, ходжу біля неї як біля священної корови і не знаю з чого починати. Ще мене непокоїть той клапан зверху - в якому він має бути положенні під час готування? Йду читати інструкцію.
Відповідь: Мультиварка вибираю між Панасоніком SR-TMH181HTW і Філіпсом HD 3036/03, і ніяк не можу визначитися, порадьте щось.. може то Декс 60 взяти з того всього)))
Відповідь: Мультиварка філіпс то той самий Декс(ще в Метро на нього класна ціна ) а ну Панасонік по функцірнальності не цікавий...