Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Мультиварка :)

в когось є Декс 55? А то не знаю, що вибрати 55 чи 60?

2. kraplynka

kraplynka реалістка

В темці знайшла відгуки про Redmond тільки в частині моделі M90, яка в інет-магазинах коштує в районі 2000 грн. Цікаво було б дізнатися враження про їх дешевші моделі (в районі 1000 грн), може хто що чув/користується такими? Чи все-таки Декс чи Філіпс кращі в цьому ціновому сегменті?

3. MissO

MissO Well-Known Member

Я не маю з чим порівняти, бо Філіпс - це моя перша мультиварка, але вже не одноразово писала, що я дуже нею задоволена. Гарно пече, хоча треба правильно виставити час і температуру, бо низ може трішки пригоріти.Тушкує м'ясо на смак, як бабуся колись в печі робила. Молочні каші нікуди не тікають, плов і простий рис - просто супер, йогурт, топлене молоко і т.д. Одним словом,"зачєм платіть больше", якщо мій філіпс за 1000 грн. робить все те, що й Редмонд за 2000. Це моя власна думка, і я можу помилятися.

4. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Йшли в магазин по йогуртницю, а вирішили, що краще ще докласти грошей і купити мультиварку ))) Прийшли додому і не можем вибрати....Заглядаюсь на Редмонт 70 (у фокстроті акція 1299) і Декс-65 (на розетці 1000 грн. і морожениця в подарунок). Ніби в Редмонті більше функцій, але чи всі вони потрібні? Дівчата, хто обрав, той зрозуміє...порадьте що для вас стало вирішальним моментом і перевагою і який обрали ви, бо прочитала вже 40 сторінок теми, дівчата більше про питання в процесі використання пишуть....

5. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

До мене днями приїхала ДЕХ-65.
    Таки вона на 4 л, а не на 5, яз заявляють деякі сайти.

Вже варила у ній курячий бульйон і тушкувала реберця з картоплею.
    Смачно і зручно.

Тепер на черзі каша. Але щось в інструкції вказано, що для молочних каш треба співвідношення крупи і молока 1:4.... щось забагато.... я для малоговарю: на порцію гречки беру склянку молока.

Може в мультю так багато треба, бо каша вариться в молоці, а не на воді?

6. skarlet

skarlet Well-Known Member

Дівчата, у мене зараз голова обертом піде від вибору мультиварки...Чи може хтось порадити модель в ціновому діапазоні 700-1200грн
    - щоб мала відтермінування приготування,
    -можна було в процесі приготування відкривати кришку (чи це у всіх можна?),
    -з немаленькою чашею
    - щоб можна було випікати\запікати (чи це у всіх можна?)

А ще, чи вартує брати скороварку (чи різниця лише в часі приготування за рах. тиску?), чи таки мультиварку?

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

а чия це фірма Redmond?

8. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

а скільки часу їхала?

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

на скільки мені пояснили продавці то всі мультиварки збірка Китай

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

+1 приєднуюсь до вас. Сьогодні пройшлися магазинами, щоб вживу подивитися на них і тепер :8::8::8: HELP!!! Десь тут читала, що дівчата мають таку http://bt.rozetka.com.ua/philips-hd-303900/p246987/?utm_source=sociom&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb чи задоволені нею і чи є щось чого б хотілося,а нема? І ще чим кращі Декс, чому ви брали саме таку?

9. glasses

glasses Member

Задоволена всім:)Сьогодні пробую робити йогурт, що вийде не знаю, бо функції йогурт немає.

10. Stroga

Stroga Well-Known Member

без неї я нікуди!

а я все ніяк не наважусь)

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

- відтермінування вроді практично всі мають
    приміром в моїй (декс 65) жарка йде з відкритою кришкою (ну а як інакше), а решта програм ні.. але як мені щось нагло треба, то виключаю, дивлюсь і знов настроюю програму
    - велика чаша є в мулінекса, 6 літрів, але не знаю чи то вартісна мультиварка сама по собі
    - випікати-запікати можна у всіх (принаймі сучасних)
    як на мене варто брати декс або філіпс

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

чомусь на Розетці пише, що Панасонік то Тайланд, а за решту дійсно що Китай

12. blakytnooka

blakytnooka Member

в моїй мультиварці тільки 6 функцій, але їх достатньо, бо на випічці можна і смажити і пекти, на тушінні я і супи варю, і тушкую, тобто 1 функція реально виконує декілька. Кришку можу відкривати будь-коли, коли мені потрібно - єдине під час автоматичних прогарам ніколи цього не роблю.

13. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

з розетки замовила в четвер, в неділю забрала зі складу.

варила млочну гречку.
    співвідношення крупи і молка 1:5, щоправда молока було 4 частини, а одна частинка води .

30 хв, режим молочна каша. потім ше трохи постояла в тому баняку.
    додавала млоко і цукор.

Звичайна смачна молочна каша. Молока лишилося багато.

Зручно, що не треба пильнувати молоко.

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

теж захотілось мультиварку) бачу, що багато обирають Декс. в неті є хороші відгуки про Редмонд. не знаю що обрати:girl_nea:

15. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Теж довго думала - взяла Декс 65. Всі функції в ньому є. Часто роблю йогурт, каші. Чоловік любить картоплю по-селянськи (дуже смачна виходить), і омлет - високий, ніжний. Робила ще м'ясо типу буженини - дуже смачне виходить! Хочу спробувати курячий рулет запечений, якраз до свят :girl_yes:

16. casablanka

casablanka Щаслива особистість

То більше у вихвалялки, але не можу щоб не повідомити що Миколай неочікувано приніс мені другу мультиварку, а саме ту яку хотіла Dex-65. Тепер маю аж два Декси, тішусь:girl_tender:. Але тепер вже точно не можна допускати щоб чоловік був голодним:girl_blush2:, хоча дієта за нами плаче.

17. LudmilaBet

LudmilaBet New Member

Дівчата скажіть яке молоко берете на йогурт?

18. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Роблю йогурт дитині на молоці " на здоров'я'', беру дитяче.

19. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Фермерське, попередньо кип'ячу в мульті

20. Marty

Marty New Member

Дуже рада що в неме з"явилася така чудова помiчниця, як мультиварка. Готувати в нiй дуже зручно тепер на кухнi завжди чистесенько та нема стронннiх запахiв. У мене мультиварочка редмонд м90 программ багатенько має, але я частiше за все на пару готую, печю смаколики та йогурти роблю. Дуже йогурти полюбляю ще з дитинства, вони кориснi дуже.