Відповідь: Мультиварка Саме тому чоловік мій каже - нашо вона тобі... І те, що пильнувати там ніц не треба то для нього не є вже таким суттєвим аргументом. Чесно кажучи, то й направду є такий пристрій, без якого можна обійтися... Але маю таку тягу на неї - може б що новеньке приготувала Певно трохи з тим зачекаю, але рано чи пізно думаю я її таки набуду
Відповідь: Мультиварка А хто у вашій сім'ї їсти готує, ви чи він? Я ж своєму чоловікові не вказую який інструмент йому не потрібен на мою думку і він мені аналогічно. Чоловіки, напевно, відмінили б і пралки, і пилососи, бо ж руками можна випрати і віник ніхто не відміняв, але це моя власна думка. Я теж так вважала раніше, вибрала як подарунок просто так, бо більше мені нічого не потрібно було, але зараз дуже задоволена, що маю таку штучку, яку можна лишити і лягти подрімати, а, прокинувшись, мати вечерю!
Відповідь: Мультиварка повністю погоджуюсь! мій теж не дуже хотів купляти, казав викинемо гроші на вітер, а тепер я більше часу за собою слідкую і займаюсь собою, раніше тільки готування-прибирання-робота-дім. Я і в зал тепер почала ходити, прихожу додому, позакидувала все в мулютю, поки в залі займаюсь вона готує, прихожу і чоловіку зразу свіженька вечеря на столі! + на пару багато готую, смакота!
Відповідь: Мультиварка Але без мультиварки все ж легше обійтися, аніж без решти перелічених Ніхто не сперечається (і він теж), що це файна річ, але тут ще питання в пріоритетності витрат. Якби зараз купу грошей на лікування не пішло б, то купили б. А зараз думаю, ще мож потерпіти
Відповідь: Мультиварка Так, погоджуюсь, але коли буде можливість, то не відмовляйте собі у задоволенні))))
Відповідь: Мультиварка Приймайте мене до тих, в кого є мультиварка. Отримала на день народження Декс 65. Перечитала інструкції, все переглянула буду пробувати щось готувати. І одразу питання, яку Ви воду використовуєте, щоб готувати в мультиварці? Потім поділюсь враженнями.
Відповідь: Мультиварка таку ж як для готування в звичайних кастрюльках і чайнику (ми купуємо, бо те, що тече в нас з крана - це кошмар...).
Відповідь: Мультиварка нарешті і я приєдналася до ваших лав! маю Дех 55. після довгих вагань щодо вибору мультиварки зупинилася на цій моделі - і поки що задоволена. першими готувала курячі гомілки. але не просто запечені, а потім ще трішки протушила їх у сметанці з кетчупом. такщо змогла випробувати кілька режимів. а саме Випічка і Каша. результатом задоволена. м'яско вийшло м'якеньке і соковите зі смачною шкірочкою. єдине, на чому трішки довго помучилася - то на підборі температури на режимі випічка. поставила 120 градусів - за 15хв м'ясо навіть не порожевіло. дальше вже працювала на 140 градусах. Загалом покупкою задоволена. От тепер думаю який би то наступний рецепт спробувати. книжці щось не дуже довіряю. Може хтось готував ченахи? Поділіться, будь ласка, рецептом і досвідом.
Відповідь: Мультиварка При закритій. На скільки я зрозуміла, то тільки режим смаження при відкритій кришці.
Відповідь: Мультиварка І я цю темку, вже півдня в пошуку оптимальної моделі. Вибираю між Філіпсом HD3039 і Декс DMC-65 на сімью з 4- х чоловік. Ех, напишу, як і всі хто пройшов шлях вибору пароварки, : "Голова обертом"...
Відповідь: Мультиварка Розумію. Сама вибирала кілька місяців. Їде до нас Декс 60. Перевірена на всі 100% модель. Відгуків і рецептів про неї дуже багато. Про Декс 65 читала, що є глюки в програмах (гречці точно) і чаша менша, легша. У 55 немає ручного регулювання часу/температури. Більше нічогог не читаю. Чекаю на свою красуню
Відповідь: Мультиварка Ого, а я вже 65 надумала замовити... Бо начиталась супер-відгуків! Певно треба перезамовити на 60 модель, все ж таки, дійсно перевірена.
Відповідь: Мультиварка До Нового року були класні акції на Декси 55 і 65 і інетмагазинах. До них давали коштовні подарунки. Вже по-троху шкодую, що не скористалася. Бо мікрохвильовку нашу наче трошки підлагодили, але працює через раз, тож їй вже повний капець приходить. А мультиваркою можна було б і гріти... не так швидко, але все ж, і корисніше. Сама купу всього перечитала. Якщо обирала б з-поміж бюджетних в межах 1000 грн, то брала б тільки Декс чи Філіпс.
Відповідь: Мультиварка і зараз є, і дешевше за 60, але відгук про 65 модель мене щось відлякнув від неї...
Відповідь: Мультиварка Я також думала. А замовила 60 за 880грн. Кину Вам в ПП посилання (тут, напевно, не можна) з форуму хлебопечка.ру. Багато дівчат пишуть, що в 65-й на режимі "гречка" дуже інтенсивно кипить 10хв і вимикається програма. Каша сира і вода залишається. Взагалі, можна режим і вручну виставляти. Але я побоялась замовляти модель із такими косяками. Ну і сюрприз зранку у вигляді недовареного сніданку мене не дуже тішить. Чоловік відразу скаже, що я за єрунду викупила. Чаші також дівчата важили. В 65 вона легша на 150г (орієнтовно) і менша (для мене важливо, бо сім'я 4чол.) Декс 60 славився невбиваємою чашою. Як поведе себе з часом нова чаша- ще невідомо. Але є і переваги 65-ї: досконаліший каплезбірник, корпус із нержавійки, компактніша, стильніша. Стосовно подарунків, для мороженниці потрібна морозилка із дуже низькою температурою. Їх швидко розібрали (думаю, будуть скоро продавати по низьких цінах) і в подарунок пропонували радіо бум-бокс. Тому, для мене оптимальний варіант- 60модель. Не конче мені ці подарунки потрібні. Не хочу експерементувати. Чаша перевірена, місткість хороша. Кришечку буду витирати або ще одну замовлю. До цього вже готова.
Відповідь: Мультиварка В 55-й немає ручного регулювання температури/часу. Тобто, можливості обмежені лише наявними програмами. В мене є кухонний комбайн. Тому блендер не потрібний.