Відповідь: Мультиварка Та ладно... Мультиварка то в першу чергу зручно, а не швидко. А кому треба швидко, то ж є всякі скороварки... Я наприклад в мульті тушу м'яско. Мені зручно увімкнути і не пильнувати. Прийти з прогулянки і одразу обід на тарілку кинути Є страви, як печена картопля, чи капуста тушена, які в мульті у мене виходять значно смачніші ніж у звичний спосіб І так, навіть суп раз закидала. ПРавда готувався він не три години, а 50 хвилин. На плиті суп може і готується швидше, але його треба припильнувати, принаймні бути вдома. А в мультю можна закинути і займатись справами поза домом.
Відповідь: Мультиварка треба, то правда)). Як мінімум закладати продукти по часу варки, м"ясо- довше вариться, овочі- менше, спеції ще менше, як то можна все разом закинути і піти? Ну, і згідна зі Скарлет, напевно основне , що мене дивує як мають мультю то вже намагаються у ній ВСЕ готувати. Незважаючи на те, що в іншому посуді буде і швидше, і вітамінніше Щодо варіння супів по три години- є і такі випадки у власників мультиварок.
Відповідь: Мультиварка Або з чоловіками Закинула тушитися курячі гомілки і поїхала. А чоловік через годину приїхав, а гомілки готові і підігріті (в мене після закінчення програми включається підігрів). Ну і супи варити набагато приємніше - бульйон має насиченіший смак ніж зі звичайної каструлі. Манку я люблю варити сама і на плиті, а от щось таке серйозніше - готую в мульті ---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- О так. Квашена капуста тушена з ребрами в мульті виходить просто неймовірно смачна
Відповідь: Мультиварка Саме квашена? Ми з квашеної лише салат робимо. Якщо так, то діліться детальним рецептом.
Відповідь: Мультиварка Ну про чоловіка я взагалі мовчу У мене це третя дитина, яку борони Боже не погодувати Бульйончик варю в мульті рідко, бо мало. В мене дома всі бульйоноїди. Тому банячок має бути великий. Частіше варю сирний супчик в мульті...мммм...то моя любоффф. Переважно в мене там готуються другі страви, каші, молочне, капуста як вже вище писали. М'яско запікаю в рукаві на пару, то такої смакоти вжитті в духовці не виходило. А чого тільки плов вартий в мульті. А коли м'яско тушкую то кидаю все одразу. Ставлю на 1-2 годинки і бавлюся собі з дитиною а вона працює. ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- Я з телефону, тому не цитую. якщо робити з квашеної то вона дуже кисла для мене. Я її добре промиваю, але всеодно кисленька. Тому роблю одну половину квашеної, другу звичайної. Готую так як звичайну. Спочатку трошки обсмажую м'яско, цибуля, морква, потім даб капусту, сіль, перець, сметана, соус з часничком (варю з томатної пасти, бо не люблю коли додається том. паста в звичайному вигляді). Ставлю її на 2-3 години, вона тоді в роті розпливається. І все.
Відповідь: Мультиварка Може хто в курсі. Різниця між цими моделями тільки в об"ємі чаші? Чи там ще є які нюанси? http://bt.rozetka.com.ua/philips-hd-303603/p232412/ і http://bt.rozetka.com.ua/482630/p482630/ Ота модель, що з більшою чашею чуть легша. Чому цікаво? п.с. Мультю хочу в першу чергу щоб щось в ній тушити, бо на плиті вічно не те получається. І ще маю бзік, як десь їхати в карпати наприклад, то зручно собі готувати. Бо харчуватись в кахфе вічно або на ціни невиправдані потрапляє, або на якість дуже посередню. А так собі уявляю, що зможу зготувати сама.
Відповідь: Мультиварка Ага, я перший тиждень в азарті гречку-фрикадельки-суп-рагу-шарлотку..півзбірника приготувала, одне вимикала, інше закладала, бавилася мультею, як дитина.. Чоловік казав - ти б так біля плити танцювала, більше би користі було. Бо виявилося, що не все раціонально таким чином готувати, і не все смачніше, ніж зазвичай, але з деякими стравами мультя мене дійсно виручає. До речі, як гомілки готуєте? Бо я тільки в йогурті з приправками пробувала, цікаво спробувати інші мультяшні варіанти, бо ми традиційні тушковані і запечені гомілки дуже любимо. М"яско максимум за 1,5 год. тушкування стає цілком м"якеньке, за 3 певно і беззубій дитині без перемелювання в роті тануло б. П.с. Скумбрія зі сметанкою і морквою вийшла феєрична! Нічого ніде не підгоріло, бо я дала добру порцію сметанки, і все просто гарно собі втушкувалося. А курка з вершками - взагалі бомба, зникла миттєво.
Відповідь: Мультиварка якби мені хтось дав потестити мультю перед покупкою, то певно не купила б, ну але то подарунок, то вже користуюся але використовую лише тушити м'ясо, роблю йогурт там,хоч в банці зручніше, страви на пару, а от у мене кращий у чавунному старому баняку і я не можу йому зрадити)) одним словом користуюся в середньому раз в тиждень
Відповідь: Мультиварка Мій мультяшний плов навіть моя мама похвалила. Готувала вже по-всякому - на режимі варка, рис, тушкування - на тушкуванні ідеальний. А от гарнір з приправками і маслом готую на автоматичній програмі "рис" - зернятко до зернятка, ідеально проварений і не злипається. Сама в шоці - в мене такий ніколи раніше не виходив.
Відповідь: Мультиварка народ не знущайтесь, бо вже не встигаю слюнькти ловити, киньте рецептики, плиззз
Відповідь: Мультиварка З квашеної. Добре промиваю і, якщо дуже кисла, то можу проварити 2-3хв в звичайній каструльці. В мульті включаю режим смаження і до золотистого кольору обсмажую реберця (я беру дуже м'ясні і зрізане м'яско теж кидаю до ребер), додаю трошки солі. Можна з цибулькою Додаю відтиснену капусту, прогріваю на режимі смаження 2-3хв і включаю режим тушкування. Додаю лавровий листок, духмяний перець, спеції. Раз в 10хв перемішую. Під закритою кришкою тушиться приблизно 40хв. М'яско виходить дуже ніжне і з легенькою кислинкою, а капуста - м'якою і соковитою (вбирає сік з м'яса). Ми з чоловіком дуже любимо таку капусту зимою
Відповідь: Мультиварка скажіть а ви рис з м"яском заливаєте водою 1 до 2-ох бо в мене є книга рецептів для мульті і там у рецепті немає води..готувала і таки давала не знаю може не варто було
Відповідь: Мультиварка так, на 1 ст. рису - 2 ст. води, тушкую з попередньо підсмаженими м"ясом-цибулькою-морквою 40 хв. На варці чомусь швидше вода википає і рис знизу трошки підгорає, але може, хтось так любить.
Відповідь: Мультиварка рецепт в студію)) ---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ---------- гомілки чуть прирумьянили з обох сторін, до них додаєте попередньо присмажену дрібно посічену цибілю ( можна поперелдньо смажити, можна по суті разом з гомілками), залили сметаною, посолили-поперчили-приправили, і вмикаєте на тушкування. Я власне мьясо мучу в мульті 2,25-3 години, бо мої всі люблять так щоб ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- аналогічно, але на програмі "плов" на дно йде цибулька з морквою чуть присмажені, потім попередньо чуть підсмажене мьясо, потім рис, і вода 1:2. У ту воду додаю сіль, приправку до плову, томатну пасту майже цілий трикутничок "чумак", і вмикабю на плов. Після сигналу про готовність, то все добре перемішати. Плов безподобний. І власне якби готувалиа на режимі "гречка" то була б каша з мьясом. А "плов" трішки присмажує по дну це все діло, і виходить дуже смачно.
Відповідь: Мультиварка То як в мене з "варкою", я проти підсмаженості загалом нічого не маю, смак суперовий, але мені тоді рис якийсь.. пересушений, чи що. Знову ж таки, справа смаку.
Відповідь: Мультиварка Власне на цій програмі пробувала круглий, бо іншого тоді не мала. Але більше люблю з продовгастим (тільки не пропареним).
Відповідь: Мультиварка Також пропарений рис перестала купувати, вічно мені віддавав притухлим смаком. А я ще до плову у мультиварці за 5-10 хв. до готовності додаю неочищені (добре вимиті) розчавлені зубчики часнику. Просто зверху у плов втикаю їх. Мммм, який той часничок потім смачний, спробуйте!
Відповідь: Мультиварка Я вже давно перейшла на рис Басматі. З пропареним не до порівняння. Смачний та розсипчатий