Відповідь: Мультиварка Чоловік дуже хоче купити мультиварку. Я не впевнена, чи не приєднається вона до усіх тих девайсів на кухні, які лінь діставати ))) і потім мити )))) перечитала тему, і далі вагаюся ))) а ще не знаю, якби от купувати, то 3 л - то нормально (я готую їжу завжди на 1 раз, рідко з розрахункуом на підігрівання)? дивилася PHILIPS HD 3134, габаритами вона мені вписується, але оте бежеве покриття банячка - то кераміка? як воно в догляді? чи достатньо тих програм і чи логічно вони побудовані? Чоловік обирає щось серед DEX, але там ціна вища, і не знаю, чи виправдано, а в подарунок блендер, який мені не потрібний, тому й переплачувати не хочеться. Що порадите? наперед дякую
Відповідь: Мультиварка я мультиварочкою задоволена ну просто дуже-дуже то така помічниця.., навіть не сумнівайтесь у купівлі, готую практично все, останній тиждень просто забуваю в магазині сірники купити то в ній і яєшню жарила, і макарони варила, ну одним словом ВСЕ, що тільки можна! Вважаю, що на кухні такий девайс потрібен, бо економить жінці час, якого і так завжди не вистачає! ---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ---------- то в сковорідці не вийде теж набагато швидше, бо то пекти треба ,а в духовці вийде приблизно на той самий час!
Відповідь: Мультиварка Беріть мультиварку і не пожалієте!!!! В МЕНЕ ЧОЛОВІК САМ ПОЧАВ СОБІ ВАРИТИ (рис, макарон, греча) та ІНОДІ ПЕЧЕ ТАМ!!!!ТО взагалі нонсенс був!!!!!ПРи чому все це почав робити добровільно і без всякого! Тепер питання "Шо то йому таке приготовити аби було ше на потім, щоб підігрів собі?!" нема. Як швидше прийде з роботи, то мене ше нагодує) Каже, що йому подобається мені приємне зробити і це зовсім не важко)))
Відповідь: Мультиварка А хтось пробував пекти мафіни в мультиварці? Хочу спробувати, але не знаю, чи не розпливуться, поки мультя нагріється і почне пекти, чи то чекати, поки розігріється, і потім ставити формочки з тістом. І загалом, чи вартує пробувати? Може хтось досвідом поділиться. (у мене мультя Панасонік)
Відповідь: Мультиварка Я маю мульварку-скороварку, то для мене чудо просто, холодець вариться 1,5 год , а горох без замочування 35 хв, дуже рада що обрала саме зі скороваркою, все дуже-дуже швидко готується, і випічка завжди виходить класно.
Відповідь: Мультиварка Покриття мені виглядає ближчим до тефлону, ніж до кераміки, хоча не дивуйтеся, як вам продавці в один голос казатимуть "кераміка!" - воно ж таке бежеве В догляді дуже невибагливе - майже нічого не пристає, а м"який бік губки легко знімає особливо "приставуче". Програм мені, як не супер кулінару, більш ніж достатньо, побудовані логічно. От тільки Варіння-Тушкування не завжди використовую традиційно: наприклад, суп на Варінні аж занадто кипить-википає
Відповідь: Мультиварка Polaris PMC 0517AD, порекомендували знайомі, великий плюс має керамічну чашу і в комплекті ємності для йогуртів йогурти в ній виходять краще, чим йогуртниці)))
Відповідь: Мультиварка О, я вчора про таку вичитувала, розкажіть про неї, якщо можна, детальніше Більше року, як чула про мультю, а нещодавно придумалось мені її собі придбати чоловік вже теж згідний, от, чекаю, як продасться наша машина, я тоді :dance2: Правда, ще періодично, сумніви находять, чи потрібно мені її... і чи потрібно брати скороварку, чи й так буде ок? Одним словом, я вся в сумнівах та очікуванні
Відповідь: Мультиварка Щодо приготування гомілок, сьогодні вперше готувала їх у своїй мультиварці і оскільки немає функції мультиповар, попробувала поексперементувати. На функції випічка, жарка просмажила зі всіх сторін гомілки, приблизно 20 хв, потім поставила їх в мисочку для приготування на пару, а в банячок закинула гречку....далі на режим гречка, получилися мягенькі і смачні. Дуже задоволена мультею, поставила і пішла займатися своїми справами, нічого не пильную, не підкручую і не скручую. Доречі манка в мене не получилася в мульті, напевно через те що я не мішала її в процесі приготування, а от вівсянка дуже добра!
Відповідь: Мультиварка А має хтось таке чудо техніки як мультиварка-скороварка? Я вже кілька тижнів вивчаю цей девайс. Перечитала гори відгуків. Схиляюсь до придбання. Ще думаю яку марку взяти Полярис, Штебу чи Редмонд. Є Борки класні, але задорогі. Хотілося б послухати користувачів чи дійсно приготування під тиском набагато швидше і більше можливостей. Мене власне цікавить приготування варення, джемів (нема коли по три дні біля плити стояти), холодцю (вночі сплю), випічки, йогурту. Каші готую в пароварці.
Відповідь: Мультиварка вже тут багацько за неї писала)) мультя класна, супер помічниця на кухні, готую в ній все-все, останні 2 тижні плитку взагалі не включаю , хороша комплектація: пароварка, лопатка, черпак, 7 ємностей для йогурту і важливо, що чаша велика керамічна, ще би сітку для фрі, то взагалі "не було б їй ради" але думаю то можна докупити, бо знаю, що всі аксесуари від редмунда мали б їй підходити! Випічка гарно в ній дається, особливо бісквіти
Відповідь: Мультиварка Може хтось має мультю зельмер 1300. Поділіться, пліз Надіслано від мого Lenovo A800, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Мультиварка Ще один + мультиварки, ніколи не вистарчало часу і бажання варити собі щось дієтичне(а вага вже давненько показує що тре), хлопцям наготую і все. А тепер взагалі без проблем, чи вівсяночка, чи супчик- засипала, водичкою залила і алєй-гоп готово. Всі щасливі і ситі.
Відповідь: Мультиварка ой як я хочу таке чудо техніки! але зараз по фінансам не дуже.... чи вартує брати дешеві варіанти? є від 300 грн. я десь до 700 розраховую. Чи позбиати ще, на щось краще?
Відповідь: Мультиварка Замовила декс 65, чекаю. Думаю чи правильно обрала собі таку модель. Хто має, розкажіть, чи є рецепти ?
Відповідь: Мультиварка У мене така вже більше року. Рецептів в неті та й тут у темі є валом. Зрештою кожен рецепт можна пристосувати під свою мультю.
Відповідь: Мультиварка Я свою купувала в інтернет магазині (Мультиварка PHILIPS HD3039/40) В магаз вона коштує 1200гр, а мені вийшло 870гр, тепер річ не замінима
Відповідь: Мультиварка цікавить чи багато світла їсть це чудо техніки? і на що в першу чергу слід звернути увагу при покупці?