Відповідь: Мультиварка Як робите голубці в мульті? Хочу завтра спробувати Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Мультиварка Робили нині плов - дуже смачний. Але в мене все пристає до чаші і важко її мити. Щось не так роблю чи то в усіх так? В посудомийці не відмивається. І ще питання - якщо хочу зробити половину порції чогось з рецептів то час залишати таким же чи зменшувати?
Відповідь: Мультиварка і в мене не пристає. Панасонік. Чаша з антипригарним покриттям. Зорянівонько, а може у вас чаша має керамічне покриття?
Відповідь: Мультиварка так само )))) єдине, що тепер згоріла кавоварка, і заварюю каву в турці, часто мені втікає, поки піду з дітьми чимось займатися, то маю що мити, а так, то практично все в мульті. я зауважила, що більшість приготування в мене йде на тушкуванні. перші страви я готую не в режимі варити, а тушкувати, так мені більше подобається. тушкую, тільки води зовсім мало+сметана+зелень вже трохи пізніше. Не пригадую, але хтось з дівчат писав, що має таку ж модель, як і я, може то і для інших мультиварок характерно - конденсат, що осідає на кришку, коли відкриваєте, куди стікає? чи буває, що потрапляє поза чашу до нагрівального елемента? в мене так часом буває, що надто багато води, і з того жолобка затікає всередину, там така пляма... то єдине, що мене засмучує в цій мультиварці, бо напевно так не має бути, що з тим робити? (маю PHILIPS HD 3077/40)
Відповідь: Мультиварка Мені мама подарувала мультиварку +скороварку "Редмонд 4506". Але я рідко в ній готую. Щось ніяк не можу привикнути. Реально готую тільки голубці і плов. Читаю, що дівчата майже від плити відмовляються, а я все в старий, добрий спосіб.((( Потрібно щось міняти і більше готувати в тій штуці.)))
Відповідь: Мультиварка А я свою мультяшку сьогодні ще не вимикала. Зранку готувала молоденький борщик, потім кабачкову запіканку, зараз стоїть рибка порційна у фользі. А на черзі ще стейки і гарнір ще не придумала який. Хоча це мабуть у сусідню темку. Що до конденсату: у мене він потрапляє у крапелезбірник. На нагрівальний елемент ніколи. Вчора була у Фокстроті, хочу підібрати мультяшку на подарунок сестрі. Дуже хвалили мені Філіпси. Дівчатка, хто їх має що скажете? Які негативні моменти є?
Відповідь: Мультиварка В моїй те саме. Конденсат потрапляє а нагрівальний елемент, коли готую супи або щось з великою кількістю води. Потім, коли вистигне, витираю мокрою ганчіркою і все. Так, пляма є, але це посуд і він не може бути вічно новим
Відповідь: Мультиварка Дівчата, чи має хтось досвід готування варення в мультиварці? Поділіться будь-ласка рецептом і часом та градусами для його приготування. Дуже люблю яблучне, але не знаю як його зробити в мульті? Кажуть що це можливо. Хтось тут таке робив?
Відповідь: Мультиварка у мене трішечки інша модель. але у ній готувати дуже зручно ( придбала недавно власне через скороварку вже в доповнення до раніше наявної мульті). В "Редмонді" готувала чанахи ( 20 хвилин на функції скороварки)- просто тануть в роті, м ясо тушила- теж за 25 хвилин тане, курячі стегна- 20 хвилин і дуже м які. Варила борщик- 20 хвилин і смачний борщ готовий п.с. до речі, інша просто мультя у мене найдешевша "Делфа", але яка вже 2 роки справляється зі своїми "обов язками" відмінно
Відповідь: Мультиварка В мене теж така, дуже тішусь що обрала все-таки зі скороваркою, бо довго вибирала, певне 2 місяці вичитувала про них, готую в ній багато, особливо голубці, холодець, випічка смачнющі виходять, навіть моя свекруха (яка не прихильник різноманітної техніки) попросила купити їй теж скороварку, бо каже що холодець вийшов краще ніж в неї (а вона дійсно смачно його готує)
Відповідь: Мультиварка Ціна навіть дуже кльова, але ця модель знята з виробництва. Отже можуть виникнути проблеми з ремонтом, заміною комплектуючих.
Відповідь: Мультиварка Дівчата, чи пік хтось у мульті пиріг зі шпинатом? Маю минулорічний морожений, треба використати, щоб звільнити морозилку.
Відповідь: Мультиварка Дівчата, а хто вже варив варення в мульті? цікавить малинове та чорносмородинове.
Відповідь: Мультиварка Варення в мульті, яке радила знайома, правда не з малини Але. Варення краще не варити в мульті. Бо оте варіння при 110 градусах півтори години не залишить нічого корисного, хіба смак. Якщо вам всерівно, можете спробувати. А в ідеалі варення декілька разів підварюється в широкім тазу, та як тільки закипить виключається та помішується, аби волога випаровувалась. Тоді окрім смаку в нім і користь і вигляд гарний.
Відповідь: Мультиварка Я варила варення з полуниці. Полуницю розімяла, виклала в чашу, засипала цукром і поставила режим тушіння на годину.
Відповідь: Мультиварка Як на мене, то має сенс варити в мульті лише в тому випадку, коли плити нема, бо всеодно помішувати треба регулярно, температуру регулювати і плюс, як тут вище зауважили, користі з нього мало