Відповідь: Мультиварка Бо закордоном наша мультиварка, то рисоварка. Це вже наші "умєльци" переклали режими.
Відповідь: Мультиварка О, в мене така повільна варка, то тушення. Суп на повільній варці то буде дуууже довго, якщо треба швидко то я варку на парі використовую, випічка підходить для смаження. По ходу розберетесь ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ---------- Чому, не оовязково. Той тефаль власне рисоваркою не називається.
Відповідь: Мультиварка Дівчата порадьте з власного досвіду : мультиварку краще брати з мультикухарем чи з скороваркою? І взагалі яка суть тих функцій? Можливо є якісь основні критерії щодо вибору цього чудопомічника?
Відповідь: Мультиварка Я б радила 2 в 1. Є такі девайси з обома цими функціями. У мене власне така, скороваркою користуюсь досить часто а от мультикухарем усього двічі.
Відповідь: Мультиварка Прийшла хвалити свою мультю. Були ми два тижні в Східниці. Обідати ходили в пансіонат. А сніданки і вечері робили вдома. Для таких поїздок, коли нема повноцінної кухні, мультя то просто знахідка. Любе і різне. Ну дуже задоволена, що її купила.
Відповідь: Мультиварка та сама історія відпочивали в Буковелі, готували в мульті. Головне - добре продумати набір необхідних продуктів. Дуже зручно і не "напряжно". Для відпочинку з дітьми - саме то!
Відповідь: Мультиварка Дівчата, може є тут хто має мультиварку Polaris PPC 0305AD ?? Ніяк не можу тут налаштувати тиск на скороварку...в інструкції ніц мудрого нема((
Відповідь: Мультиварка маю 3037. Вона аналогічна, тільки має чашу на 5 літрів. Враження найпозитивніші
Відповідь: Мультиварка Подарували мені коліжаночки на ДН мультиварку Редмонд (англійською) Для тих хто в чайнику поясніть, як я маю дітям кашу приготувати в тому чуду техніки?) Пів ночі вивчала інструкцію, а на ранок зрозуміла, що я так ні в чому толком і не розібралась. Там є дитяче меню, де я так зрозуміла каші розварюються до однорідної консистенції, але мені такого не треба. В приготуванні звичайних каш пише заливати крупу молоком 2.5 %. Питання перше, чи можна молоко замінити на воду? в мене молодший молока ще не вживає. І питання наступне- то як просто взяти воду з-під крана, залити скажімо рис і поставити на варку? Це так має бути, щоб крупу зимною водою/молоком заливали?
Відповідь: Мультиварка Жанно, тіє моделі не знаю, спробую пояснити на своїй. Для молочної каші і каші на воді в мене є два різних режими: гречка та молочна каша. Відрізнаються вони типом кипіння рідини (на режимі гречка молоко буде "втікати"). Заливати холодними водою або молоком - мультя підігріє та перекип'ятить. Дотримуватись пропорцій.
Відповідь: Мультиварка Який режим пiдходить для приготування йогурту? Окремого пункту в меню немає. В мене Фiлiпс 3039 - наразi дуже задоволена, вже робила шарлотку, сирник i тушкувала рiзне м'ясо. Поки все виходило.
Відповідь: Мультиварка Підігрів, здається, 60. Роблять при 40. В крайньому випадку, якщо я десь не встигну виключити і мультиварка переходить на підігрів, то йогурт не виходить зовсім. У мене теж немає ф-ії "йогурт"