Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Мультиварка :)

дорогий, тому я зараз перейшла на звичайний довгозернистий.
    В мене їх два: на молочну кашу круглозернистий, решта - довгозернистий.
    Від пропареного відмовилась давно - смердить і твердий. На другий день такий ніби його і не варили.

2. Smaylik

Smaylik Member

ой, а я знов жалітись, бо певно мені з тою мультьою щось не пощастило. Вона й далі в ремонті: сказали, що згоріла якась плата - чекали 3 тижні на неї, потім поміняли. Кажуть, що включили її і перегоріла плата управління, знов її замовили і чекаємо. Короче, із моєї мультиварки залишився старий хіба корпус. Обідно, бо я нею навіть 2 місяці не користувалась. Надіюсь, після ремонту вона все ж таки працюватиме.

3. Luika

Luika Member

В неті вичитала, що це є та ж "молочна каша". Чого голову морочать? Маркетологи...

4. Анута

Анута Well-Known Member

Напишіть модель щоб більше ніхто таку якісну річ не купив

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Якраз теж саме хотіла спитати. Думаєм якраз над вибором мультиварки для себе. Начиталась відгуків і хочеться собі таке чудо техніки.

• Подобається Подобається x 1
  6. Smaylik

Smaylik Member

ось вона http://fotos.ua/liberty/mc-950-w.html
    Але в неті негативних відгуків на неї не знайшла, схоже лише мені не пощастило.
    Чоловік купив своїм працівникам на роботу Дельфу 50-ту модель по акції в Фокстроті щось до 400-сот гривень, працює чудово. Тепер мені її привозить на вихідні. То питається, чи вартує платити стільки грошей?

7. newlife

newlife New Member

Ми, здається водночас вибирали мультю... Теж на них дивилась. Вже думали купляти саме ту модель. Але чоловік востанній момент купив Яммі. Дуже задоволена нею. До слова вона має українське меню.

8. Carrie

Carrie Member

Я настроїлась на MOULINEX CE500E32, хтось має цю фірму, які враження?

9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

в мене схожа, просто моя трішки старіша модель. А так, здається все те саме.
    Все подобається, єдине, що особисто мені завдає проблем - що там нема можливості попереднього виключення автопідігріву. Тобто якщо ви вчасно не почули сигналу, то мультя переходить на режим підігріву плюс не завжди вона одразу починає тиск скидати. В результаті деякі страви переварені виходять.
    Я вже тепер постійно на всіх автоматичних програмах час зменшую в 2 рази. От і виходить, що поки тиск скине, то страви доготовуються)) Ну або якщо бачу, що на підігріві більше 5 хвилин стоїть, то тиск кнопкою швиденько скидаю

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В мене 501132, все добре,задоволена що скороварку взяли, єдине з випічкою ще не дуже розібралась..підгорає, але як читала по відгуках це питання вирішується

11. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

В мене теж старіша модель MOULINEX CE400032, але нею дуже задоволена. Готує швидко і смачно при низькому(рибка, овочі) і високому (м)яско і коли немає часу) тисках, трохи не вистачає відстроченого старту, але оскільки використувую в основному, коли мало часу, то обходжусь без цих прибамбасів. Випічку в мультиварці не пекла, бо є хлібопічка і духовка. А в загальному - якісна техніка з добротних матеріалів, рекомендую:)))

12. jMoondance

jMoondance Member

А в кого redmond rmc-150 ? Які враження? Які + і - ?

13. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

от вибираю і собі помічницю.. Перечитала майже всю темку і врешті обираю між мулінекс CE501132 і редмонд м90. Мулінекс впринципі має все основне плюс скороварка, але редмонд більше функцій, важлива функція відкладеного старту, та багато інших, хороша комплектація, але от немає скороварки... і не знаю що обрати. Я розумію що це індивідуально, але якщо хтось має вищеперелічені моделі розкажіть про плюси та мінуси на практиці, бо я поки чайниу у цьому. Буду вдячна :)

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

ще пишуть що у редмондів смердить чаша пласмасою і годі вивести навіть після тривалого користування чи справді це так чи може конкуренти тролять...

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та трохи смердить окупантами:rus::moskali::moskali:

15. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Підкажіть будь ласка як хто готує горох? В мене все ніяк не виходить. Горох повинен сам розваритись і утворитись однорідна рідка консистенція, а в мене так і залишається дольками. Готувала на томлінні (тушение). Вже і лила більше води, і відповідно варила біля 4-х год, а воно все ніяк. Приходиться залучати бленер.

За новими моделями не слідкую зараз, але однозначно обрала ту, що мультиварка-скороварка.

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

17. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

чесно я шось навіть не знала цього, виробник написано традиційно Китай... чи це може бути завуальований

18. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

В мене Редмонд 4506, то не смерділо нічого.

Я дуже часто варю горох, роблю так: 3 мульти стакани горху, 6-7 води, 1ч.л. солі і масло, тоді режим "каша" 30хв (скороварка), потім відкриваю і ще варю на "жарка" хв 10, помішуючи, тоді трохи википить вода і всі грудочки не розварені зникають.

19. Анута

Анута Well-Known Member

на молочній каші.
    Для гороху потрібен режим, де немає активного кіпіння, бо будете збирати по всій кухні. Але тушення для нього трохи занизько-температурний, ІМХО

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

кхм, саме це я вчора і зробила ) Причому я ж порядна, чітко все по книжці рецептів (Філіпс-3037), ще так здивувалась що щось підозріло, ну але як книжка пише, то чого нє. В результаті ледь інфаркт не дістала, коли побачила оцей фонтан, благо в той момент була на кухні. Вже потім дочиталась що то я не одна така і кухню мили всі, хто варив горох так само як і я по книзі рецептів до цієї мультиварки. Доварювала потім на тушкуванні. Вийшло смачно. Наступного разу спробую на молочній каші :)