Відповідь: Мультиварка один і той же сорт буряк ( привезли з села) у мульті втрачає колір, при звич. варінні на плиті - ні. Ото мені загадка...
Відповідь: Мультиварка Я доречі також пробувала борщ зварити в мульті,і так само колір був більше жовтий ніж червоний,і смак мені не дуже сподобався! Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Мультиварка Озвучие як ви варите борщ, що колір поганий, а смак ще гірший. В мене борщ з мульті - зникає в моменті, така смакота
Відповідь: Мультиварка І в мене з борщем таке було, але я вже знаю від чого, це тому що він там переварюється (колір як би виварюється),тим більше в скороварці під тиском, просто недавно варила борщ на плиті і теж переварила(після того як дала заправку з бурячком - то кипів довго) - то став не яскравий, а тьмяний.
Відповідь: Мультиварка все як у книжці рецептів пише- закинув і включив. пробувала ще з тушкованим буряком готувати у мульті- те саме- колір не червоний, буряк світлий. час готування 15 хв.Анута, як Ви його готуєте? бо я наразі борщ продовжую готувати без мульті.....шкода...
Відповідь: Мультиварка Я спочатку варила борщ,як у рецепті до мульті - все нарізати і в баняк. Вийшов оранжевенький борщ. Знайома підказала зварити буряк цілим і потім туди потерти. Борщ супер,але то на мій смак,бо я нелюбитель зажарок і рідко варю з мясом, мій борщик швидше дієтичний,то якраз виходить таке,як люблю
Відповідь: Мультиварка Окремо варю буряк і моркву,все нарізала і натерла і кинула варитися,а за 10 хв до кінця закинула приправи Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Мультиварка Все кидаю в мультю крім буряка. Його попередньо готую на пару в тій-же мульті або варю як звичайно, не чищений у каструльці з водою. Якщо кидати сирий в мультю ніколи не буде таким червоним як ми звикли.
Відповідь: Мультиварка а в мене борщ смачніший виходить на плиті.. тому борщі і супи не варю в мультиварці..
Відповідь: Мультиварка ну гаразд, напишу покрокову інструкцію буде виглядати, що багацько різних функцій, а насправді дій не так вже і заморочливо. почну з того, що ніколи не варила окремо буряк. 1. порізала цибульку на зажарку + олія/масло на випічку 2. коли цибулька трохи зарум"яниться додаю порізану моркву. 3. коли морква змінила колір (притушилась), дадаю порізаний бур"як До бур"яка сіль, цукор, вода, оцет (лим.сік). Режим тушкування. Тим часом готую все решта на борщ: картоплю, капусту, помідори (або томатну пасту), болгарський перчик (якщо є). Це все засипаю в кастрюльку по ходу (нарізала - насипала). Коли всі інгредієнти додано доливаю воду, пробую на сіль і залишаю на тушкуванні. В самому кінці (коли все зготувалось) даю зелень та розчавлений часник. Після додавання часнику - вимикаю. Якщо борщ з м"ясом, то процедура практично та сама. Єдине, що люблю м"яско спершу обсмажити на випічці. ну і ще: ніколи строго не дотримуюсь рецептури. Дуже багато фантазую і керуюсь тим, що маю в наявності у холодильнику. Дію по перепису лише при віпічці (зокрема для ХП) і то якщо вперше. Готуйте з любов"ю, творіть і все у вас вийде! Смачного
Відповідь: Мультиварка Я теж так готую борщ, виходить класний червоний борщ Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Мультиварка М'ясо кусочками тушкувала хв 10, цибуля, морква хв 5, буряк вже був відварений натертий, картопля, квасоля готова-це все з приправами до кінця програми, разом 40хв Експресборщ:p Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Мультиварка А скажіть,може хтось знає рецепт тушеноі капусти в мульті))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Мультиварка Теж просто. М'ясо ставлю тушити 5хв+цибуля-морква,сіль-перець ще 5хв, за той час шаткую капусту, кидаю в баняк, доливаю трошки води і до кінця. Також смачно без м'яса, а з шкварками на смальці-ну то вже на любителя