Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Мультиварка :)

- нічого не пойняв)) картопля готова...окремо варили? можна детальніше?

2. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

М'ясо сире тушиться на ст лож олії 5хв, тоді сира порізана цибуля і морква(в мене натерта на терці і заморожена, для зручності), тоді зварений натертий буряк, тоді сиру порізану картоплю, квасоля продається в магазині в томат соусі. Все до кінця режиму вже готове, можливо тому що в мене філіпс HD3039, має потужність 980w.

3. silvia

silvia Well-Known Member

у мене зупка з м'яском готується 20 хв. ( мультя-скороварка Редмонд)...треба спробувати додати не сирий, а варений буряк...подивимось, що з того вийде..

4. sonyafortuna

Я часто варю буряк, бо сім'я любить салати з буряків, тому маю завжди варений

5. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Я так зрозуміла шо ви з свіжоі капусти робите. А з квашеноі та сама процедура?

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

6. Hexe

Hexe Well-Known Member

дівчата, чи є в плані практичного використання(пригорання\прилипання) різниця між керамічною чашею, емальованою і з антипригарним покриттям?
    бо я щось чим більше читаю про ті мульті, тим гублюся в них все більше і більше:shok:

7. sonyafortuna

Відверто кажучи квашена в нас так йде на ура, тому тушкувала лише свіжу.

8. Amarillis

Amarillis New Member

Дівчата а хто купляв додаткові чаші для мультиварок? Цікавить де таке можна знайти?

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так, не хочу знову наробити дурниць... Поясніть мені таке, смажила курячі гомілки на програмі жарка/стейк, в результаті трохи є коричневого нальоту на самій тій штуці, що гріє. Чим то мити? Вологими серветками пробувала протирати- не бере.:no:

10. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Та киньте того ровера! Нехай собі буде той наліт, Ви від нього повністю не позбавитесь. В мене 3 роки мультиварка і я ніколи його сильно не "драяла". Звичайною тряпкою протерла і все. Навіщо Вам лишній знову клопіт? А на якість приготування це ніяк не впливає.

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Може дурницю запитаю, але поясніть, як таке можливо?
    Тобто, все готується в чаші, то відповідно на ній міг би бути той наліт, ні? Яким чином може забруднитись та нагрівальна частина під чашею?

12. glasses

glasses Member

бачила в Ельдорадо

13. Smaylik

Smaylik Member

у моїх чашах від мульті, тепер все починає пригорати, навіть молочна каша. Я ще й замовила собі відразу при покупці таку саму чашу і тепер пригорає в обидвох (чаші білі), а от чоловік має на робіті із чорною чащею, то каже , нічого не пригорає. Треба, напевно, купити собі ще 1 чашу, але вже антипригарну.
    І чоловік вчора сказав, що його Дельфа на роботі робить кращу скоринку із картоплі, бо моя жар не жар, все одно виходить як тушена.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

та ви думаєте я знаю?):confused:
    може жир хляпає і воно туди затікає, чи шо... я в тих технологіях не розуміюся як воно там готує, коли кришка закрита, просто констатую факт.:)

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

А, ну якщо так, то най си буде. Я просто думала то треба так як плиту, зварив, видраїв...) І що саме цікаве в тих їхніх книжечках стосовно нагрівального пристрою ні слова як його мити, чим і коли...

15. Megan

Megan Well-Known Member

В мене теж той нагрівач потемнів, чого ? поняття не маю. Пробувала то мити, не дуже воно і миється, та й кинулась я того ровера.

16. blakytnooka

blakytnooka Member

в мене теж нагрівальний елемент потемнів, щось схоже ніби пригорів у певній частині. Але ще як купували мультю, то читала в інструкції, що той елемент мити не можна. Тоя й не лізу до нього. Вже майже 2 роки. На якість роботи і приготування страв ніяк не впливає.

17. Virna

Virna Well-Known Member

То капець якийсь, як я довго вибираю, вже, напевно, півроку. Читаю-перечитую і не можу визначитися. Дівчата порадьте, що краще просто мультиварка, чи мультиварка-скороварка. Бо хотілося б, щоб можна було швидко м"яско приготувати, але казали мені, що якщо скороварка, то її не можна відкривати і пекти в ній не можна і взагалі, що там мало програм. А я хочу таку, щоб все можна було готувати. Чи то я багато хочу?:girl_in_dreams: порадьте щось в карму, будь ласка

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ну так часто як звичайну мультиварку не вийде відкривати, але при потребі - легко - там же є клапан швидкого спуску пари. В мене мультиварка-пароварка-скороварка, то я дуже задоволена! М"яско тільки в ній й готую - кидаю заморожену домашню курку, ставлю на 30 хвилин на високий тиск, потім спускаю тиск, докидаю моркву-спеції й ще на 7 хвилин - вуаля, смачний бульйон готовий.
    п.с. щодо нагрівалньих елементів - в мене нічого туди не попадає й не темніє, теж дивно читати, що дівчата щось там миють-шурують. Я мию тільки саму чашу ( в мене з тефлоновим покриттям) й кришку-з"ємну частину з ущільнювачем.

19. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Пекти можна і виходить дуже класно, просто при випічці клапан - відкритий. І взагалі я теж так вагалась, обрала мультиварку-скороварку і дуже задоволена, великими плюсами для мене є те , що не дає запаху поки готує взагалі, швидко готує( вчора варила холодець - 2години всього лиш), менше тяне світла ніж просто мультиварка (бо часу треба менше на приготування) Мінусом для мене є те , шо нема в моїй функції "Йогурт"

20. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ааа... Я до вас ))) отримала вчора мультиварочку, тепер сиджу... думаю, як до неї підступитися :girl_haha: