На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ritamadonna, 12 Листопад 2011.

1. karioka

karioka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Тільки приїхала з Польщі , матів і слів не вистачає. До Польщі на кордоні 4 год, З Польщі 10 год!!!, наш кордон 10 хв. Прикордонників поляків навіть не видно ,черга стоїть:girl_devil:

• Інформативно Інформативно x 2
  3. MisPolly

MisPolly Active Member

Я купую те, чого у нас немає. Вашого чоловіка це навряд зацікавить, але мені дуже подобаються польські ювелірні вироби, особливо зі срібла і білого золота. Також, купую в Польщі аптечну косметику ля Рош Позе, вона, на мою думку, сильно відрізняється від тої, що представлена в нашій аптеці.
    --- дописи об"єднано, 21 Липень 2016 ---
    Кошмар, а в який час їхали?

• Подобається Подобається x 2
  4. mamvasulka

на кородон приїхали 22 год, а пройшли в 8 ранку

5. Olessya

Olessya Well-Known Member

А на якому пункті пропуску це було?

6. mamvasulka

на раві-руській
    ранком 8.30 дивилась, на Польщу машин майже не має, але не рухається черга

7. octavia

octavia Well-Known Member

Щось я в ШОКОВИ з того польського кордону ?! За цієї ситуації на кордоні відминили декілька поїздок по справх в Польщу .:girl_devil: Маємо їхати в Хорватію і не знаємо через який кордон ? Чи їхати на Краківець Грушів , чи не мастити голови - зразу в Берегово і ми в Угорщині ? Найгірше те що повертатись мусимо через Польщу бо маємо забрати дещо там , а то буде після 2 серпня коли повернуть МПР , що тоді буде боюсь уявити.

8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчата, а на пішому в Шегинях яка ситуація?
    Черги є? Польські прикордонники теж страйкують "по-італійськи"?
    Треба би було ще разок мотнутися, дещо купити, хотіла до повернення МПР це діло провернути.

9. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

так то польські і страйкують, а не наші)))

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

мала на увазі, чи на пішому все теж так печально рухається, як на автомобільному пункті пропуску. :girl_smile:
    Мені треба до Касторами і назад, і 10 годин витратити на перетин кордону в мої плани не входить :girl_crazy:

11. Megan

Megan Well-Known Member

На пішому навали людей нема, але видно довго пропускають, бо люди довго стоять і назбирується група. Минулого тижня їздила на машині, ми стояли 3 год, на пішому стояло мало людей, але теж чекали довгенько, поки ми оформлялись бачила їх. Не можу сказати, що їм теж щайняв перехід 3 год, але як на мене то теж довго (
    Як на рахунок вихідних - думаю картина ще "печальніша" :sad:

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Gala

Gala Well-Known Member

13. karioka

karioka Well-Known Member

14. mamvasulka

ми їдем через Угорщину, наш кум має там бізнес і постійно так їздить

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, чи має хтось польську сім карту? Якщо так, то якого оператора? Потрібно, щоб весь час був інтернет в дорозі, в роумінгу надзвичайно дорого.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Mashulia а вам що саме требв? Інформацію, чи саму картку?
    --- дописи об"єднано, 22 Липень 2016 ---
    В heyah є пакети інтернету. Подивіться на сайті heyah.pl, плюс в нмх в Україну дешевші дзвінкт, порівняно з іншими операторами

17. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Дякую, подивлюсь. Інформація потрібна, мушу по роботі бути на зв'язку. Тобто, потрібно відписувати на електрону пошту, скайп. Та й навігатор не завадить - вже кілька разів блудила.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Mashulia то подивіться тут
    Heyah na abonament
    --- дописи об"єднано, 22 Липень 2016 ---
    Або таке
    Screenshot_2016-07-22-16-30-13.png
    Я колись мала хею, і як брала 6 гб, то мені вище голови хватало. Інтернет дуже добрий, я наприклад зараз користаю київстарівським нетом, типу 3G, але після польського якість нікудишня, постійно рве, зависає...

• Подобається Подобається x 2
  19. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Mashulia був такий акційний стартер Orange за 7 злотих 2 гіга. То якщо тільки інтернет...

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

20. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

Була там в неділю близько 11години, погода правда була погана, падав дощик, але кордон перейшли за 15хвилин, назад близько 17години ще швидше. Людей перед нами було не більше 6-8осіб
    Не знаю чи так повезло, але польські митники працювали досить швидко і були досить привітні і жартівливі, сама дивувалася, бо як правило ситуації протилежна)

• Інформативно Інформативно x 1