Набрати вагу

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем NoName, 7 Лютий 2009.

1. Harmony

Harmony Member

Відповідь: Набрати вагу

Ваша вага має бути комфортною для Вас. Якщо так і є то не переймайтесь відгуками родичів

2. shkodnica

shkodnica New Member

щастлива, попробуйте боротися з тим полівітамінами, деякі поправляються, якщо вам некомфортно. А як вам добре, а іншим ні, то чи варто...

3. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

і я схудла... роки два мала стабільну вагу 48кг при рості 162-163см і чудово себе почувала, а тепер 45кг:sad: цицьки і попа кудись щезли, хоч і до того особливо не мала чим похвалитись, а тепер і цього нема. А хлопець каже, що всьо нормально..

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я також ніяк не можу поправитись! І ніби їм усе, ні в чому собі не відмовляю, а вага 57кг, прирості 176см. А може причина, що я не люблю солодкого? Хоча у мене в родині нікого небуло ніколи повного... Але для мене це мало не стає вже комплексом.

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

цікаво так... в мене близько 58 при 174 см, і зайвого ще є досить :)

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В мене дуже руки та ноги худі, це мене і дратує. Та й попи дуже нема.

7. Жменька

Жменька Well-Known Member

А у мене при рості 173см - 51кг ваги. І це моїй дитині вже 4рочки, я вже рік як повернулась на свою "сидячу" роботу, харчуюсь по режиму. А набрала за рік аж 1кг!!!
    До родів мала постійну вагу 55-56кг, почувалася комфортно (хоча навколо всі казала, що я "така худюща" і "нічо, після родів поправишся"). А вийшло навпаки - після родів я схудла і тепер дійсно худюща.
    Як вийшла з декрету на роботу, то більше половини офісу вважали за свій обов"язок сказати "що ж так схуда, тебе що чоловік не кормить, тебе первно вітром носить, така тоненька-аж страшно, що зламаєшся і т.д. і т.п. (в осносному це були жіночки з категорії "кому за 40"). Я вже цього слухати не могла, мало комплексами не обросла. Потім навчилась включати фільтр і пропускати все повз вуха.
    Адже, дійсно, сказати жінці про її зайву вагу - це вважається поганим тоном, а сказати по надмірну худощавість - це нормально??!!

8. Левицька

Левицька New Member

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

це заздрість)

9. cjomcjomka

точно. як не прикро в тому собі зізнаватись, деколи теж кажу худим дівчатам, що

10. Левицька

Левицька New Member

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ріст 165, вік майже 24 і важу 48...в січні місяці на мене страшно було глянути - таке худе...на обличчі це було помітно. як посміхалася, то аж складки було видно.
    всі казали що худа дуже, а я все відмахувалася. Я дійсно добре почувалася.
    Але раз так глянула на себе в дзеркало і сказала - ні, то не є добре..
    Полишила заняття джит-кун-до, танцями і йогою. Істи не почала більше))), але що саме цікаве, мясо стало геть не цікавити(хоча до того лопатила як має бути). Зараз його їм, але мало. На курятину взагалі не можу дивитися. От від шашличка не відмовилась би. Їм більше овочів.
    Зараз важу 48, а тоді важила мабуть не більше 44..

12. cjomcjomka

13. Mriynytsya

Mriynytsya New Member

Як на мене, то ще важливий фактор - нерви, коли за щось переживаєш або негаразди якісь довший час, то марнієш....

14. cjomcjomka

... якщо то всьо печивом з маслом не заїдаєш :)

15. Tequila

Tequila Well-Known Member

Мені фізіологічно комфортна, а візуально не дуже - верх занадто худощавий на мій погляд.
    Для мене головне у фігурі збереження пропорційності, і відсутність крайнощів.
    Я завжди була досить високою порівняно з подругами і худенькою, і ще з підліткового віку часто чула що варто набирати вагу, що занадто худа, ...
    Не відразу, але вийшло з часом ставитись до таких порад з гумором) І ще виявила, що думки все ж розділяються, від частини людей отримувала компліменти і запитання - як вдається не поправлятись. Тому на першому місці - психологічний комфорт, впевненість в собі, твереза самооцінка.
    Підтримую фігуру тренуваннями в спортзалі, бігом, раціональним харчуванням (їм 5-6 разів на день невеликими порціями), масажами.
    Якщо занижена вага не є результатом хвороби, варто полюбити себе такою як є і працювати над вдосконаленням фігури.

16. Жменька

Так, марнію, не дивлячись на те що в такі періоди їм втричі більше, а особливо, коли нервую, смакують булочки з маслом

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2012
  17. neri

neri New Member

Правду кажете! І це все ніби й розумієш, але інколи оточуючі тобі просто "вбивають" в голову, що ти - шкелет... Певно, як хтось уже тут писав, деяким заздрісно, а деякі не сприймають відхилень від стандарту.
    Раніше те ж цим переймалась, а тепер "загартувалась": на делікатні зауваження про мою вагу відповідаю, що "я не худа, а тендітна", а якщо не зовсім делікатні, то ще додаю "заздріть мовчки".
    І роботу над фігурою ніхто не відміняв!

18. Жменька

І у мене та ж проблемка. Правда, я вже майже 2 роки, як регулярно плаваю, то вигляд вже трошки кращий. А нещодавно мені одна "доброжелательница" сказала - "Ти й так худа, нащо ти ще й в басейн ходиш?!", і то з таким здивуванням!:girl_impossible: А сама ніяк не може лишню вагу скинути - "Стільки дієт перечитала, і жодна не підходить" (її слова:)))

19. galjaretka

galjaretka New Member

мені 19, на 165см важу 46 кг, після сесії скинула 5 кг і ніяк не можу поправитись...
    почала пити риб*ячий жир, чула допомагає....
    а то апетит є не завжди і періодами...а поправитись ТРЕБА, мене називають рідні "бухенвальденом"....

20. Galin Max

Galin Max Member

а я коли нервуюся чи депресую - взагалі їсти не хочу. стільки чую, що всі заїдають горе шоколадом, а мені шматок в горло не лізе...