Відповідь: Наші досягнення першого року Навчились обійматись і страшенно то нам подобається! руками як за шию обійме, то подих перехопить!!
Відповідь: Наші досягнення першого року А в нас вже " веселі брате часи настали" :кувиркаємося по цілому дивані, повзає, стає раком і розгойдується, сідає за руки.Так що тепер потрібно дуже добре пильнувати, щоб не було бабах на землю
Відповідь: Наші досягнення першого року А ми не хочемо ні повзати, ні рачки ставати Тільки перевертаємся з животина на спинку і якщо дуже вже захочеться - навпаки... Тянеться до предмету, але не хоче інтенсивно рухатись до нього. Сідати хоче, але не може. І ми не садимо, все чекаєм, чекаєм... Зате почали інтенсивно говорити. Перше слово - "дядя". Ну дуже то все смішно з її уст звучить
Відповідь: Наші досягнення першого року мамкаєм і бабкаєм, далі катуляємось... перепробували вже дуже багато продуктів, махаємо головою вправо ліво-нєнєнєн. іграшки не цікаві, пульти і телефони теж... а от ноут, ним вона б бавилась .
Відповідь: Наші досягнення першого року А ми передвчора перший раз влучили по іграшці на мобілі))) І сьогодні коли лежали на животику цілих 15хв тягнули ,як страус, голову до гори і вперто нею крутили вправо і вліво, а потім перевернулись на бік і на спинку!
Відповідь: Наші досягнення першого року Ми вже ниньки виросли з цієї темки!!! Моє чудо бігає як пропелер по хаті, особливо любить лови поза ліжечко. все розуміє, що йому казати, хоча говорить не дуже багацько: мама, тато, баба ну і ще щось незрозуміле . І ще дуже любить співати, щоб йому плескали і танцювати в мами на руках.
Відповідь: Наші досягнення першого року У Настуні за два дні до шести місяців виліз перший зуб! А ще доня стала, як шило, постійно крутиться, намагається повзати, вже не раз я її кладу на середину ліжка, а вона за кілька секунд вже на краю.
Відповідь: Наші досягнення першого року А в нас у 7 місяців вже 6 зубчиків Кусаємо всіх підряд ) На животику так і не злюбили лежати, тому повзати або не будемо, або дуже пізно. Але вже потрохи сюпаєм
Відповідь: Наші досягнення першого року Нам зараз 7 місяців, і ми вже більш як пів місяця ходимо на горщик. Пемперси лише надвір або сон. Причому коли зробили свою справу, подаємо сигнал.
Відповідь: Наші досягнення першого року Ура! Ми навчились хоча б рачки ставати! Думаю по-трошки почне повзати. Ми вже на вулицю памперси не вдягаємо, кожноразу суха! Як виходимо - пісяєм, і приходимо - пісяєм!
Відповідь: Наші досягнення першого року перевертаеться на два боки))) в положені на животі згинає коліна і піднімає дупу догори- пробує вставати типу на коліна а ще так кльово гигоче, коли її лоскотати або коли хтось кашляє- дуже сміється)
Відповідь: Наші досягнення першого року Сьогодні Тимоші 7 місяців. Того тижня навчився ладушки і тепер коли сідає обов'язково плескає і дивиться на реакцію дорослих Впевнено ходить біля дивану, крісла. Починає сам повзати по кімнатах. Ваги не габрав багато, бо не рухається тільки коли спить, а так, просто непосидючка, весь час в русі. Вага близько 8300, а зріст ще не міряла.
Відповідь: Наші досягнення першого року пробуєм вставати, не виходе , навчились повзати....на попі сидячі так і повзе де треба ) нарешті здолала слово тато єке звучить -тапа але перед тим як рибка пару разів відкриває беззвучно ротик ). Дуууже любить цілуватись і фоткатись ) тепер так файно як спить в ліжечку а терміново треба мами то так і каже мама )
Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження) Навчилась пересуватись сидячи, плигає як жабка, все чіткіше каже кіся(киця), регоче як тато з чогось сміється. Впізнаємо бабу діда, йдем до них на руці, до чужих з пересторогою) Як чує що ключем відкриваються двері, радості повні штани! Маєм третій зуб, лізе четвертий.
Відповідь: Наші досягнення першого року а ми з підтримкою ходимо вже трохи) так гарно ніжками переступаємо. Маєм 2 нижні зубчики)
Відповідь: Наші досягнення першого року доця гарно спинається на ніжки, спираючись однією рукою, і навіть може зо 3 секунди стояти саменька в позі борця сумо зубів ще нема, хоч вже 2 місяці вони ніби от-от на підході, навіть щось стукає по іграшках і ложечках. говорить часто і багато, але все своєю мовою: при спробі кудись вилізти любить казати "ать-ать", тата раз назвала "дада", коли хоче цицю на сон, то плаче не то "меме", не то "мама", а в слінгу сама собі наспівує "а-а, а-а, а-а-а" (вимагає, щоб мама теж співала)
Відповідь: Наші досягнення першого року Сидячи в когось чужого на руках, простягає руки до тата-мами, якщо вони поряд. Коли співаю колискову, мугикаючи, наспівує і собі - я перестаю і вона теж перестає. Так мило Шукаємо кицю, коли її питають, де ж киця?! І, на моє щастя, пальчика смокче все рідше
Відповідь: Наші досягнення першого року доні нині щойно 1 день, а в нас вже стільки досягнень та подій - ми навчились прикладатись до циць - з правою потоваришували одразу, а з лівою довго не вдавалось; вже аж 7 разів покакали, багато пукаємо та зригуємо повітрячко, любимо пальчиками крутити дулі та підпирати руцями підборіддя, двічі просто посміхнулись, один раз голосно крізь сон і ще, на разі, бавимось "в сову" - цієї ночі не спала взагалі - активно рухалась, цицялась та вивчала світ з широко розплющеними розумними оченятами
Відповідь: Наші досягнення першого року Доця все більше і більше стала відпускати опору і пробує тьопати сама, вдосконалила своє вміння повзати і тепер любить від мене втікати , а я маю її наздоганяти. Ховається під стіл і каже : де ти. А сьогодні дуже зазивала хворенького братика злізти з ліжка і бавитись з ним, то так смішно виглядало, як вона його стягувала і показувала на підлогу і при цьому дуже емоційно щось герготала.