Відповідь: Наші досягнення першого року Сашко сьогодні зробив свої перші кілька самостійних кроків Я щаслива і горда мама Як же швидко росте хлопчик мамин
Відповідь: Наші досягнення першого року А ми вже гарно стоїмо біля опори, самі встаємо біля неї з положення сидячи, за обидві ручки робимо перші незграбні кроки!
Відповідь: Наші досягнення першого року І ми ще самі не сідаємо, і ще беззубі, і теж скоро 8 місяців. На пузі повзаємо всюди, а на колінцях, то теж назад. Але вже співаємо - включиш якусь мелодійку, а малявка піднімається на руцях, розхитується в сторони, як змійка перед дудкою, і "та-та-а-та" Має улюблені мелодійки. На дитячому типу піанінку вже розуміє, що треба натиснути на клавішу, щоб лунала музика, і вже натискає пальчиком, а не цілою ручкою бемцяє. Ще "шпигунка" мала спостерігає через дзеркало на шафі, хто там в коридорі. І вміє кликати "еей", якщо залишити її саму, а вона хоче компанії.
Відповідь: Наші досягнення першого року Ще толком не сидимо, а моя куця бере мене за руки і зводиться на ноги. Сама перекочується швиденько на п"яточках і буду стояти. І в такий крик, що я її хочу посадити на ліжко.
Відповідь: Наші досягнення першого року А я вже просто не натішусь. Сьогодні, поки мама думала посмакувати кавусю, Златуся сама злізла з дорослого ліжка і приповзла на кухню. Ото радості і гордості було. І взагалі так смішно пересувається, бо має свій маршрут по хаті: де опора, ліжко, тумби, дивани - йде ніжками, підтримуючись, де нема чого триматись - повзе, потім знов встає і все так швидень-швиденько. "Привіт", "Па-па" - це вже всім зустрічним махаєм. Також, всі опановані склади зліплює в кумедні слова, типу "адюдя", "гєга", "баляля". А ще з"явився страшний інтерес до тварин, особливо кота. Раніше, я щось навіть не показувала нашого, бо вуличний, а тепер це - виручалка. Мала годинами може на нього споглядати і кличе "кіся", "хіся", "іся"))
Відповідь: Наші досягнення першого року тепер жубів у нас два - трошки більший і один, про який знаю тільки я
Відповідь: Наші досягнення першого року Хаха) Нам скоро 10, а мій шкварок тільки навчився сьогодні правильно сідати. От так то)))Ще навчився говорити БАБА. То називається один день з бабою провів, поки ми на весіллі витанцьовували Встає до всіх можливих опор, відкриває шуфляди, тумбочки, робить мамі порядки. Вміє відкривати собі двері для продовження екскурсії по хаті. Даємо па-па від настрою і дуже любить бавитися лови)) Так і бігаю за ним по хаті, а він втікаючи регоче аж заходиться. Такий солодкий той сміх
Відповідь: Наші досягнення першого року проколовся четвертий зуб. В нас верхні не ріжуться, а власне - проколюються, кутиком. ну і стали рачки нарешті. Стоїть не подовгу, але правильно. Я знаю, що є діти, які не повзають взагалі. Але спробуй тут не повзати, коли навколо стільки іграшок! так що, думаю, поповзе...
Відповідь: Наші досягнення першого року В нас теж вихвалянка. Недавно синок зробив своїх перших 10 крочків, а зараз з кожним днем чим раз тим більше їх робить, старається похаті топати без підтримки. І ще активно почав пробувати злазити та залазити на ліжко. Щастячко наше
Відповідь: Наші досягнення першого року І ми трішечки похвастаємся. Чекали-чекали на 6-й зубик, аж дивлюсь, а там весь "річний комплект". Отже, маєм вже 8 зубків. Не зовсім досягнення, але витворяє чудернацькі речі: мамі в живіт Ббрррр-кає і регоче з того; клацає язичком до піднебіння в роті, голосно чмокає губками, ніби цьом, а може ото і є цьом)))
Відповідь: Наші досягнення першого року А в нас сьогодні виліз перший ЗУБ і ми вже в ліжечку стаємо на ніжки
Відповідь: Наші досягнення першого року Нам сьогодні 6 місяців! Хвалитись особливо нема чим.. але вміє губками так белькотіти і фуркати, що вся в слині, і все і всі в радіусі пів метра також! Ще дуже нервується, бо хоче сісти, але сама ще не може, хіба на руки як беру, то сидить і дуже тішиться з того. Ще повертає голівку на своє ім'я, любить спостерігати за кицею, та й взагалі любить компанії)) щоб було кого розглядати. Ну і реакція на телефон, фотоапарат- широка посмішка)) ну просто фотомодель моя кохана!)) Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Наші досягнення першого року вже писала у вихвалялках-ми навчилися правильно сідати і гарно впевнено сидіти бавитися. а ще починає спинатися на ніжки. як тільки дам руку, відразу хапається і встає. але ще ніжки не мають багато сили, бо стоїть колишеться і відразу знову сідає
Відповідь: Наші досягнення першого року Ми маємо перший зубчик. А ще дуже багато повзає, стає біля опори, по-трохи сам пересувається. Багато лепече на своїй мові Макаряцькій
Відповідь: Наші досягнення першого року А нам сьогодні 11 місяців. Вже активно вдосконалюємо ходіння, піднімається - відпускає руки- і йде, але ще треба над цим працювати Дуже гарно вже ходить, але на поворотах втрачає рівновагу) Почав вчора повзати на колінах, до того повзав як партизан на животі Ще каже дідо, з звуків тварин - добавилась гусочка і курочка.
Відповідь: Наші досягнення першого року А наша Нуся почала повзати, вірніше плазувати, на животику (на спинці вже десь місяць пересувається), і то на такі вже добрячі відстані: вчора виклала на животик і пішла старшу на горщик садити, повертають, а дитини нема, проповзла цілий свій килимок і випозла на килим
Відповідь: Наші досягнення першого року а ми поповзли! не катуляємося як колобок, а як книжка пише-рачкуємо)
Відповідь: Наші досягнення першого року і сама встала на ніжки тримаючись за бильце свого ліжечка. так раптово, не чекала ще цього. все, кінець спокою маминого. маленьке шило виривається на волю) треба опустити дно ліжка на сам низ
Відповідь: Наші досягнення першого року Вчора наша Мелася почала вже гарно ножка відштовхуватись і повзти. До того вона катулялась, а тепер вже більше так як то має бути. Ще чоловік розказував, що вона була сама встала на ножки. Сама того не бачила, бо якраз мене не було у кімнаті, але це можливо.