Відповідь: Наші рукодільні плани Вишивайте обов"язково ту красу!!!! де ж Ви такі файнющі штуки знаходите?
Відповідь: Наші рукодільні плани а я дуже сильно після ромашок, хочу отих жаб (начиталася прикмет), вже бачу для них місце
Відповідь: Наші рукодільні плани а я ось таку красу хочу, вже почну потроху ниточки і тканину готувати, бо я просто влюбилася в цю картину, з неї і подушку зробити можна
Відповідь: Наші рукодільні плани Така ніжна буде подушечка! І настільки в вашому стилі, так мені видається... :shy:
Відповідь: Наші рукодільні плани Я остаточно визначилась, що буду вишивати. Хочу вишиванку. Буду сама кроїти, шити, вишивати. Тільки, певно, спочатку потренуюсь на Ярині. Якщо вийде візьмусь за чоловічу, а тоді вже й собі
Відповідь: Наші рукодільні плани а в мене планів...як у Наполеона.. таке вже нарила на конкурс, що не знаю з я кого боку підступитися.. чує моє серці , що є реальний шанс не встигнути..
Відповідь: Наші рукодільні плани В мене теж так - боюсь не встигну. Маю вишивку для конкурсу, "Соняхи", які вже почала, і дов"язати обіцяний светрик чоловікові.... а ще б хотіла такий самий светрик і Данилкові вив"язати..... у-у-уххх!!!
Відповідь: Наші рукодільні плани та ні "соняхи" вже давно засвічені і навіть є у "Процесах", то крім конкурсної є ще "соняхи", шкода мені,що засвітила їх, бо то б було файно на конкурс. Для конкурсу купила нову і вона засекречена :ninja:
Відповідь: Наші рукодільні плани дівчата, все ж розкажіть мені що то за конкурс, а то всі говорять, якісь роботи вишивають, а я тільки сижу і очіма кліпаю
Відповідь: Наші рукодільні плани Так, дівчата. Хочу вишивати Касіних африканок (три штуки). Вони однакових розмірів і то би було файно на кавалок стіни в коридорі. Але то треба, щоб ви мене гонили до роботи.
Відповідь: Наші рукодільні плани так..... так... а ну перевіряємо стан готовності - нитки є? полотно є??? схемки роздрукували?? конкурсу роботу - вишили?
Відповідь: Наші рукодільні плани Полотно є, нитки ..... треба подивитися, що є, і виписати на папірець, що треба купити. А купити треба буде немало. Але є велике бажання! О! Схемки не роздрукувала, буду цього разу з компа вишивати, бо трохи якість схемок слаба...
Відповідь: Наші рукодільні плани то найголовніше. і то треба негайно починати вишивати, поки велике бажання не стало меншим... бо потім... штурхай вас в дупу не штурхай... як нема бажання...