Небажане волосся на грудях

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем katrinache, 19 Червень 2012.

1. Poradnik

Poradnik New Member

Відповідь: Небажане волосся на грудях

Однозначно тре для початку йти до ендокринолога, а для боротьби з волоссям до лікування гуманніше за все креми-депилятори використовувати.

2. Єва

Єва Well-Known Member

Я довго воювала з небажаним волоссям на підборідді, над верхньою губою і навколо сосків на грудях. Лікування гормонами мені не дало ніякого результату, як і всі ті депіляторні креми і смужки - то просто жах, зате після лазерної епіляції я задоволена результатом.

3. Nica

Nica Well-Known Member

а де робили? я щось ніяк не наважусь, але депіляція дістала, бо вростає а на станок вже дивитись не можу.:girl_cray:

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

От вам і відповідь. В мене знайома, грузинка, мала теж таку проблему і ще й на обличчі росло, біля вух. Робила лазерну, зараз ніби все ок.

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

дічата, маю проблему, яка з*явилась близько року тому (можливо, раніше, вже не згадаю). Прошу поради.
    Я блондинка, волосся росте досить світле.
    Вусики мала і раніше, зараз вони мені реально надоїли, то користують восковими смужками. Інколи буває, що є подразнення, але це не критично.
    на підборідді є волоски, але ваони тонкі й світлі, тому також користуюсь смужками.
    не скажу, що тішусь з того, але поки іншого виходу не знайшла.
    маю також волоски на грудях (раніше також не було). скубала пінцетом, але з часом вони стали жорсткими і вростають, тому обрізаю ножничками, але дуже від того комплексую. бо під корінь не обріжеш, а їх "відчуваю", як коляться..
    і то для мене дико все незручно, негарно, хочу позбутись та не знаю, як..
    Щодо лазеру - мені косметолог сказала, що навряд, чи допоможе, бо волосся світле..
    щодо електро - не знаю, чи можна, бо ж груди..
    Можливо, хтось має таку проблему - порадьте (може, в пп) - що робити з тим..
    Тестостерон здавала, він в межах норми, значення середнє, ближче до нижньої межі.
    на обличчі волоски видимі має хіба моя бабуся, але ж їй 80 років, а мені - 30. страшно подумати, яка буду, коли стану стара й сліпа :sad:
    Гінеколог радив пити протизаплідні, що, мовляв, вони допоможуть.. але не хочу на таке тратити час, бо хочемо дитинку.. та й не гарантує він, що це дасть результат, ще й тривалий..
    може, до лікаря звернутись ще якогось.. але не знаю, до якого..
    раніше таких проблем не мала.. почало це з*являтись за моїми спостереженнями, після 2 ЗВ, хоча, можу помилятись...

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчатка, пишу відповіді на питання в карму.
    була я в косметолога. якщо волосся має забарвлення або воно русяве й товсте - допоможе лазер.
    я вже 1 процедуру зробила. обіцяли результат вже після 1 - волосся стане тонке й повільно ростиме. Наступний раз - через місяць.
    на обличчі - тоньсіньке й біле. казали, що допоможе електроепіляція, але вона дуже болюча..
    поки не робила, але, мабуть, спробую.. згодом напишу)

7. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А які Ви би порадили креми? бо незнаю які то є.

8. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Я теж собі робила лазерну епіляцію на губою.Задловолена,бо волосся дійсно стало менше рости,і якесь тонше стало.Зробила 3 процедури і вже майже нічого нема.думаю ще 1-2 проц.і я позбудусь того волосся.Я довго вагалась чи робити лазером.чи це не шкідливо...але подруга переконала,бо сама пробувала,от і я пішла.Була в одному салоні у Львові,ціни демократичні.ще й знижки хорош є)))За губу заплатила 108 грн.

9. Veselka alj

Veselka alj New Member

Дійсно недорого заплатили, а що за салон, і чи працює він на вихідні дні, бо я працюю до пізна??

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Знаю де ще дешевше))

Зробила собі по першому разу підпашки, ноги і бікіні, скоро наступний раз роблю.

11. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

А поділіться де саме робили?)))

12. Veselka alj

Veselka alj New Member

А де? А що за салон, ви лазерну робили? Я не ганяюся за дешевшим, головне щоб результат був,та якісно надав послуги салон, хоч ціна теж має значення, тим більше якщо в планах є декілька ділянок зробити. А ви як результатом задоволені?

13. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Знаю дуже класну клініку, робила собі там лазерну епіляцію, результат супер. Кому цікаво пишіть розкажу)

• Подобається Подобається x 1
  14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, а хіба можна на груди лазером чи фото світити? Просто я теж маю таке пробелму, але навіть не розглядала такого варіанту як лазерна чи фотоепіляція...