Нестандартне весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Firefly, 3 Травень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Нестандартне весілля

Мдя...зачіска , звичайно кошмар:girl_crazy:. Зате сукня роскішна...Ех, ше раз заміж сходити, чи що....

• Подобається Подобається x 4
  2. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

найцікавіше виглядають всі гості на тому весіллі - такі "неврубані" де вони :girl_crazy:

Нещодавно показували по ТБ молоду пару саме із Праги, які одружувались в празькому аеропорту. Там тітонька з РАГСу провела стандартну церемонію, потім родичі і друзі (не дуже було їх багато) почали вітати молодят, був накритий невеличкий стіл прямо в аеропорту (певно, перед тим за це домовились з керівництвом установи :) ), а вже менш ніж через годину молоде подружжя чекав рейсовий літак (куди - не сказали) і вони відразу мали летіти кудись на "медовий" місяць. :girl_claping:
    Думаю, цілком нестандартне і цікаве (а ще й економічно вигідніше, аніж, наприклад, ті всі львівські забави на 200 осіб) весілля. :girl_curtsey: Сценарій мені сподобався. :girl_smile:

пи.си. і ше таке. хтось писав про примусове весілля якоїсь молодої дівчини з афганцем. то там, мабуть, найкращий сценарій для молодої - "ноги в руки" і побігла. :girl_curtsey:

3. nattsol

nattsol Well-Known Member

та я, взагалі-то, в курсі, що це готи; вони і не повиння одягатися в історично правильному готичному стилі)))) до речі, ми ще як мали з чоловіком одружуватися, то лякали батьків, що я теж буду у чорній сукні і з чорним вельоном, а чоловік буде в гадах))) правда, вбрані були доволі таки класично: чоловік у темно-сірому костюмі (чорних чомусь ніде не було), а я у білій, схожій на кельтську, сукні :)

4. La esposa

La esposa Moderator

• Подобається Подобається x 1
  5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Глнула я на те готичне весілля і мені так реготно стало:D Згадала себе в підлітковому віці:girl_haha: Я тоді теж так розказувала як в мене буде неформальне весілля, мало не при стрибку з парашутом, вбрання "аля готика", і взагалі це буде супер-нестандарт. Я тоді ще було "мале неформаленя". А потім я зрозуміла одну просто річ: це все просто випендрьож, і нічого більше. Зараз коли мої знайомі затяті-неформали мене бачать на каблуках чи в платті, то жахаються: мол що з тебе стало, зрадила світогляду, фууу. А мені смішно, бо насправді я не зрадила ні світоглду, ті самі муз вподобання, той самий свіогляд, просто якось переросла ті епатажні приколи з кульчика, чорнотою і гадами:girl_smile: І весілля я б робила не якесь епатажне, якби робила, але швидче за все ми просто розпишемось, хоча і це якось не горить, бо і так разом давно живемо. Я б хотіла розписатися на місці де ми познайомились рік назад і того самого числа: на Петросі в Карпатах, оце б було дуже класно:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams: Там же і весілля зіграти:girl_in_dreams: Але то мрії:girl_in_dreams: А оті всі випендрьожі робляться для того щоб щось комусь доказти... А мені зараз хотілось би зробити просто приємно собі і друзям, і без отої дитячості:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  6. La esposa

La esposa Moderator

Взаємно. Минулися чорні лахи, гади, кульчики... А в голові-то нічого не помінялося... І весілля в нас було "стандартне", і , на мою думку, найкраще в світі весілля, як думає кожна жінка. Залишився світогляд, улюблена музика, переконання..

• Подобається Подобається x 2
  7. nattsol

nattsol Well-Known Member

ггг, то ми певно затяті неформали)))) ну люблю я гади і кульчики :girl_in_love: а чоловік постійно ходить в чорному :) але то таке, то справа смаку і вподобань)

а от вінчання ми собі таки хочемо не дуже стандартне... бо те, що було, було більше для батьків і родичів, а хочемо щось лише своє :girl_in_dreams:

8. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А мені сподобалось. Хоч я б так не хотіла, а подивитися - супер! Головне що їм добре. Родину трохи шкода - усі такі спантеличені. А чого? По-моєму в тому шось є.
    Мій чоловік трохи катається зі своїм клубом 4х4 по бездоріжжю, так минулого року видавали усім клубом дочку одного з клубівських. Тааакий джиперський супровід зорганізували - цілий кортеж! Але не з тих блискучих полірованих джипів, а, як вони самі їх називають, з "монстрів" та "катлет" на величезних колесах. Фафакали по місту так що люди зупинялися та питалися що це було. :girl_cool: Правда батьки нареченого не в курсі були що це класно, та трохи не зрозуміли пріколу...

• Подобається Подобається x 8
  9. La esposa

La esposa Moderator

А як вони відреагували?

10. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Для молодят приготували симпатичний тюнінгований "бобік". Батьки нареченого та він сам трохи збунтувались - ніби не солідно. Та й їхали на більш "пристойній" машині.
    Я незнаю чи захотіла б кататися на бобіку, хоча й чистенькому, бо то трохи не моє. Але перспектива нудного "так як у всіх" (чисто для мене це нудно) не тішить. Треба ж щоб запам"яталося, може й не дуже екстремально, але цікаво. Ну а що поганого в тому бобіку? Трохи подуркувати то ж не гріх. ))) Має бути весело - на то воно й ВЕСІЛЛЯ.

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  12. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Минулого року була дружкою на весіллі "на краю світу".
    Все було дуже зворушливо, а на бенкеті грала рок-група)

• Подобається Подобається x 11
  13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Який клас!!!!!!!!!!!!!!!Ніко а де саме це було бо по фотках не можу оприділити місця

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Це в Криму, під Сімферополем)

15. svistak

svistak Active Member

на рахунок нестандартного весілля...
    от що бачив сьогодні сьогодні на Ринку
    http://picasaweb.google.com/romanwed/StarWars#

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Млін...
    А діти кокі будуть..? [​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  17. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Про те весілля Львів вже півроку говорить :)
    Так само як і про те, в стилі "Стілягів".

18. svistak

svistak Active Member

ее, в сенсі півроку?

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну як...
    - то був StarWars Епізод ІІ.

• Подобається Подобається x 3
  20. svistak

svistak Active Member

то значить в наступну суботу буде продовження?
    Гулянка в ресторані в стилі штурму зірки смерті ;-)