Нестандартне весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Firefly, 3 Травень 2009.

1. ArxangeluS

ArxangeluS New Member

Відповідь: Нестандартне весілля

Можна зробити свято так, що частина буде лише для Вас двох, а частина весілля також і для батьків з гостями... Мені здається, що батьки хотіли б побувати на весіллі своїх дітей.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Хороший старт плануєте.
    А "хата з лободи" вже готова? Що збираєтеся робити, коли виявиться, що "яблучко від яблуні..."?

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

Знаю я таке весілля. Батьки досі не можуть забути образу, бо роками ходили на весілля до інших родичів і знайомих, а тут таке. Краще поступити мудро, розписка + особиста програма в один день, церква і родинне весілля в інакший. Це дасть Вам змогу зберегти стосунки з батьками, плюс на другому весіллі зможете показати фільм з першого, чи вивісити галерею весільних фото в залі.

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: У кого де було весілля?

Підскажіть мені хто небудь, може робили виїзну розписку в Будинку Вчених десь недавно:girl_smile:бо дуже хочу собі таку забавку,а коли подзвонили по тому телефону, який нам там дали то нам сказали шо то дуже дорого, але скільки не уточнили:girl_sad:
    А я нажаль зараз не у Львові і думаю собі варто з тим завязуватися чи не варто:girl_flag_of_truce:

5. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

на рахунок Будинку вчених, не в курсі. а від фотографа нещодавно чула, що розпис у Палаці Потоцьких коштував 2000грн (у вересні-жовтні). Я думаю, що у Будинку Вчених буде недорожче.

6. zhabusya

zhabusya New Member

1000 грн. треба заплатити на Франка за ту тітоньку яка приїде і ще певну суму за оренду залу (це вже як домовитесь але здається близько 1000 грн., як що без знайомих)

7. svistak

svistak Active Member

А навіщо вам на виїзні церемонії вона???
    Розпишіться в загсі наперед, а на весіллі той же тамада може зіграти роль "тіточки"
    з загсу

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Так я так і хочу, правда в тому залі де сама забава мені не хочеться,бо якось все надто награно, а в Будинку Вчених красиві зали, і зразу пофотографуватися можна:girl_crazy:

9. svistak

svistak Active Member

Тоді вам тре домовлятися власне з адміністрацією будинку вчених, щоб десь годинку крім вас там нікого не було. Ще виїзні церемонії в італійському дворику роблять...

10. BlondyGirl

BlondyGirl Member

А краще зробити арку з квітів і на вулиці. Особливо класно, якщо ресторан має гарну територію навколо.

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчатка, ви не повірите, але і так зване "стандартне" весілля може обійтися без негативних емоцій, не розумію чому тут пишуть що це стрес. Я від свого отримала тільки позитивні враженняю Правда в організацію батьки абсолютно не вмішувалися. Ніхто не говорив , що ми мусимо запросити ще там чиюсь сестру, вуйка чи ще там когось.
    І як результат - повно молоді, друзів, співробітників, одним словом забава вдалася на славу, я б не хотіла змінити жодної хвилини зі свого весілля. Абсолютно все ми планували з чоловіком самі - дату, час, ресторан, одяг, кількість гостей, фотограф, оператор і т.д батьки тільки допомогли замовити меню (і то тільки тому, що ми їх про це попросили, хоча фінансували весілля повністю вони)

Ну це не зовсім по темі. )))

А зараз по суті. Дівчата, яке б ви не планували собі весілля, воно всеодно буде прекрасним, бо воно ваше. Чи воно у стандартній білій сукні, чи в українському строї, чи у водолазному спорядженні...

Основне постарайтеся зробити його таким, щоб воно запам*яталося вам на все життя, адже таких "потужних" щасливих моментів у нашому житті не так вже й багато. Обов*язково замовте собі фотографа, навіть початківця, зробіть собі фотосесію, навіть малесеньку. Бо з часом спогади всеодно стераються, а подивитеся на фото і згадаєте, а ще дитина колись запитає "Мама, а якою ти була нареченою?", а у вас жодної фотографії... Сумно...

Це зараз вважається дуже модно і сучасно прийти в ЗАГС в старих джинсах швиденько розписатися, бо нащо ж та пуста трата грошей, краще їх витратити на щось інше...
    А спогадів про цей важливий у вашому житті день немає...

Останнє редагування: 16 Березень 2010
  12. Nana11

Nana11 аспіранточка

О...теж хороша ідея:girl_smile:
    може в когось будуть якісь конкретніші дані,наприклад телефони тих адміністраторів то пишіть мені в ПП:girl_cray:

13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

як кому..
    я навіть рада, що свого часу ми не стратили купу грошей на весілля, при чому дуже навіть скромне, зате отримали стартовий капітал, який дав нам поштовх крокувати до своєї мрії

а весілля ми зробити завжди встигнемо:girl_smile:

14. zhabusya

zhabusya New Member

Просто для мене процедура у ЗАГСі вже дуже формальна там і фотографувати нема що.А за ради однієї- двох фоток як ви ставити підпис скільки нервів і "суматохи" і зовсім інша справа шлюб. Тому краще зекономити на розписці у ЗАКСі і за ці гроші прикрасити зал чи до чогось іншого докласти.

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ви мене не зрозуміли, я маю на увазі дійство в цілому, це і ЗАГС і шлюб тобто загалом "весільний день" інша справа коли шлюб і розписка в різні дні, то тоді можна і в старих джинсах. ))).

а про яку економію на розписці йдеться? моя церемонія в ЗАГСІ коштувала в районі ста гривень і ще сто гривень пляшка і цукорки, які ми занесли щоб нам поставили потрібний день і годину. Навіть не уявляю до чого я могла докласти ті двісті гривень щоб вони мені там щось суттєво змінили.

"скільки нервів і "суматохи"" це ви про що?

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

я з вами згідна що кожен вибирає те, що йому підходить, але скажу вам, що нам подарували десь на 300-400 доларів менше ніж ми витратили на все весілля це вже з врахуванням сукні і костюма і всяких-всяких дрібниць. (правда ми одружувалися ще до кризи і робити весілля тоді було не так вже й важко)
    А всі гроші ми вклали в свою мрію, яка тепер стала реальністю )))

Єдине чого не розумію, то це коли на весілля починають брати кредити, позичати шаленні гроші, одним словом пробувати стрибнути вище голови. Оце вже, на мою думку, нерозумно.

16. veronka

veronka зла друзя

ми в ЗАГС приїхали колоною мотоциклів і в джинсах) як результат нас фотографували чужі фотографи, інші молодята просилися з нами сфоткатися і вражень у нас огого кіко до нині)))) просто ми відокремили розпис і вінчання (останнє ми виключно з родиною святкували)))

17. Taska

Taska Well-Known Member

похресниця мого чоловіка організовує весілля на кораблі, там буде церемонія і бенкет, запросили лише 20 чоловік, без тамади, а музиканти - The Вйо

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Айсберг вже замовили? [​IMG]

19. kati

kati Well-Known Member

Цими вихідними було весілля в подруги моєї сестри.... так собі оригінально молодята все організували( ну вони і саміі дуже оригінальна пара). Весілля було лише для друзів, 30 чоловік, батьки лише на розписку прийшли. Сама гулянка прохлдила в палаці гната хоткевича., виїздний фуршет, музиканти-група нареченого...ось пару фоток, як вони виглядали....

[​IMG][​IMG][​IMG]

20. Taska

Taska Well-Known Member