Невинний флірт заради пристойності:як ви до цього ставитесь?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Багіра, 22 Грудень 2009.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Невинний флірт заради пристойності:як ви до цього ставитесь?

Тут як на мене залежить від людини, її темпераменту та позицінування, є межа між намагатись бути в центрі уваги та бути цікавим іншим людям природньо, є вроджений шарм і флірт, а є навпаки, замкнені люди.
    Якщо є повага між обома партнерами, то нічого переживати, десь іноді і скубне, але розумієш, що то відгук комплексів, і насправді все нормально,
    а якщо болить-значить є проблеми в стосунках, невирішені, замовчені, нецікаво обом, але ніхто про то вголос не говорить, і не намагається змінити,
    ІМХО.

2. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

якщо задатися питанням, що таке флірт?, то відповідь закладена у саме означення (ФЛІРТ, -у, ч. Залицяння, кокетування, любовна гра./Флирт — манера поведения, привлекающая внимание. Иногда служит прелюдией к сексу, иногда превращается просто в игру. Выражается в обмене знаками внимания, часто имеющими эротический, сексуальный подтекст. Кокетство — женский флирт. Соблазнение - мужской флирт.)
    навіщо робити дії, які апріорі несуть в собі сексуальний характер, по-перше, це ранить (можемо ми це визнати чи ні)наших партнерів, а по-друге шукаємо якихось відчуттів, що є недостатніми в парі (адже коли ми є чимось наповнені, то не шукаємо, чи не так?).
    як на мене кокетування жінки при власному чоловіку(маю на увазі заміжньої жінки, а не тільки в момент його присутності при такому "дійстві") до іншого, це прояв неповаги до нього, те саме стосується і чоловіка. ні я ні мій чоловік, ніколи собі такого не дозволяємо, не тому, що хтось образиться, зовсім ні, а тому, що нам вистарчає цілком один одного!!
    а от весільні забави, то зовсім інше, це просто веселі традиції, якщо ти не дозволяєш собі перейти межу, то по відношенню до тебе,теж ніхто цього не зробить.
    а ревнощі і мордобійня, ще аж ніяк не вияв кохання, лише невпевненості в своїх можливостях.

3. Волошка

Волошка Well-Known Member

Дуже правильно сказано. Звичайно, якщо ти поводишся вже дуже надто розкуто і непристойно, то це обов'язково не сподобається твоєму хлопцеві чи чоловікові. Але з таких дрібниць, які треба сприймати з гумором, робити проблему - здоров'я не вистачить.:girl_smile:

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну не треба то що зараз робиться називати традиціями. Колись люди навіть 10ї частини собі не дозволяли... І знову - в тих іграх брали участь тільки неодружені.

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

10 разів підпишусь під цим.

Ні, я не є хворобливо ревнивою, просто це сприйняла б як нехтування почуттями і статусом.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я під цим підпишуся...
    хтось тут вже згадував ті ж "однокласники".. моя подруга виставила моє фото, під яким підписався якийсь її друг, що я дуже вродлива... мені було цікаво, хто це - в анкеті видно, що в нього є дівчина... і мені незручно перед нею.. надіюсь, що він то написав ще до того як з нею зустрічався... і приміром розумію, що то необгрунтовані висновки, але вже їх пару не сприймаю серйозно, хоч розумію що це дурість і очевидно, що все в них ок)

7. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

"за своїм добром потрібно слідкувати":girl_smile: мені б теж було неприємно, якщо б мій хлопець приймав участь в конкурсах на весіллях, казав іншим дівчатам, що вони вродливі. я вважаю це не нормальним. всіх суджу по собі)

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хе, приїжджай сюди. :girl_crazy: Тут всі цілуються й обнімаються. А ще до Франції бажано з*їздити...
    То просто українці такі холодні. Побільше би так цьомкалися й обіймалися, то би й добріші були. А то такі крижинки недоторкані ходять, що капець.
    Із власницької любові ніц доброго не буде. Чим сильніше затискаєш кліщі, тим більша ймовірність, що в кінцевому результаті щось та й вибухне. Чим більша довіра, тим більші плоди й відданість.

До кокетування ставлюся негативно, бо це запрошення, частина сексуальної гри. А от до компліментів іншим жінкам дуже навіть позитивно. Не бачу в тім ніц злого.
    Щодо забав, то навіть не можу відповісти, бо ніколи не брали в такому участі, просто не любимо. А за дружку мене відпустили без проблем. :)
    +100!!! Таких "традицій" можна надивитися, що моїй бабці би волосся дибки стало, мабуть.

9. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я, наприклад, люблю фліртувати! Мені це додає якихось нових відчуттів, нових емоцій. Не знаю, чи це добре, чи погано, але мені це подобається! Всі ми в житті шукаємо чогось нового, а нове і загадкове так манить!!!! В самому флірті є щось таке цікаве та таємниче! Щось таке, що змушує кров пришвидшено бігти по жилах, а серце стукотіти, як на першому побаченні. Так класно! Аж дух захоплює!

10. Зорянівонька

Я теж любила до одруження. А зараз думаю це буде неприємно чоловіку. Та й не хочеться вже.

11. kitka

kitka Well-Known Member

А для чого? То - що, кожух:girl_crazy:?

Мій чоловік мені напряму може сказати про якусь там коліжанку чи жінку, з якою він десь перетнувся по справах, що вона там така симпатична, а ще як розумна - то взагалі... І так само я. А щодо кокетування, то ми обоє його допускаємо навіть в присутності одне одного, але в дуже мікроскопічній дозі. До того ж це може і не кокетування, а якась хохма, бо я ледь стримуюся від сміху:xaxa:. Вар'яти, нє?

12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

І я, любила, люблю і буду, швидше всього.

А моєму приємно, бо фліртую саме з ним. :)

13. Julietta

Julietta Member

ну то подякуйте і тіштеся! :girl_wink: як на мене це приємно, коли тобі роблять такий комплімент. :girl_curtsey: нічого тут такого страшного не бачу :confused:

14. Зорянівонька

Я писала про чужих чоловіків...

15. Iskra

Iskra Well-Known Member

а я люблю флірт :girl_cool: і думаю, що в кожній жінці закладена любов до нього :girl_wink: та в кожного своя межа. дехто може дозволити собі такееее і назвати це невинним фліртом, а для когось флірт - це просто посмішка, жести, ха-ха, хі-хі:girl_crazy:. і т.д.(у мене саме так і не більше) словом, фліртувати треба вміти і робити це з розумом. адже гарний флірт - це як гарні манери. і гарним він є тоді, коли об'єкт флірту не помічає, що з ним фліртують. дуже не подобається, коли фліртують настільки відкрито, що це бачить кожен. фе, аж якось противно...
    а щодо весільних конкурсів, то, думаю, вони також повинні бути в рамках пристойності. і тут повторюсь: в кожного своя межа... правда, ненавиджу отой конкурс з огірком. феее!!!

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Треба ще знати з ким можна. Є такі, що їм посміхнися й вони вже язика висолопили. Треба вважати з тим, бо ніколи невідомо, як відреагує та інша особа, на яку чари поширяться, і які будуть наслідки потому. Зараз маніякальної схильності побільшало, не без участі інтернету та кіноіндустрії.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

ммм... я люблю обійматися і цілуватися... і з близькими друзями в мене відстань не локтя, а як в мусульман - пару сантиметрів:) (може через те, що маю багато короткозорих друзів:) ) то все було скорше дитяче, та й пріколи дорослих я сприймала як флірт.. а зараз той же флірт так і залишився для мене нонсенсом в тому значенні про який говорила natalka-matias
    не знаю чи це власницьке... просто мені незручно перед іншими... я бувало стільки разів пояснювала хлопцям, з якими зустрічаюсь, що я їх не ревную(в 99% випадках це так і було)... що їх грайлива поведінка з іншими принижує і мені за них соромно... що або я присутня, або та дівчина чи хтось присутній знає про наші стосунки, і це вже виставляє нас як пару в дуже неприємному світлі... суджу по собі - як і писала, сама до таких пар серйозно не відношусь
    я не з тих жінок, яким потрібне постійне признання про те ,які вони прекрасні.. приємно мені було хіба пару хвилин, а незручність відчуваю вже довший час

є ще такий нюанс - в якомусь фільмі бачила... що жінки пофліртували і забули.. а чоловіки думають, що жінка їх хоче, а буває і гірше - вводять їх у свої еротичні фантазії...

18. Mokka

Mokka Well-Known Member

воно з одного боку так, а з іншого... це мені нагадало фрагмент з фільму "Гіркий місяць". Там розповідається про пару (Мімі і Оскар), яка намагалась урізноманітніти свої стосунки, застосовуючи там різні сексуальні ігри, садо-мазо і т.п. Тобто самі для себе визнавали, що вони є досить незвичайною та "продвинутою" парою по відношенню до інших. Але раз вони пішли разом з друзями в нічний клуб, і Мімі здалося, що Оскар якось задуже весело і приємно спілкується з її подругою. Недовго думаючи, вона схопила свого друга-танцюриста і почала з ним так танцювати, що Оскара перекосило, він вискочив з клубу як ошпарений і поїхав в гніві додому. І ось, він їде в таксі і думає: "я завжди вважав, що невірність оживляє стоснуки між двома людьми, ця сцена повинна б була мене завести... дивно, чому ж не завела? чому мені так боляче???" для цієї пари це було початком кінця...

19. bora

bora Well-Known Member

Ой, "бутилочки-хустинки" це хвороблива для мене тема. Я до того гидуюся на весіллях цієї гри, що тікаю де тільки можна. По-перше, чужих людей так близько до себе не можу підпустити, по-друге, як подумаю ану ж в нього ГЕРПЕС! І капець. аж недобре як подумаю. Ну от звідки такі традиції)
    Поцілунки-привітання з друзями - то не такі, як наші бутилочки - з засмоктуваннями:)), то до них позитивно відношусь.
    А флірт. У всіх такі різні межі. Мені здається я не кокетую. Але по мені видно, що я симпатизую людині - та й не приховую того - я просто їй посміхаюсь. Чоловік часом думає, що це флірт, я категорично проти так трактувати посмішку чи комплімент. І коли він там жартує з офіціанткою при мені - вважаю чому б і їй не підняти настрій, може швидше принесе замовлення. Мене це не турбує.
    А взагалі, спостерігаючи за різними парами для себе вирішила - надто прив"язувати до себе, не годиться, бо людина хтітиме підсвідомо вирватись, але й відпускати за течією - ХЗ, яке нечисте в думках в нього з"явиться - і краще щоб був хтось поруч, щоб теє відігнати:)

Останнє редагування: 12 Лютий 2011
  20. Katrine

Katrine Member

в мене чоловік викладач, і я прекрасно розумію, що навколо нього на протязі дня крутиться немала кількість представниць "прекрасної статі". але якщо б я за кожну робила істерику, то напевне ми б вже не були разом. йдеться в довіру між партнерами, тому що для декого флірт - простий спосіб спілкування, а дехто ніколи не дозволяє собі цього...
    до заміжжя я собі любила пофліртувати, хоча найчастіше без жодної задньої думки, тепер майже ніколи цього не роблю. а конкурси на весіллі - це кожного осбиста справа брати в них участь чи ні, хоча мені вони не подобаються:girl_smile: