Невропатолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Марточка, 7 Листопад 2009.

1. gotya

gotya New Member

Добрий день! Відповідаю пізно, але з особистого досвіду спілкування з Юрчаком. ПОВНИЙ ЖАХ!!!!!! ЛІКАР ЗАРОБІТЧАНИН!!!! Такі лікарі ганьба нашої медицини

2. Katyakara

Katyakara New Member

Доброго дня дівчатка! Скажіть будь-ласка, чи хтось чув лікаря невропатолога-Лапшина Анатолія Івановича? Сьогодні була у нього і не однозначна думка.... Що можете про нього сказати? Буду дуже вдячна!!!!

3. TUCR

TUCR Well-Known Member

Дівчата скажіть будь ласка щось про дитячого невропатолога Штибеля з Охмадиту.

Останнє редагування: 21 Березень 2017
  4. Polishgirl

Polishgirl Active Member

А в Гурської Оксани Володимирівної в "Окулюсі" хтось може був????

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

@Zhadana, можете дати номер телефону для запису на прийом до Свинаренка? Буду дуже вдячна!

6. Polishgirl

Polishgirl Active Member

0964383030 - Свинаренко

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дякую, але по цьому номеру так і не змогла додзвонитись, абонент поза зоною. Якось так дивно, коли лікар раптом зникає. Це ж лікар, бувають і термінові ситуації. Розумію, що він також людина, але якби хоч хтось взяв трубку і пояснив, що лікар там і там. А то періодично - повна відсутність(((.

8. Текіла

Текіла Well-Known Member

Я також ними цікавлюсь, маю зараз болі в спині.
    Скажіть, які у них ціни? Бо ніде не можу прайс послуг знайти.
    До прикладу вартість консультації чи якихось програм для спини?

• Співчуваю Співчуваю x 1
  9. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Чи є на Огієнка хороший невропатолог? Просто зараз малий хворий, чоловік на роботі постійно. Не маю як висиджувати в чергах.
    Давно турбує біль в спині. А від недавно терпне спина в районі лопаток.
    --- дописи об"єднано, 18 Квітень 2017 ---
    І скільки коштує консультація в Параскеви чи Свинаренка? І де можна без попереднього запису за місяць часу пройти МРТ?

10. Текіла

Текіла Well-Known Member

В Параскеви близько 300 грн. На Заводській два молоді лікарі-невропатологи, років по 30. І одна лікрка вищої категорії, про яку тут вже було кілька негативних відгуків.
    Я була у молодого, проблему мою він не вирішив.
    На МРТ також до них, записатись часто можна на наступний же день після дзвінка. За одну зону платила близько 1500грн.

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

Зараз немає таких черг. Вчора записувалась на МРТ в 8-му лікарню, вчора ж і зробила. 950 грн.
    Так само в Чорнобильській, якщо зранку подзвонити, то можна і на той же день записатись. Там дешевше, здається 850-860 грн.

12. maavka

maavka Well-Known Member

Були один раз, дуже сподобався цей лікар. Задавали питання, все гарно, детально пояснював, справляє враження професіонала, не зарозумілий, але знає багато. Потім почитала на печатці, що він кандидат наук. І до дитини (нам тоді було 5міс) мав свій підхід, умсіхався, забавляв, що Лев і не плакав, хоч не любить лікарів.
    Були ще в охмадиті у іншого невропатолога, що там є, у жінки (прізвища не пам'ятаю), також хороший невропатолог.
    А так більше не ходили, бо проживаємо в ішому місці

• Подобається Подобається x 1
  13. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Хто може порадити толкового невропатолога, який спеціалізується на кістах головного мозку?

14. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчатка, хтось може чув щось про клініку Легкий Рух в поліклініці на Симоненка - про їх лікарів?

15. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Доброго дня, хтось має контакти доктара Семчишин з Поліклінічного відділення клінічної лікарні Львівської залізниці? Буду дуже вдячна за номер телефону в приват.

16. Magnolia

Magnolia Active Member

@Текіла, не знаю, чи ще актуально, - інформація для загальної картини. За двохтижневий інтенсивний курс в лютому, в дитячому відділенні, ми заплатили 13000 грн. З весни мало бути ще дорожче - 15600, здається.

17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Порадьте, будь-ласка, компетентного досвідченого невропатолога для дорослого.
    Проблема - міжхребцева кила (грижа).

18. Barambulechka

Barambulechka New Member

Доброго дня. Я тут новенька. Хочу почути реальні відгуки за Свинаренка. Маю проблему з тахікардією і тиском після дуже сильного стресу ( одна "чудова" лікарка з мого райцентру прямо в очі мені сказала, що схоже в мене онкологія ШМ. Як виявилось її не було). Робила кардіограму, Ехо, аналізи на гормони щитовидки, кров, кров на цукор - все добре. Радять піти ще до невролога ( записалась до Свинаренка на 12.07) і бажано до психолога чи психотерапевта.

Останнє редагування: 7 Липень 2017
  19. TanuwaFedak

TanuwaFedak New Member

Доброго дня не маєте телефону в Чорнобильську чи Орлика?
    --- дописи об"єднано, 9 Липень 2017 ---
    Дівчата,скажіть як ваші дітки переносили енцефалограму? Бо мій плакав і не знаю чи вірити даним

20. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

ні, не маю
    на сайті є телефони: