Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Бо це необхідно було давно зробити.
    Місто давно задихається у транспортному байзелі.
    Не буває бездоганних змін. Це завжди неприємно і тяжко. З нашою владою і її віцями - особливо. :)

Мій маршрут сьогодні був Суботівська - Зелена (поч). Я мав вибір:
    1. 18 маршрут - +5 хв. до дальньої зупинки, їхати "горОдами" і запізнитися
    2. Їхати з пересадкою "43"+"50" (ще не тестив, не ризикнув)
    3. "12 Тр" до Універу +10-13 хв пішки

Зваживши варіанти, прийняв останній і не помилився. Прибув вчасно, попри пізній старт.
    Чого б я мав нарікати? :)

Останнє редагування: 5 Лютий 2012
  3. Lietti

Lietti New Member

Ідеально було б ще й назви вулиць з 1 січня переназвати - от було б весело :):girl_in_love:

4. Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

І з нашими збідованими людьми, в яких вже з роками розвинувся комплекс меншовартості в купі з манією переслідування. Усі нововведення сприймаються як "на зло" людям. Шановні! Та кому ми, грубо говорячи, потрібні? Відбувся банальний перерозподіл. Ті, зверху, заробили трохи грошенят.. Але разом з тим навіть наша влада і перевізники зацікавлені, щоб люди користувалися громадським транспртом. Діюча схема була просто жахливою. Але чомусь зараз про це ніхто не говорить. Зміни були конче необхідні. Вони й триватимуть надалі. Якщо бачите якісь недоліки - звертайтесь на "гарячу лінію". А ще краще - прямо в "Управління транспорту і зв'язку" із заявою і конкретною пропозицією.

5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Ну то виходить, що поміняли "шило на мило", так?
    Ось мінуси нової тр. схеми (на мою думку):
    1.Не усі маршрутки стали їздити частіше.
    2.Не усі маршрути добре складені, дійсно, одні їздять майже порожні, інші і далі їздять забиті людьми.
    3.Завдяки новим схемам маршрутів одні люди можуть добратись швидше, оминаючи центр, а інші змушені кататись по цілому Львову, щоб добратись, куди їм потрібно.
    4.Хамовиті водії нікуди не поділись, "сервіс" який був, такий і залишився.
    5.Маршрутки їздять ті самі, деякі старі, обдерті зі страшним салоном.
    6.Не усі люди мають доступ до нових схем маршрутів, особливо старші люди.
    7.Затори як були, так і залишились на окремих вулицях, при тому, що зараз святкові дні і немає студентів.
    8. багато людей не мають чим добиратись на роботу, чи з (достатньо почитати цю тему), змушені ходити до зупинок по 15 хв і їхати з пересадками.
    З плюсів - є великі автобуси, але вони і до того були.
    Якщо ще є - додайте, бо я більше не маю що додати, так, для цікавості, для обговорення, підсумовуючи.
    Але загальні і об"єктивні, плюси для пасажирів, не враховуючи плюси, типу "я тепер можу їхати на роботу з-під дверей".

6. Lietti

Lietti New Member

Повністю з Вами погоджуюсь але не думаю що це щось змінить, тому що

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та най си була би жахливою, бо особисто я для себе не бачу нічого кращого. Мій район (Балатон) так гарно прочистили від маршрутів, що просто вити хочеться коли треба кудись доїхати. Я вже писала що зняли ВСІ маршрути в район перехрестя Стрийська-Наукова. Добре, розумію, зменшили кількість маршруток аби дороги стали вільніші, але ж нашо знімати всі в тому напрямку? Як я тепер маю в той район попасти? з пересядками? Кльово! 2 грн+2 грн буде 4 і наза 4. І кому це вигідно?
    Так само познімали ще в багатьох напрямках маршрути, сусіди плачуться, що на роботу з пересядками добиратися прийдеться. Дуже зручно. Влада форева.:girl_flag_of_truce:))

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Навіть у цій "схемі" ми потрібні:
    1. Собі
    2. Рідним
    3. Перевізникам
    4. Владі
    Так от, пропоную берегти себе і свої емоції для пп..1,2
    Берегти свої гроші і тиснути на моск/гаманець перевізникам
    Думати краще, коли обираємо, вимагати більше, коли обрали.

А до ВаршавиКракова/Відня від району кіко?
    Немає можливості зв'язати прямими маршрутами всі протилежні околиці. Трудно. :)

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Трудно? А чому так? До того їздило парканайцять маршруток, а тепер хоч одну пустити трудно?

10. Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Змінить. Обов'язково.
    За останніх два-три тижні схема дуууже змінювалась. Не знаю, чи слідкували ви за цим, але додавались нові маршрути, от недавно було вирішено зберегти кілька старих, додавши до них спереду "1" і продовживши за місто.

Я вже було виписала собі номери маршрутів, що курсуватимуть Левандівкою, і знову відбулося кілька позитивних змін.. (наприклад, маршрути №17 і №18).

Борітеся - поборемо! :girl_wink:

Я три роки день-у-день їздила на роботу з пересадками. Перед цим шість років підряд в альма-матер свою, теж з пересадками. Цілком нормально. Не вмерла. І в "Кінг-Крос" з пересадками, і в Рясне з Левандівки нічого "прямого" не їздило та й не їздить. Чесно - абсолютно нічого трагічного. Такщо ремствування отоговово теперішнього мені ніяк не зрозуміти, вибачайте.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не знаю куда вони їдуть, але тутечки не проїжджають
    Він теж від Балатону не їздить.
    Трагедії дійсно ніякої немає, але коли є незручності не в кращу сторну я не можу тішитись з нової схеми руху. Якщо кому підходить, буду тільки рада за вас, але за себе -ні, бо не маю чим тішитись.)

12. levandivka

levandivka З яйцями...

І на Кульпарківську/Кінескоп тіко на Швидкій... :crazy: , або "на оленях"

А фігура?
    Вона ж покращується!
    От, Незабудці гріх нарікати, бо
    Нє? :)

13. Wonder

Wonder New Member

ви не праві, от особисто я за ці дні добиралась з таких пунктів: Варшавська-університет, Варшавська-новий цум, університет- новий цум, новий цум- пасічна, варшавська- мотозавод
    в деяких випадках треба було пройтись пішки 10-15 хв, нічо, так і при старій схемі треба було часом

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

От коли куплю автобус, тоді мені буде глибоко по фігу на нову схему руху маршруток, а так...:no:

---------- Додано в 01:45 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

15. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

16. Wonder

Wonder New Member

а по карті 41 і 51 їдуть по Мазепи

чи Балатон перенесли?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Помиляєтеся.
    Гусінь, кажуть, мріяла, що перетворившись у метелика, зможе наїстися.
    Парканадцять маршруток, які влаштовують перегони "хто швидше стане на зупинці поперек дороги, щоб інші не обігнали", - сумна реальність старої схеми, жах для автомобілістів, бо дублювалися хронічно маршрути. Проїхати спокійно Львовом через ТУ дурну стару схему можна було тільки вночі.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

По карті може бути що завгодно, але вони тут не їздять.

Ніби стоїть на місці, то вулиця Мазепи не така маленька.)))

19. Lietti

Lietti New Member

А от якщо б можновладці розчистили наше місто від водіїв, які ставлять свої машини біля узбіччя дороги, таким чином по вузькій дорозі (дякувати їм!) проїхати нереально і от в більшості випадків це є причина заторів.

20. Wonder

Wonder New Member

а я впевнена що їздять :)