Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Незнаю чи давали тут таке посилання, мені знайома вислала по електронці
    http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv
    Може комусь допоможе.

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Христусю, то вже є в топі теми :)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

4. poputochka

poputochka Well-Known Member

Ну,та, кожен дивиться з "своей колокольни":girl_smile: Хай їздить та маршрутка по Винниці, мені не шкода (та від мене нічого і не залежить):girl_wink:, але для чого було забирати колишній зручний і роками випробуваний маршрут №15?
    Мудрі люди спочатку би промоніторили існуючі маршрути, оцінили їх зручність, рентабельність, наповненість, опитали б населення, а тоді б щось уже міняли.

5. atena

atena Active Member

і мені цікаво, бо живу в Сокільниках, кожен день ходжу і ще ніразу не бачила
    чи він в Сокільники не повинен заїзджати?

6. Vероніка

Vероніка Never give up

А де ви бачили у нас в країні мудрих чиновників? Ніхто цим не буде займатись. Ну змінять\відкоректують вони пару маршрутів, і все. Як би ми не хотіли повернути стару схему - відчуваю, що цього не станеться ...

7. fillette

fillette Well-Known Member

Вчора вирішили ввечері погуляти в центрі. Чекали на Стрийській біля "шоку" будь-яку маршрутку в центр десь 30-40 хвилин. Потім нарешті приїхала №3а. І це при тому що обіцяли що маршрутки їздитимуть частіше:girl_devil:

8. bora

bora Well-Known Member

Мені у фейсбуку знайомий з Чехії, що жив у кількох країнах сказав що в жодній країні, в якій жив такі нововведення (транспортні) гладко не проходили. Що у всіх починається з безладу. Це так, щоб трохи заспокоїти себе.:))
    А знайома з Чорновола, щоб добратись на Стрийську щодня пішки йде на Шота Руставелі. Нічогенький такий спорт.

9. kineret

kineret Вірю в диво...

Все таки наша нова схема руху маршрутів дуже весела... Чекаєш на маршрутку, запихаєшся в неї... і СЮРПРИЗ - вона їде не так як вказано в оновленому варіанті схеми (для перестраховки перед виходом з дому подзвонила на гарячу лінію і уточнила, бо в неті не завжди є останні зміни маршрутів), а кому як подобається. БАРДАК ПОВНИЙ!!!
    Не їде 17 так, як зазначено в тих всіх табличках, картах і т.д. Він з Варшавської виїжджає на Чорновола - Куліша - ц.Анни - вверх по Шевченка і біля Янівського повертає на Левандівку. Ця ніде не зазначена зміна і стала для мене сьогодні сюрпризом. Я не проти, щоб 17-ка їхала через центр (бо, думаю, багатьом людям краще, коли вона їде через центр), але, якщо це вказано в її маршруті, бо я сьогодні замість того щоб витратити на дорогу 10-15 хв. витратила 33хв.

10. celtic wife

celtic wife New Member

На рахунок спорту, то тепер завдяки новій схемі і я ,і чоловік ходимо до центру (35-40 ХВ.) пішки. Раніше втішало те, що близько від дому (хай і не в потрібному напрямку) їздила хоча б ОДНА маршрутка - 20-та. Але вже через тиждень водії передумали їздити за заданою схемою маршруту і до найближчої маршрутки тепер іти 15 хв. Тепер таке враження, що живем в лісі:girl_sad:

11. Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Спішу повідомити (бачу, народ хвилюється), що я і надалі задоволена нововведеннями. До мене на роботу тепер їздить аж 3 маршрутки, в центр добираюся теж абсолютно без проблем, як і в інші напрямки, куди їжджу :girl_curtsey:
    Не зовсім розумію, про що ви. Вам щось не підходить? Щось не влаштовує? Робіть щось. Впливайте. Змінюйте. В чому винуваті люди, для яких новвовведення виявилися позитивними?

12. Leila

Leila Well-Known Member

Сьогодні бачила що на маршрутці №17 було написано що їде до ц.Анни і до Магнусу по Шевченка, теж якісь зміни в маршруті? І ще їхала на Вітовського до себе на роботу, правда вдень, 43 маршруткою, а потім 8 хв пішки, загалом десь півгодини вийшло, що досить таки швидко.

13. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну от, тільки зраділа, що буде маршрутка (№27) на Пасічну, в яку буде реально запхатися зранку, як її продовжили.
    Ето заговор протів мєня і Франції! :sad:

14. Bobas

Bobas New Member

Не маю чим добратись на працю..біда...РЯШІВСЬКА- ІВАНА ФРАНКА (біля Стрийського ринку) 1 годину і 10 хв добираюсь. Вперед з Ряшівської їду 38(руки і ноги з маршрутки тирчать), а назад нема чим- бо 38 назад повертається по Городоцькій. Повертаюсь з праці 18- завжди повна, запихаюсь силою ( і потім пішки додому з Виговського) Ужас справжній, а не нова схема маршрутів.
    Так, мені також не підходить- на сайті міської ради писала своє бачення їх нових маршрутів - поки покращення не відчула... А ще боюсь приїзду студентів- це буде просто...біда.

15. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

16. kristas

kristas Well-Known Member

Але хоч з Галицького перехрестя? А я як от у вівторок їхала з південного, то коли люди зупиняли і питали чи іде по городоцькій, Чорновола, то водій казав шо ні...можливо це самовільні зміни...Я взагалі думаю, що оті великі інтервали між маршрутками це вина водіїв, в них просто серце кровю обливається, дах рве, коли маршрутки не битком забиті...їм бальзам на душу, коли двері не закриваються, от вони і пропускають рейси для економії (ІМХО)

17. Furore

Furore New Member

Куди поділи 31 маршрутку???? Зволочі!!!!!!!!!!!!! :girl_devil:

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ага, моя улюблена була!

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Вже ніби потрохи звикалося б....але - чому маршрутки ходять не по схемі? І на сайті міської ради ніби якісь зміни вносять. але маршрути все одно не відповідають! Ну я нині аж як звернули "не туди" побачила, що до роботи ще пів дороги треба пішки дійти :girl_devil:
    Чому в нас гланди через...вуха тягнуть :sad:

20. Melisa

Melisa Well-Known Member

Я сьогодні знову класно їхала на роботу. Всю дорогу люди підказували шоферу як їхати по маршруту, бо водій був вперше на тому нашому щасливому 19 маршруті, бо всі водії відмовляються ним їхати, сказав водій що він більше на той маршрут не сяде. Знову маршрутку чекала 35 хвилин, причому ледве в неї впхалася.