Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

на 46 маршруті водії роблять що хочуть. Має їхати по Замарстинівській,а часом,особливо зранку перший рейс,їде по Чорновола,бо там дорога ліпша і людей більше. В той час хтось на Замарстинівській чекає тої маршрутки. В неділю чекали з Софійкою на той маршрут,щоб доїхати з Мазепи до університету,зайшла,питаю на всяк випадок чи доїдем,відповідає,що їде по Підвальній! Вже як нагадала водієві про схему його маршруту,перепитав куди мені треба і каже:"Ну то поїдем до унівеситету" А інші люди в тій маршрутці,котрі впевнено їхали на Підвальну
    поскандалили і вийшли на Куліша.
    Через центр ходити пішки в неділю було нереально,купа снігу,льоду і води під ногами. Вже як заставили людей ходити пішки,то хоча б прибирали,щоб можна було дійти в сухому і чистому вигляді.

2. Martunka

Martunka New Member

Це точно.:girl_devil: Вчора верталася ввечері з Володимира Великого в 21.30 додому на Сихів (ніби і не пізно вже так зовсім). Прочекала успішно я цілу годину і жодна маршрутка навіть близько не їхала в цьому напрямку. От і як люди мають добиратися.......:girl_mad::girl_mad::cesored:
    Між іншим сьогодні сайт пошуку маршрутів видав мені 25 різних варіантів як я це могла зробити. Але чомусь стоячи таки вчора на зупинці я все ж жодним з них потрапити на Сихів не могла.
    А цю картину я вже не раз спостерігала..... особливо зранку

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, а коли будуть ті остаточні маршрути?
    Ніби з цієї суботи мали щось міняти. Хтось знає що саме поміняли?
    Сьогодні чоловік казав буде швидше відпрошуватися з роботи і так напевно до кінця тижня (бо працює в другу зміну тиждень через два), бо вчора таки їхав на таксі, правда з центру, бо в центр з Сихова ще якась маршрутка їхала.((

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

А як вам картина ввечері в час пік? добратися з центру на сихів майже нереально. маршрутка знову ж таки вже з кінцевої їде переповнена і ніде не зупиняється... мій знайомий що працює біля проспекту Шевченка, відповідно на кінцеву йти далеко, вже кілька разів до дому пішки ходив. Це нормально?
    На кінцевій така давка.... люди на всю катушку ліктями працюють щоб зайти. Я, боячись за мацьопу, хожу на підвальну і їду зупинку назад.Інакше без ризику в маршрутку не потрапити...А що ще хотіти. Раніше з Санта-Барбари так чи інак в центр без екскурсії по місту їхало близько 10 маршрутів, а тепер величезний район розвантажити має один 4а? Нереально ІМХО

5. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

От і я, коли вчора вийшла на зупинці навпроти готелю "Гетьман" на Вол.Великого близько 18.30, то на зупинці було стільки людей, ніби татаро-монгольське іго набігло.
    Раніше там такої картини не спостерігала взагалі.

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

дивно, бо я була на тій же зупинці о 18.40 год
    іго на той час вже роз"їхалося :)
    стояло десь 10 людей (як і завжди)
    я сіла на 21 маршрутку, яку чекала хвилини 2, були вільні "сидячі" місця

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, ото сьогодні бачила некумедну "кумедію" :girl_claping:
    чекаю на маршрутку ввечері біля себе на Виговського, щоб доїхати на Привокзальну :)
    Приїжджає чудо :) На лобовому шклі справа номер 18, зліва номер 10, а зверху 32 :girl_haha:

мої і без того круглі очі ще покруглішали, але вдалося з"ясувати у водія, що то 32 :) бо я вже подумала, що то стара 18, перейменована на 10 :)))

9. Provans

Provans New Member

Нажаль мені маршрут 4а не підходить взагалі, бо іти від готелю "Сихів" кінотеатру Довженка, задоволення не з приємних!!!!!
    Мені потрібна маршрутка яка їде через Іскру на Чорновола(до аАрсену)!!!!! На жаль на даний момент маємо лише 37 (колишній 76), який зранку іде 1 раз у 20хв. :feminist:

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

то без єдиного квитка, 41 і 28, якщо вірити схемі. з 28м питання, бо він в одну сторону йде по варшавській, а 41 мав би Вам підійти

11. smugastik

smugastik Well-Known Member

Їхала сьогодні 18 маршруткою з Митної на Левандівку, правда довго 45 хвилин, але без пересадок

12. Lamara

Lamara Well-Known Member

Дівчата, може хто знає чи бачив, 27 маршрут їздить зі Скнилова по Городоцькій і повертає на Виговського, а далі на Наукову?

З суботи він би вже мав курсувати, але вчора прочекавши пів години, пішла на 14 ( так розумію колишній 55).

Так би файненько було б з 27, від дому до школи поки возитись на Наукову....мєчта

13. Raven

Raven Мама малятка

Їздить, правда чекати на нього довгенько тре.

14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

так на Наукову. вчора ним їхала,але,напевно,мені повезло,туда і назад чекала 5 хв.

15. Ука

колишній 25

16. Bobas

Bobas New Member

14? Я б сказала також 55. 25 ніколи по Науковій не їхав.

17. Iwka

Iwka Well-Known Member

14 - це колишній 25 зі зміненим маршрутом!

55 об'єднали з 52 і тепер це 23,

18. Ука

Іванка права, маршрут дещо змінили.
    А 55й йшов з Сихова на Пасічну, 14 лише до Санти.

19. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я тут взагалі загубилася, тільки вчора почала їздити новими маршрутами. Змінили то змінили, але я не бачу ЩО ПОКРАЩИЛОСЯ? Як були повні маршрутки, так і лишились. Сьогодні я десь в 16 год стояла на Петрушевича,то влізла лише в 4-ту! маршрутку! два 3 автобуси були забиті,що багато не зайшло, і 18-та теж заповнена вщент. Влізла в 44-ту. Яка була мета тої реформи? Вільніше не стало, європеєць так само фіг пойме куди та маршрутка їде, хіба може корків поменшало? В цьому ще не переконалася. Пішли ті гроші по кишеням... Не така реформа то мала б бути.
    А ще я сьогодні! отримала проспектик міськради про нові маршрути (почитаю на досугє), це тільки в нас так можливо постфактумом. Та я і інші мали б їх отримали хоч за місяць до зміни маршрутів! Ну все "через д..у".

20. Insolence

Insolence Living The Dream

Нам теж підкинули. Навіть з вказанням перевізника і часу, до якого вони мали б ходити.