Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

За оцим лінком є схема всіх маршрутів http://tvoemisto.tv/news/54891.html. Ті, що оновлені (як і самі зміни), виділені жирним шрифтом та підкреслені.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

а ми ще не отримали. Надіюсь черга дійде і до нас таки.

2. Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Сьогодні їхала 28мим на Зелену до Арсену(це колишній 63тій). Тепер цей маршрут знову курсує старим шляхом 63того)))). 37(колишній 76) їздить по підвальній і виїзжає на Зелену - тобто знову по старому шляху(єдина проблема 37ого в час пік не впхатися. та й їздить не так чатсо як потрібно ). Ще кілька місяців активних нарікань та протестів - і повернеться стара схема руху )))):girl_crazy:

3. sunset

sunset Active Member

до слова, 50 тепер їздить старим маршрутом 21) точно все вертається на свої місця))

4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я вже писала що їхала сьогодні 133, і тепер в нього кінцева не біля пам"ятника Бандері а біля приміського вокзалу. Але коли я вечером вренулась на приміський і 20 хв чекала на 133 чи інший того плану маршрут, нікого не було. Вернулась на стару кінцеву і всі красавци стояли там.
    На питання чи хіба тепер Приміський не кінцева водій відповів- та та кінцева, але ми всерівно будем стояти тут, то всьо ненадовго
    Прикольно?
    А ще крайом вуха почула, що 133 і інші маршрути які їхали ( 157) і ще якісь не пам"ятаю, міжміські одним словом. до Привокзального їхати не будуть, їх планують пустити на виговського до городоцької і до Метро.
    Життя прекрасне, що тут скажеш.

5. dyzain

dyzain Well-Known Member

Чула сьогодні по радіо, що електронного квитка не буде, наразі. Так що будемо і далі платити за пересадки. Все для людей:girl_devil:

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

якщо Ви не замітили в нас завжди робиться так "все в кращу сторону для людей"

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а я сьогодні їхала старим 81, принаймі нового номера не бачила і таблички були старі. як таке може бути?

8. New look

New look Well-Known Member

Сьогодні їхала 4а з кн. Романа,чекала і в одну і другу сторони хвилин 20 люди ,але то нічого ще, а от те що творилось в салоні то жах.Дуже сильна тиснява була, люди всі проклинають ту владу і Садового...на зупинках багато людей взагалі не влазять в автобус (при тому що це якраз був отой великий "подвійний , комфортабельний").Вже б хочаб їздили частіше люди могли б і почекати тих 10 хвилин ...

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

дійсно "все для люей", особливо зараз, коли на градуснику мінус 15, допустимо що при мінус 7,8 ще можна постояти на зупинці, а при мінус 15-20 поки дочекаешся своеї маршрутки, замерзнеш капітально.

10. Raven

Raven Мама малятка

Ух і зла я сьогодні. В центрі нема облаштованих зупинок для маршрутів. Принаймі для тих, що біля "Русалки Дністрової" на Коперника розвертаються. Колись на маршрутку на кінцевій всі чемно в черзі стояли, а тепер штурмом беруть, хто нагліший - той і їде. Ото стоїш-стоїш, мерзнеш, а в результаті тьопаєш пішачком, щоб може ше на якусь маршрутку впхатися.

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

трошки гумору в цю тему...

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ох, сьогодні на Сихові була картина. Черги я такої ще не бачила. Сотні людей на 15-градусному морозі. Три!!!! великі автобуси що приїхали потім один за одним не змогли забрати всіх. При чому забиті були під завязку. Люди на довженка і шуварі не мали жодного шансу туди влізти.
    Ще до приїзду автобусів то все гарненько зазняли репортери ЗІКу. Тож чекаємо на цікаве інтерв"ю :girl_in_dreams:

13. kristas

kristas Well-Known Member

А на Левандівці сьогодні був якийсь кошмар, на кінцевій зупинці черги були таквііііі довжелезні (я за своє життя, таках я ще не бачила)..кінця-краю їм не видно, і то на всі рейси...на кінцевій маршрутка забивалась так,на наступних не зупинялась...я не можу зрозуміти, що то таке, чи через морози маршрутки позамерзали, чи шо...

14. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Вони б і їздили частіше, якби один за одним не ставали на ремонт.
    Вже на початку тижня їх простоювало 10 штук по дній причині - вийшла з ладу німецька паливна система. По тих системах людини, яка б щось розуміла у Львові немає, тепер чекають експерта з Києва. А Ви люди їздіть чим хочете :girl_devil:

15. New look

New look Well-Known Member

Стане тепліше переходжу на велосипед))
    Мені доречі подобається коли на дорогах в основному всі на велосипедах , здається в Німеччині так їздять більшість..

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тій частині машин, які обладнані газовими установками, при такому морозі їздити тяжкувато.Можливо, частина автобусів просто не вийшла на маршрут.

17. smugastik

smugastik Well-Known Member

їм і без морозу їздити тяжкувати

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Вчора вияснив, що остання "12Тр" відправляється від Універу о 21:50.

19. bora

bora Well-Known Member

Так, поменшало. Але я думаю це тимчасово. Тому що це не може вирішуватися за рахунок "невлізання" пасажирів в маршрутки. І тому - або збільшать к-сть автобусів і наздоженуть колишні затори, або...я б казала все ж добровільно йти з посад відповідальним. Не можуть власники маршрутів не інспектувати особисто ситуацію. а жоден з них цього не робить, як і міськрада. Значить є просто змова. Знову нажились на мешканцях, тепер - використовуючи транспортну дилему.
    Жодна партія яка зараз в міськраді більше не отримає моєї підтримки. Вони всі заодно. Тільки лементувати на камери вміють і тишком-нишком хабарі брати.

20. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я особисто на кінцевій 34 (під гот.Львів) не бачила ніякого знаку , крім тролейбусного . Аналогічно на пл.Різні - там де кінцева 5а,47а.
    В четвер їхала з Винник 5а. Це було о 15.30 , автобус біля тютюнової фабрики заповнився вщент і до Львова їхав набитий . Що тоді казати про час пік ? Зранку в нього запхатися можна тільки тим , в кого вистачає сили в руках відштовхувати таких самих бажаючих. А зранку того ж дня їхала 34 . В десятій ранку кусок дороги від церкви Анни до Магнусу повзли більше 20 хвилин. І то вони називається розгрузили дороги від зайвого транспорту ?