Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. zeza

zeza New Member

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Було б смішно, якби не так сумно.... Сьогодні їхала 3а(про довге очікування можна і не згадувати) - "німецьким секондом". Другі двері у нього не закривалися. І от на кожній зупинці водій виходить, щось там крутить - двері закриваються, пасажири і сміються, і плачуть. Певне, швидше зайшла б пішки.

2. smugastik

smugastik Well-Known Member

сьогодні зранку з малим простояли більше 20 хвилин, на сімнадцятий не влізли, вісімнадцятого взагалі не було, замерзли і вернулися додому, так ті маршрутки ходили жахливо, а при таких морозах взагалі катастрофа.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а куди звертатись зі скаргами на водіїв маршруток?

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Тел. для звернень: Гаряча лінія міста 15-80, Управління транспорту та зв’язку 261-55-66

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Клялася сама собі, що більше на маршуртку не піду. Ні, потягнуло!!! Простояла пів години на морозі, поки приїхала забита 19-та, в яку я відповідно вже не влізла. Мусила їхати на перехрестя, потім пересідати на маршуртку, яка йде по Мазепи. В результаті - раніше добиралася до додому за 10 - 15 хв, вяорашня поїздка зайняла годину. Це від базарчику на Хмельницького до Вопака на Мазепи.

6. Made in USSR

телефон то не то...там послухали і всьо, а мені треба щоб з папером, мокрою печаткою і реєстрацією скарги. я дуууууже противна:girl_devil:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тоді ви пишите листа в те ж Управління транспортута зв язку нашої міськради і або відправляєте рекомендованим із описом вкладеного або підходите у канцелярію, де вам мають його зареєструвати.
    у враннішніх новинах повідомляли, що вчора на маршрут не вийшло 50 одиниць транспорту.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я довго не дописувала, бо вважаю, що треба дати час на налагодження. Але то капець. Схема дурна та ще й зроблена під "своїх" перевізників. Один з перевізників наш знайомий, то казав, що ті які від Садового мають дуже хороші рентабельні маршрути. А ті які зі сторони їздять собі в збиток. Воно і видно - половина маршруток битком набиті, а решта порожні їздять. А потім всі мас-медіа Садового пишуть, що всьому винні ті перевізники. А який їм сенс виходити на маршрут, якщо він нікому не потрібний?
    Ну і з тим розвантаженням центру то взагалі. Дуже багато людей працює-живе в центрі і їздили раніше через Княза Романа, а зараз там 1 маршрутка ходить. А людям йти пішки по 15 хвилин до зупинки. Зато корків нема...

9. viltis

viltis Well-Known Member

Я вже написала на сайті, але досі не можу зрозуміти, чого так не зробити . Так ж 70 маршрутка ( тепер 33) їздила від Південного до князя Данила, туди через Коперніка, назад поверталась через центр, але в неділю через кн. Романа. Було зручно і файно , 15 хвилин і ти в центрі. То чому просто не зробити той "недільний" маршрут звичайним. Так ні, тепер вона зупиняється на розвороті трамваю.

10. bora

bora Well-Known Member

Сьогодні власне направили одну знайому писати заяву, сказали по тому телефону, що усних скарг мало. Так що ви на правильному шляху.;)
    А я от думаю якщо нести заяву комусь то варто скооперуватись і вже заносити колективну. хоча..ну кому ми то несемо.. самим з собою розбиратись? на них би в суд.. чи скорше в захист прав споживачів? якщо графіки руху не з 20 хвилинним інтервалом затверджені.
    А Князя Романа так, сьогодні була зовсім вільна. А щодо 15 хвилин до маршрутки..а в моєму районі так вже з надцять років.:) Незважаючи на те, що тут найбільший трафік маршруток напевно. Але в час пік, коли їхати на роботу - в жодну влізти не можна було (та вони навіть не зупиняються тут), бо в моїй точці вже все надто переповнене. Тому я змушена була піти на курси і купувати авто. І з кредитами і т.д. я собі заробила нові менінгіти, то не було в задоволення. Але постійні запізнення на роботу ніхто б не терпів. І очевидно, що кінцеву за 15 хвилин до центру ніхто ні з-за яких скарг би не робив. Це також треба враховувати. Вибачайте, але от що логічно, так це те, що під кожні двері маршрутки ніколи не будуть ходити. В містах є уклад під який доведеться нам підлаштовуватись. От тільки існуючий - це просто безлад. В такі морози не одна людина тепер захворіє.

Останнє редагування: 1 Лютий 2012
  11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

нова картинка:)

12. Made in USSR

та то само собою..просто набридло хамство водіїв. може я тупа, але...якщо є фіксована зупинка, то чого зупинятись за 50 метрів до неї, а на її саму проїжджати, а коли просиш щоб зупинили то дістаєш порцію криків, матюків і зіпсутий настрій на весь вечір.мені не принципово тих кілька метрів, я можу і пройтися, але ж бувають моменти коли я з дитиною і падає дощ, коли маю важкі сумки, та й старші люди теж люди...та в кінці кінців, я оплатила проїзд, я хочі відповідного комфорту і сервісу. а найцікавіше те, що коли треба підібрати людей, то маршрутка їде як пес-спаніель на прогулянці, зупинка біля кожного стовпа.
    отак емоційно вийшло...але вчора таки зупинився там де передбачено, а коли просили зупинити раніше то проїхав. хоча наші люди таки дивні...одна пані почала дивуватись як же так, раніше зупинявся, а нині нє. я так собі думаю той водій вже впізнав мене і вирішив не наражатись))

13. Made in USSR

1А до площі Д.Галицького, потім 2А до приміського, а там трошки пішочком

14. Raven

Raven Мама малятка

Ліпше 25 без пересадок до Приміського.

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а трамвай №6 хіба не їде зараз на вокзал? а до нього зупинку по Липинського чи пройти чи під'їхати.
    А як ні, то до 31го (колишній 66) є кілька маршруток

16. Nata

Nata Well-Known Member

9 їде від автостанції по Городоцькій

17. kristas

kristas Well-Known Member

з АС-2 на привокзальну 9, 20, 25, 35 і 121. Якщо з Галицького Перехрестя (Грінченка), то 31 на сам ЗД Вокзал.

Дівчата, може хтось підкаже, як доїхати до 8-ї міської лікарні з Левандівки, чи хочаб з привокзальної чи центру.

18. Fechka

Fechka Member

Чоловік тому 3 дні поспіша в год 19 на зустріч з друзями. Залишив авто і пішов на маршрутку попередньо вивчивши в неті ,що їде в центр з Сихова.( №4А та 26) Прочекав 35хв,сів нарешті на 4А, проїхав через Новий Львів і став пропці. Пішки дійшов до Стрийського базару,і там ледве заліз в яку маршрутку вже не памятає та доїхав до Галицького базару. Всього навсього по часу- 2 години! Замерз, як пес! І в шоці.
    На Сихові раніше з добиранням не було проблем, а тепер людей море, а маршруток дуже мало.
    Тяжко, сумно, жахливо.

19. Leila

Leila Well-Known Member

8-ма лікарня, то та що на Зеленій, Дністерській? там тепер їздить 43. Тому 43 стільки разів змінювали маршрут, то завал якийсь

20. rododendronia

rododendronia Member

Вже протягом 2-х тижнів пробую зранку запхатись в маршрутку , інколи щастить чекаю всього 20 хв, інколи чекаю годину а потім в розпачі на роботу на таксі їду.
    Зазвичай ні 37 ні 46 ні тролейбус на Іскрі вже не зупиняються .