Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мацьопа, 8 Грудень 2011.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Нова схема руху маршруток у Львові

Дівчатка, треба мені терміново таке дізнатися:
    - чим тепер дібратися від з/д вокзалу до центру (або маршрутка, або трамвай)
    - від проспекту Свободи до Макдональдса на 700-річчя?

2. Coshitce

Coshitce Member

Якщо радіальним, то 1, кінцева біля Галицького базару,
    якщо зразу від Привокзальної, то 51, 41, 111, 184,(чи 184А, плутаю їх), можна ними ж від готелю Львів, + 180А (в неї біля готелю кінцева), і 12 (вона зробить поворот на Липинського і якраз біля Макдональдса зупинка). Ще їде 17, але він на кільці зробить поворот в протилежну сторону по Липинського і зупинка після бувшого БП "Ювілейний". Ну і тролейбус 13.

3. dasha

dasha Well-Known Member

На днях їхала з малим з Галицького перехрестя. Сіла на 1А, дає шофер квиток, а він дійсний тільки до 13:00, а я сіла тільки в 13:04. Кажу, що він не дійсний, шофер відповідає, що то основне дата, а не час, він інших не має. В центрі пересідаю на 3А, там шофер каже, що квиток не дійсний, або платіть, або йдіть пішки ( з дитиною, при -15), тобто заплатила знову. Думаю, а якби була ситуація, що не мала б більше грошей, бо знала, що пересяду безкоштовно?. Взагалі, квитки ці реально дійсні по даті чи по часу? Це на кого з цих двох доброзичливців скаржитись?

4. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Чи по номеру? Часто в ЗА дають квиток 47А, шофер на зауваження сказав що то нема різниці:confused:, треба буде колись перевірити!

5. Siania

Siania Love Life

Якщо хтось знає - як доїхати з Санта-Барбари в Брюховичі?:girl_impossible:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D не знаю чим до центру доїхати з Санти-Барбари, але в Брюховичі лише 8мкою, в якої остання (чи то перша) зупинка на пл.Святого Теодора(ззаду Міленіума), можна ще хіба 22ою, в неї десь коло парку Франка зупинка перша, але не знаю, де саме і не впевнена, що їздить вона зараз нормально.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

ну та логічно, що як пише час, то значить дійсний по часу. Водії просто розводять людей, як можуть.

7. Siania

Siania Love Life

Я от знайшла ще якусь 144, вона їздить?
    І ще, ця 8-ка зупиняється, наприклад на пр. Чороновола під мостом?

8. Vittoriya

не раджу, то препогана маршрутка, вони всі малі, смердючі, ну але якщо що, то зупинка в неї коло Магнуса, їде вона по Шевченка, через Рясне.
    8мка зупиняється на 700-річчі, одне але, вона зараз таак "добре" їздить, що часто вже з першої зупинки виїжджає набита людьми. ну але спробувати можна, під мостом то ще не так далеко, от коло Арсену вже шансів мало сісти, я не раз гарно махала спинитися, а мене ігнорували :girl_devil:

9. Siania

Siania Love Life

Капець, ото нова схема!!!
    Вікторіє, то зразу за Міленіумом? Якщо стояти лицем до міленіумп, то йти у вуличку справа чи зліва? Сорі що мучу питаннями, але мені дуже треба добратись туди без пригод :girl_blush2:

10. Vittoriya

то нічо :), це перед Міленіумом, от так на карті виглядає, намалювала риску( як могла :girl_crazy:) приблизно місце, де все черга починається :) там на стовбі висить табличка маршрутки 13 :girl_crazy:

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я отут собі помислила з приводу всяких протестів. Утопічно, правда, але...
    Якщо написати відкритий лист оргам Євро-2012 і поширити його через ЗМІ? В ключі "футбол футболом, а транспорт - по розкладу" і що раз громадяни міста-господаря Євро мусять так через то страждати, то на хіба воно нам треба?

12. New look

New look Well-Known Member

а ще додати що гості (європейці) міста так само будуть "класно" їздити тими маршрутами і маршрутками як і ми:girl_haha: тоді думаю вони скоріш зреагують)))

13. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Сьогодні в новинах говорили, що проїзд у Києві на час Євро буде безкоштовним для іноземців. Цікаво як буде у нас?

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

у нас будуть ті самі ціни, тільки в євро)))

16. Vероніка

Vероніка Never give up

А як будуть визначати іноземців - по закордонних паспортах ? :girl_in_dreams:

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та хто їх там знає. Хоча, думаю, тоді як мінімум пів Львова закосить під іноземців ))) Ну а у останніх шансів сісти у маршрутку і так нема, ну хіба якісь бойові попадуться )))

18. New look

Щось дивно що іноземцям роблять привілегії,а не навпаки здирають маники по повній з них)))

19. oksumoron

oksumoron Active Member

і ще половина водіїв, які будуть відповідати, що в них в автобусі, ніякий безкоштовний проїзд не діє!

20. New look