Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Саме так....ВАУ....
    Дуже гарно промалювали хобітців та головних героїв!
    Сюжет як завжди цікавий, ну а сама картинка...ВАУ)
    Вартує перегляду однозначно!

2. Galin Max

Galin Max Member

добралася і я до "Хмарного атласу". як на мене, занадто все закручено. Після статті в Вікіпедії сюжет трохи прояснився, але все одно сценаристи явно перемудрили. Дуже сподобалось як Тома Хенкса під старенького дідуся загримували ;)

3. China

China New Member

І я добралася! :girl_yes: фільм фантастичний з цікавим сюжетом, навіть не помітила, як минуло майже три години.
    Сюжет складний, але якщо прослідкувати за "родинкою", то одразу все ясно і без Вікіпедії.

4. Vероніка

Vероніка Never give up

5. Музик

Музик Мартуська

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Так, закручено, але тим і особливий цей фільм, неймовірно оригінальний і цікавий сюжет. Я в повному захваті ! :girl_yes2:

"Бригада. Спадкоємець" - не раджу, з одноіменним серіалом навіть близько не стояв, дарма витрачений час.

7. lawyer

lawyer Member

"Рейс" - дуже цікавий фільм! вартий перегляду, але без дітей, бо є кілька зовсім недитячих сцен. і щодо тривалості, то згідна, що кіно вже аж надто розтягнуте.

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Були на "Джунглях". Мені ну просто все сподобалося. З Свєтлакова я взагалі вмирала.

9. lawyer

lawyer Member

"Зараз саме час" - мелодрама. країна-виробник - Великобританія. дуже-дуже класний фільм. другу половину весь час накочувались сльози. вчить цінувати один одного. схожий за сюжетом на "Спеши любить"
    п.с. хто перегляне кіно, напишіть, як ви зрозуміли кінцівку, бо я щось не зрозуміла:girl_blush2:, чи то був хепі-енд, чи навпаки...

10. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

"Мій хлопець псих". Романтична комедія (як на мене) . Можна посміятися. Нічого надзвичайного. Просто приємний для перегляду фільм.

11. Galin Max

Galin Max Member

була і я на Гобіті (Володаря перснів дуже люблю, всі книжки читала). Фільм супер, однозначно, але яким було моє розчаруння, що то лише частина історії ;(

12. krab

krab Well-Known Member

"Три богатыря на дальних берегах" розчарував:girl_devil: Попередні частини ліпші в сто раз:girl_cool: не варто тратити гроші в кінотеатрі на нього.

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І моє - фільм досить довгий,а я ніяк не могла зрозуміти чому вони ще ніяк не дійшли до того дракона з яким мають воювати на 2 годині перегляду:girl_haha:
    Фільм класний, цікавий, але можливо тому що була з дитиною, як на мене занадто багато бридких персонажів і страшних сцен - орки, гобліни, тролі - з шмарками-прищами-бородавками. Чого вартий маг Радагаст з обкаканими горобцями бородою, брррр
    І дуже мало гарних картинок - хіба початок фільму де село Більбо та долина ельфів - де була Галадриель (моя улюблена Кейт Бланшет).
    Але фільм цікавий,вже чекаю продовження.

14. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Хобіт. Володар перстнів не дивилась взагалі, чоловік просвітив, що історія не закінчена. Писали вище, і я теж підтримую, йти з дітьми 5-7 років не варто. Загалом фільм сподобався, думаю прихильники жанру його оцінять.

Анна Кареніна. Досить неоднозначна модернова постановка. Як на мене, вартує уваги, цікаво буде почитати відгуки.
    Кіра Найтлі - красуня, сукні, коштовності, шубки - ох і ах.
    І на цей фільм рекомендую дітей не брати) Сьогодні в КК були глядачі з малими дітьми

15. Shpunka

Shpunka New Member

Були ми на "Цирк дю Солей". Я розчарована, оскільки думала, що це якась гарна захоплива історія про цирк, наподобі "Води слонам". В результаті, у всьому фільмі прозвучало може слів 20, а півтори години показувались постановки циркачів. Вся картина - великий ірреальний сон з непов'язаними вставками. Хоча, в загальному, деякі постановки дійсно класні, костюми, грим - все на вищому рівні.

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Була на "Анні Кареніній". Надзвичайно оригінальний режисерський хід зі зміною локацій, чудова гра Кіри Найтлі, навіть сам образ Льва Толстого там можна пізнати по одному з персонажів. Одним словом рекомендую.

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

Хто вже бачив "Життя Пі"? Анонс вражає... Хочемо сходити, але 160 грн за двох, хм... Трохи "зашикарно", якщо воно того не вартує. Поділіться враженням.

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

так є ж і в 2д, найдешевший квиток 50гривень

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

та то є так))) але там такі моменти є, що тіко в 3Д:girl_tender:

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

"Анна Кареніна" очікувала більшого,фільм не зачепив абсолютно! Ну не змогли гамериканці передати "глубіну-глубін души русской".Особливо дратували російські пісеньки з акцентом,ще б балалайку,ведмедя і циган для повноти картини :girl_smile:
    Режисерського креативу щодо мальованих декорацій також не зрозуміла - при такому бюджеті могли б і натуру зняти, щодо порепаних стін також не вловила задумку режисера...Ну і сцена балу - вальс з елементами східних танців а-ля перебирання руками- класичний твір на мою занудну думку могли зняти традиційніше.Ну не лягає мені ця постановка на те,що уявляла при читанні твору
    Сподобалась гра гол. героіні - переконливо зіграла Кайра Найтлі старшу заміжню жінку.А от з Джуда Лоу познущались,хоча він все-одно красунчик.