Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

1. Grek

Grek Well-Known Member

Відповідь: Новобудови Львова

А де саме купили? Уточніть.

2. Alleexx

Alleexx Загублений

ЖК Ренуар

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

3. Galchonock

Galchonock New Member

Доброго дня!
    А від Галжитлобуду хтось купляв квартири?

4. Joll

Joll Well-Known Member

Новини у ЖК на пл. Святослава і О. Степанівни ("Ріел")

Була сьогодні на будові ЖК «Княжий» на пл. кн. Святослава 5. Скажу одразу, що після цих відвідин моя думка стосовно компанії навіть покращилась, так як я не очікувала, що мені пообіцяють ключ від квартири вже наприкінці червня-початку липня.

Отже, звітую, що вже зроблено:
    1-ша черга: будинок зданий (3 під’їзди), ОССБ вже створено, документи на право власності отримало 80% всіх власників квартир, протягом місяця документи отримають усі. Менеджер пояснила причину затримки видач свідоцтв на право власності – через реформу із БТІ, через зміни керівництва це все тягнулось із кінця лютого. У 1-й черзі багато людей роблять ремонти, це видно із вікон-балконів як зі сторони вул. Шевченка, так і з подвір’я пл. кн. Святослава. Правда, асфальту ще немає, однак мною був помічений каток, і майстри поділилися інформацію, що до кінця місяця подвір’я біля 1-ї і 2-ї черги будуть заасфальтовані.

2-га черга (була всередині):
    - встановлено сходи і вхідні двері у під’їзд та підсобні приміщення (до речі, на вигляд пристойні, важкі, не «консервна банка»);
    - у секції 1.4 на сходовій клітці встановлені перила, у секції 1.5 робиться ремонт на сходовій клітці і перил ще немає;
    Вхідні двері у квартири:
    - всередині у квартирах встановлені котли, всі лічильники, батареї, стояки на воду;
    - біля під’їздів готується територія для асфальтування та розділення зон тротуару і дороги;
    - у підсобних підвальних приміщеннях проводяться ремонтні роботи, зроблені перила для сходів униз;
    - риштування проведено у секціях 1.5 і 1.6, секцію 1.4. частково зариштували і будуть риштувати одночасно із сусідньої секцією 1.3 із 4-ї черги; в принципі, це логічно, так як ці секції є продовженням одна одної, тому слід почекати, поки усю секцію 1.3 закладуть цеглою і встановлять вікна.
    Секція 1.5 прямо і 1.6 та 1.7 ліворуч (праворуч – 1-ша черга):
    Секція 1.6:

3-тя черга, секція 1.7.:
    - зацегловано усі 9 поверхів, будуть вставляти вікна.
    - під секцію 1.8 (якає першою при в’їзді у комплекс і яка наразі будується останньою із всіх) залито фундамент і встановлено прути (не знаю, як це вірно описати згідно будівельної термінології).
    На фото зліва направо: секція 1.7, 1.6 і 1.5:

4-та черга:
    - секція 1.3 – зацегловано 6 поверхів із 10-ти, наразі закладають внутрішні перегородки між кімнатами; робиться дах над 10-тим поверхом;
    - секція 1.2 – зведено каркас 9-го поверху із 10-ти;
    - секція 1.1 – зведено каркас 5-го поверху із 10-ти.
    На фото зліва направо: секція 1.1, 1.2 і 1.3, ще справа – секція 1.4 другої черги (там встановлено вікна):

По моїй 2-й черзі – як я вже писала, ключ обіцяли дати наприкінці червня-початку липня, саме тоді підключать світло і воду від будівельного майданчика, за які прийдеться платити за комерційною ціною, і вже тоді при бажанні можна буде починати робити ремонти. Документи на право власності обіцяють виготовити на протязі наступних 3-ї місяців.

По ЖК «Едгар Дега» на вул. Олени Степанівни:
    - 7-миповерхову секцію №2 вже зацеглили повністю;
    - секцію №1 зацеглили на рівні 3-го поверху і то лише наполовину;
    - секцію №3 зацеглили повністю і зараз виконуються оздоблювальні роботи, риштування.
    На фото: секція 2 і 1, № 3 виходить на кут вул. Шевченка та Я. Мудрого, її звідси не видно:

Через місяць планую прийти знову і подивитись, що там нового ))).

5. Smith Wesson

Smith Wesson New Member

Кн.Святослава збудований каркас норм, бо то впринципі той же Комфортбуд, тільки назва інша, хто в тємі, той мене зрозуміє. Розташування нормальне, але от подвір'я, це жесть. Коли всі мешканці там запаркуються, хотів би на то подивитися, скаладається враження про гетто, надіюся що під час експлуатації будинку люди будуть задоволені.

6. Magnolia

Magnolia Active Member

Зустрічаю на сайтах оголошення про продаж 2-хкімнатних квартир в зданих новобудовах за 51-53 000 $. Чи це реальна ціна? Яка буде "комплектація" квартири за таку ціну?

7. Chuvachok

Chuvachok New Member

Magnolia, найімовірніше, ви отримаєте квартиру приблизно в такому стані:

І від моменту здачі будинку вам доведеться чекати 1-2 роки, поки всі пороблять у своїх квартирах ремонти.
    Особисто, я чекаю на ЖК "Ювелірний" і отримати в результаті десь таке розраховую...

Якщо ви морально готові робити ремонт з нуля, то вперед:)

Дивіться, щоб були якісні батареї, котел, двері, вікна.
    Ціна на здані новобудови десь в середньому виходить 1000 уо за метр квадратний.
    Квартира - це не лише "коробка", вам там жити. Тому зверніть ще увагу на ліфт, утеплення і прибудинкову територію.

8. Joll

Joll Well-Known Member

Комплектація квартирі у новобудові - стандартна: лічильники, батареї і можлива розводка по квартирі, якщо квартира із ІО, тоді ще додайте котел. Все, решта це голі стіни, найчастіше із стяжкою. Зазвичай комплектацію такої квартири треба дивитися на сайті забудовника або уточняти телефонічно у менеджера з продажів (наприклад, чи лоджія має бути засклена забудовником). Як правило, вхідні двері чи вікна у квартирі можна поміняти на якісніші і дорожчі вже на самому початку ремонту, коли будинок ще може бути не зданим (але ключі від квартири вам вже вручено), з котлом так не вийде, адже усі котли мають бути однієї моделі і марки на момент здачі будинку в експлуатацію.

Загалом ціна квадратного метра у новобудові, що вже задана, коливається від 1000 у.о. до 1200 у.о. в залежності району і класу новобудови; інколи самі влансики таких квартир продають практично за ті гроші, що й купували, тобто, наприклад, по 900 у.о. за метр; якщо це віддалений район, то знати квартиру по 860-870 у.о. за квадратне є проблемою. Відштовхуйтеся від метражу квартири, яка вам подобається і тоді вже дивіться на ціну.

9. Відповідь: Новобудови Львова

Перед тим як купувати квартиру на Антонича 5, то зайдіть і гляньте у здану частину будинку, підїзд незакінчений, всі кабелі зверху, стані та вигляд жахливі. Газу нема, відповідно гарячої води також, хоча будинок зданий півтора року тому. Будинок частково заселений, взимку замерзали труби, мешканці грілись електронагрівачами, готують їжу на маленьких електроплитках. Чи підключать газ цього року велике питання.

10. Rossmary

Rossmary New Member

Ми плануэмо брати квартиру в новобудовi на Антонича 5. Хто що знаэ, чи варто чи нi? Щось Iрокс не викликаэ особливо довiри...

11. Frendly

Frendly New Member

Ми взяли квартиру там в 2 секції.Там тільки цього року було здано 1 секцію,люди зробили ремонти,живуть.Чекаємо на закінчення 3 наступних під'їздів.Я там була тиждень назад,роблять 8 поверх.всередині щекатурку та проводку,поставили вікна.Знаю,що залишилося до продажі пару квартир,вже починають 5 та 6 секцію,роблять бруківкою подвір'я. Має бути гарний житловий комплекс..Обіцяють здати до кінця року,подивимося чи так то дійсно буде.

12. TestNick

TestNick New Member

Цікавить новобудова по Рубчака 23/25 "Львівська Мрія", чи є в когось якась інформація по надійності цього забудовника.
    У темі вже обговорювався цей будинок і були негативні відгуки:
    Registered User
    Likes (Received): 0
    "- хто щось знає про нову будівлю на Рубчака. Забудовник київська фірма.
    - Я теж звонив туди, мав сьогодні йти на зустріч в агенство нерухомості Рим-Лав, воно займається продажем в цьому будинку. Найбільше мене здивувало те, що сказали що фірма будувала багато в Києві і на сході, назва фірми ЗОРМЕГУН. Ні слова я не знайшов про цю фірму в інтернеті, це вже ДУЖЕ і ДУЖЕ дивно.
    А ось вчора вечером подзвонли мені з цього агенства нерухомості і сказали, що в них викликали сумніви договори цієї київської фірми і вони призупиняють продажу, поки вивчать юридичну сторону. Ціну пообіцяли 650 уо - що теж дуже дивно-мала сума. Так що думайте самі."

чи є спростування цієї інформації ?

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ну, в них ціна була 6500-6900грн за м.кв, зараз здається від 7000 після підйому валюти. Ціна більш-менш адекватна. Я взагалі вважаю що оті вартості 8000-9000 за м.кв просто здирницькі, бо собіварість знаачно менша. Ще й трохи халявно будуть. А зараз от взагалі Набережний квартал пропонує 5900 за м.кв. От це вже дійсно дуже підозріло.
    А взагалі берети в них зразок угоди, і радитеся з юристами.

14. Virna

Virna Well-Known Member

Я б не дуже вірила посередникам. В цьому випадку тут агенція нерухомості. Для чого звертатися до них? Якщо можна під"їхати безпосередньо на місце будівництва, там знаходиться офіс забудовника.
    Слідкую за їхнім будівництвом, бо живу поруч. Можу сказати, що будують швидко, стосовно якості, то я просто не компетентна у цій справі. Родичі взяли там квартиру, то задоволені поки тим, що роботи виконуються вчасно. Якщо цікавить пишіть в пп, можу попитати детальніше і розповісти.

15. Alleexx

Alleexx Загублений

Майбутні мешканці ЖК Ренуар - відгукніться!)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

16. orange girl

orange girl Well-Known Member

Приглядаємося до цього будинку, і дуже хочемо там собі квартирку ;). Взяли типові договори почитати...думаєм. От може Ви, трішки проясните нам ситуацію з тим ФОП? Для чого це все, чому така заплутана схема? Як вважаєте, це нормально? І цікаво про землю, на якій стоятиме будинок. Кому належить зараз? Взяли в оренду під будівництво, чи як? Як відбуватиметься отримання права власності на ту землю після здачі будинку? Проясніть нам ситуаці, якщо в курсі, буду вдячна:girl_claping:

17. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

ці всі документи має надати Рієл, дивіться і читайте призначення земля, термін оренди,..
    це не нормально на мою думку. По цій причині не розглядали покупку у цього забудовника. Якщо щось, то думаю вернути кошти з ФОП майже неможливо!

18. belkinaOsja

belkinaOsja New Member

вернути кошти неможливо у будь-якому разі. Законодавства про захист інвестувальників в нашій країні не існує.
    купили квартиру в екополіс, там теж схема із ФОП. Всі документи переглядав юрист, нарікань немає. Але ніяких прав до здачі будинку ви по-суті не маєте. Тому, що з ФОП, що без нього все на одне. Головне, щоб юристи перевірили чи хтось вже судився з фірмою-забудовником, чи документи всі складені правильно і т.д.

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

стоп, і хіба зараз забудовники не зобов"язані створювати фонди фінансування будівництва ?

20. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

Хто Вам боронить купити через ФФБ і в найгіршому разі загубити максимум 5%?))