Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

1. Takamine

Takamine Well-Known Member

Відповідь: Новобудови Львова

Авалон це той же набережний квартал. Будують швидко, але щодо якості не знаю. хіба та інформація на форумах про набережні квартали в інших містах. Там відгуки неоднозначні. Та й з дозволами у набережного кварталу було багато шуму.

2. yuliamurik

yuliamurik New Member

та і може і не пригодиться, просто знаю шо всі завжди таке робили от і питаю, дякую вам за відповідь:girl_claping:, а якщо я захочу себе чи дитину прописати то теж іду до паспортистки?

Останнє редагування: 25 Грудень 2014
  3. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

можете не дивитися, сьогодні мені озвучили що буде після Йордана, цитую:
    "помиєтеся в святій в воді і ввімкнемо"

4. byzja

byzja New Member

я1 ключ від квартири видерла в них, а ви?

5. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

до папортистки, а ще краще в паспортний стіл зразу, там і черги менші

6. Beginner

Beginner New Member

Скажіть будь ласка а що тоді думати про випадок із затриманням здачі будинку на рік по вул Кн Ольги а ще про історію з непідключеними до комунікацій будинком на Черкаській? Я цілий сайт знайшла про Черкаську 4 та їх мешканців з іхніми проблемами.

Я не експерт в цій темі але так як активно шукаю житло помітила що Карпатбуд один з найдавніший в цій галузі, компанія з історією, але репутація їхня дуже змінилася з часом. Ось як почути відгуки тих хто купував у них житло 10 років назад і недавно, то від супер позитивних до негативних.

Мені дуже подобаються їх квартири на Кульпарківській, але дуже боюся що на рік-два затримають або зроблять так халтурно...ех

З іншого боку, Ріел будує швидко, але чи якісно - не знаю, не розбираюся. На око, класно, але стіни такііі тонкі, в 1 чи півцегли...
    чи є хтось з досвідом хто недавно заселився чи купив там житло?

7. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

я теж тільки один, а знайомий з 5го забрав всі ключі і від кладовки одразу. Завтра спробую забрати решту!

Чув, що Ріел на межі банкрутства, але інформація не перевірена((

8. byzja

byzja New Member

То мій сусід)) і ми хочемо решту забрати .... Ваюкувато то все дається(((

9. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

та не кажіть сусідко) Зустрів сьогодні менеджера Романа на будові, запевнив, що в понеділок можу забрати всі ключі. Сьогодні вже не мав сил іти з ними сватирися, надоїло!

10. byzja

byzja New Member

Нам те саме казали, смачні макарони....(((

11. Owl

Owl New Member

Привіт
    Ціквить ваша думка на рахунок Глжитлобуд, чи надійна фірма, чи були в когось суперечки з ними і як вони вирішиличя?
    Зокрема будинку на Врубеля, можливо вже хтось придбав там вкартиру?

12. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

привіт сусідам ще раз, забрав сьогодні всі ключі. Додаю фото, де видно як будівельники "поправили" свою недоробку з висотою дверей на кухню. Тепер треба міняти два метри кабелю)) Я сьогодні чуть по повбивав то все((((

13. byzja

byzja New Member

Вітаю! Ну так переробл ти ж тепер вони не будуть... Чим відмазувались? Мороз руки покрутив????

---------- Додано в 07:47 ---------- Попередній допис був написаний в 07:46 ----------

Добатково якусь ще заяву писали на всі ключі чи так віддали?

14. kofelaver

kofelaver New Member

можна запитати яким чином Ви були проінформовані про зміну ціни? Ви отримували якогось листа про зміну ціни за неоплачену квадратуру чи як?

15. Відповідь: Новобудови Львова

Щодо Врубеля не скажу, а от на Кравченко я думала купляти квартиру, а знайомий купив. Загалом задоволений ходом будівництва, хоч здачу трішки затягують. Про Галжитлобуд йому сказали "не найгірші" ) Щодо проблем, то якихось серйозних не було, хто був незадоволений якимись моментами, вирішував усе з забудовником.

16. Owl

Owl New Member

Хвилює мене що в їхньому договорі ніяк не описується затягування зі зданням в експлуатацію, ніякої відповідальності. Умови договору міняти не хочуть.

І земля в оренду здається до певного року, а що дільше з землею відбувається?

17. Відповідь: Новобудови Львова

Чому ж ніякої. Якщо основний договір не укладається з їх вини (тобто через затягування із здачею), відповідальність в договорі є (п. 4.1.)+ розірвання договору з поверненням коштів. Щодо землі - не в них одних так. Загалом, порівняно із схемами ЖБК або ФФБ (Ріел до прикладу) варіант попереднього договору найкращий ІМХО.

18. dyzain

dyzain Well-Known Member

Dmytro D, якось Вам не повезло з тим Еко-домом. В мене Скрипника 2-га черга. Ремонт вже на стадії завершення, якихось особливих претензій до якості будови немаю і нікому додаткових грошей в процесі будівництва не платила. З ключами також все просто, забрала всі відразу. Досить довго не включали воду, це вже починало дратувати. Але то певно як повезе.
    Ну і їхні менеджери то окрема тема, поведінка ніби я пачку сірників купую і ще голову їм кручу.

19. Dmytro_D

Dmytro_D New Member

мені і ще десь 180 квартир) В мене теж немає претензій, оскільки ще на період будівництва зробив багато моментів, які економлять зараз купу часу)) А криворукості ніхто не відміняв)

Сказали, що маю подякувати, бо дуже мені помогли)
    Та я їх там усіх вже задовбав, як і вони мене, відправив забрати менеджера, яка приїхала зі мною дивитися підвал.

приходить рекомендований лист про зміну ціни, або в кінці про зміну прощі і суму доплати.
    і чим же він Вам найкращий? Тим, що в ньому майже нічого не пише крім того, що Ви маєте заплатити?) З ФФБ не треба потім платити податки, прозора схема. Якщо Ви судите про ФФБ по Ріелу, то там немає справжнього ФФБ, він навіть у них не був зареєстрований.

20. Відповідь: Новобудови Львова

Найкращий з точки зору юридичної захищеності з-поміж схем, які застосовуються на ринку Львова.