Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Софія-Соня, Дана і Ко.., чекаєм інтересних рецптів до Різдва.....
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню А в мене не вдався Виглядав ефектно, всі накинулися, а потім, так само дружно всі відставили в сторону. Не можу зрозуміти чому?! Всі інгрідієнти були смачні самі по собі. Пробувала заправляти ол. олією, все було якось не те, реально переперчила, від частого перевертання грейпфрукт розвалився на дрібні частинки:ninja: В мене руки-крюки:confused: Вирішено: на Різдво роблю голубці в мультиварці:xaxa:, а решта - най свекруха віддувається(вона в мене Марія):tanksmile:
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ой як шкода:no:, навіть незнаю що сказати, салат є простим, а чому вийшов несмачним, незнаю:confused:, я його писала бо знаю що моїм гостям дуже смакувало, дійсно шкода, тим більше на новий рік
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню такс... на Новий рік : риба фарширована вийшла, шуба - вийшла , холодець не вийшов, олів"є - нікакий... ну так от... сподіваюся, що реабілітуюсь на Різдво:umbrage: дівчата, а до грибної юшки вушка як готувати?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Та нічого страшного. Може справа в пропорціях? От мій дівер пік піццу і вона йому теж не вдалася, а він її вже років 5 пече Добре хоч олів"є було, а то б сиділи голодні...
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ми готуємо вушка до борщу. Сушені гриби відварюю, потім ріжу, просмажую з цибулькою і ліплю з того вареники. Потім кінці вареників зліплюю докупи, виходить "вушко". Вариться як і вареники. Вчора з чоловіком рибу чистили (знімали шкіру для фарширування). Чоловік на другій рибині вирішив, що більше любить суші
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ми теж робимо борщ з вушками (ми з Яворова). Але борщ з наперед наквашеного буряка, з цитриною,зовсім рідкий - як юшка. І налисники з капусти. Ах! То моя улюблена страва!
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Я сьогодні на форумі в режимі пунктиру - щось попишу, почитаю - поки в кухні воно само собою готується :xaxa: Готується холодець - лайт (терпіти не можу жирного) - доварюється. карп заливний - готово борщ (прозорий, закислений) - готово вушка - готово (цього року роблю з печерицями, бо боюся їсти білі - ще травануся:ninja вареники з туш. кап, вареники з маком - готово. голубці - мама вчора зробила :xaxa: - морозяться, завтра зварю. підлива до них грбна - готова. струделі з маком, сливками та абрикосами - готово (і понадкусювано:xaxa м"ясо - свинятка в пиві - готове Салати пісні - шухи (буряк+гриби+олійка +оцет), бур з хроном, білий хрін, і фасоля з чорносливом та горіхами - готово. Що ще маю зробити: сирник, паштет печінковий - сьогодні. Кутя та узвар і тортик з битої сметани з вишнями (коржі готові,куплені - халява любить стійких :xaxa - завтра. Н-дя - прочитала - виглядає так, що піжонюся - :xaxa: - але ж ні - сувора правда життя. Добре що хоч порядки дома зроблені. :confused: П.С. - хто ще що робить ?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню ага робить... буряки варяться, гриби варяться, капуста - тушиться... завтра ліпитимуться вареники і ... заправлятиметься юшка і варитиметься кутя. о!
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню До грибної юшки вушка не дають взагалі. Моя свекруха теж польський робить. А я роблю бабусин, подільський. :shy: Ірено, як пельмені, тільки начиняєте не м'ясом, а грибами. Отут знимки є http://forum.say7.info/topic9366.html
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Пожарила окуня, зварила грибну юшку, голубці, пампухи з рожою, спекла торт пісочний ще не переклала(6 коржів з вишнями, горіхами, родзинками, курагою, чорносливом, яблуками зверху білок) м"ясо запікаю з чорносливом, замочила пшеницю. P.S. І нарешті викинула салати що після нового року лишилися:xaxa::xaxa: Лілю гарні вушка, але в нас не такі
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Девушки может я не в ту степь со своими вопросами лезу:shy: Но может мне кто подскажет какой стол должен быть на 6 ,а какой на 7е число? что то я совсем запуталась И еще кто как делает Кутю? Если не туда залезла не ругайте сильнно я тут новенькая:confused:
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню 6, традиційно 12 пісних страв, а 7-9, що душа бажає, ну принаймі в нас так кутю, я люблю тільки з цукром і маком, без меду. хоча можна додавати мед, горіхи, родзинки, вишні, до потрібної консистенції розводять узваром, я роблю густу, швагра дома, рідку, але то вже як кому подобається, і як в якій родині склалося. Якщо любити кутю м"яку, то цукор додають до маку і в добре вистуджену пшеницю, а якщо довподоби трохи твердіша, т о до теплої каші додається цукор. А ще знаю що в деяких селах Турківського рн, замість пшениці дають рис.
У нас теж не такі, але Ірені краще які-будь побачити для початку. У нас маленькі вушка роблять. Дійсно, як пельмені. 6-го числа - пісна вечеря, 12 страв, узвар + ніякого алкоголю. Скромні прості солодощі, типу пампушків. Можна маківник, але якщо він на яйцях, то не можна. У нас за солодке була лише кутя того вечора. Крім того, має горіти свічка на столі, а колядувати треба щойно після вечері. Можна при свічках вечеряти. Дуже гарно так... 7-го - все нездорове, жирне, солодке... :xaxa: тобто м'ясо, ковбаса, торти, пляцки...
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Валюсь з ніг...я як справжня попелюшка сьогодні...ранок почався в 6-й годині...перше спровадила чоловіка, погодувала дитину і запряглась на кухні...варила кутю (кашу) заправлю завтра, борщ пісний зварила, начинку до вушок зробила, голубці накрутила (з картоплі), фасольку намочила...горіхи правда чоловік натовк...а завтра, посмажу лосося...стушкую капусту. Думала ще пампухи...але ні, не буду їх робити
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Я вечерю не готую, бо вечеряємо традиційно у моєї бабусі . Наша справа накупити продуктів, а бабуся вже готує.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Поки що все як у всіх - кутя, вареники з грибною підливою, самі грибочки фаршировані, узвар, "шуба", голубці пісні, бурячок, короп запечений, овочеві маринади, плюс - традиційний на другий день холодець, печінковий торт та копченості