Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Я того тижня ще не показувала Маю дві сестрички листівки-теґи сьомого тижня
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Ото моя синя на п"ятий тиждень І максимально вінтажна(таке собі радянське ретро) як для мене
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок А я лечу поперед батька в пекло і маю білу листівку. Настрій у мене був такий... білий. [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace]Роздивитися детальніше можна тут[/FONT]
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок В мене восьмий тиждень - різдвяний малюнок Clean&simple
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Я вже маю перший, четвертий і дев'ятий зараховані, а це на одинадцятий. )))
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Знимка вечірня тому не дуже якісна. Це в мене на тиждень з мереживом і стрічкою.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Була впевненна, що листівок буде багато завдяки вашому проекту, Але(соромно як!) тільки -но розпочала... Підходить до 2 чи 4 тижня
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Щось зовсім часу на листівки до свят не було тільки одні ідеї. Нарешті сьогодні пару ідей було реалізовано Четвертий тиждень: ялинка і сніжинки. І одинадцятий тиждень: ялинкова прикраса. З штампом правда промах получився не подумавши ляпнула коричневим, а потім ще розумініше замалювала білим і глоссі, разом все стало жовте.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок ось моя листівочка на восьмий тиждень чи іце я дуже повільно роблю, чи це ви, дівчатка,швидко. Одним словом-відстаю
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Четвертий (з ялинкою) і другий (червоне з зеленим) тижні [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT][FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT]
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Я тільки вчусь, але вже дуже хочеться до вас Перший тиждень Четвертий тиждень Пятий тиждень
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок В мене сьогодні перший тиждень майже чисто, але дуже просто) (думала, що її вже показувала, а виявилось - ні) І сьомий тиждень - листівка з теґом.