Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Другий тиждень - традиційні кольори. Червоний і зелений.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Третій тиждень - обов’язковий елемент. Мереживо і стрічка.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Навіть не знаю на який тиждень воно піде. Або на вінтажне щось, або на ялинку з зірками А ось ця не дуже знаю де пасує... якщо попередня на вітаж, то ця на сніжинки.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Я лінтяйка і прогульщиця, маю одненьку, яка пасує до багатьох тижнів, але хай буде до восьмого (з малюнком)
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Шостий тиждень - стиль ретро або вінтаж. (Розмір начебто змінила)
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Щось навіть незнаю до якого тижня віднести свою листівку) Думаю, четвертий тиждень підійде
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок До першого тижня ще не робила За тим же скетчем, що й в Іри. П.С. Сорі за якість фото.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок а в мене до п"ятого (з синім) і до дванадцятого з червоним
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Думаю, підійде до восьмого тижня різдвяний малюнок чи таки більше до четвертого - ялинка і сніжинки
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок В мене сьогодні одинадцятий тиждень - обов’язковий елемент. Ялинкова прикраса. Маю ще одну з ялинковими прикрасами, але викладу трохи згодом
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок В мене сьогодні вже є одинадцятий тиждень- ялинкова прикраса А також 12 тиждень-будь яке тиснення (тиснення є на блакитному фоновому папері)