Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок В мене не знаю, до якого тижня, можливо вона трохи "ретро"
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Одинадцятий тиждень - обов’язковий елемент. Ялинкова прикраса Дванадцятий тиждень
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок А мене вчора на сіре потягнуло. Ось такий, майже монохром Листівка з теґом
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Чомусь в мене листівки спочатку створюються а потім я думаю і під який же тиждень вона підійде. Напевно під ці два тиждня підійдуть мої дві листівки - сестрички. Третій тиждень - обов’язковий елемент. Мереживо і стрічка. П’ятий тиждень - кольорова гама. Синій/голубий, білий, срібний. і трохи деталей.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок А в мене останні листівки останнього 12 тижня- використати тиснення
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Найбліьше пасує до 5 тижня (срібляcтим виблискує сніжок)
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок І в мене остання листівочка в марафоні Сьомий тиждень - листівка з теґом або листівка-теґ
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Десятий тиждень - біла листівка. Листівок дві. Подарувала в школі двум активним і творчім мамам з якими плідно і приємно працювалося. На ялинках нарешті вирішила попробувати глітер, виглядає дуже гарно, на одній листівці сніжинки теж з глітерного паперу.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Дванадцятий тиждень - використати наступну техніку - будь-яке тиснення.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок До десятого тижня В мене вже давненько вона є - ще до Нового року, але ніяк вона меі не подобається, видно я всі свої ідеї вичерпала, бо якась вона ніяка. Але так як нічого нового не маю часу придумати, то "маємо,що маємо" Я в марафоні дійшла до фінішу - всі тижні вже є. Дуже дякую дівчатка за таку ідею - проблем з привітанням листівковим тепер нема
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Одинадцятий тиждень - обов’язковий елемент. Ялинкова прикраса.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Вже скоро про Новорічні свята всі забудуть, а в мене все руки не доходили виставити останні листівки. Другий тиждень - традиційні кольори. Червоний і зелений. Хочу подякувати за таку гарну ідею заздалегідь створювати листівки. Всі свята мала що дарувати своїм близьким і не тільки.
Відповідь: Новорічно-різдвяний марафон листівок Я вже почала марафон. Набір із 6ти листівок у коробці. МК листівок та коробочки можна знайти ТУТ. У мене крафтова манія. ))) Чисто й просто. Баночка для різдвяних побажань та молитов.