обережно - злодії!!!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем loreniya, 21 Вересень 2010.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: обережно - злодії!!!

І в нас сьогодні десь о 15 год. викрали з під'ізду мій прогулянковий візок червоно-зелений Jane nomad:sad:А раптом хтось з Вас побачить десь на вулиці, маячте, буду дуже вдячна. Там ручка з лівого боку чорною ізолентою перемотана і боковини не червоні, а чорні, я перешивала. Ще там була муфта зеленого кольору, іграшка-метелик на бампері і хутряна ковдрочка бежева з ведмедиками. Малоймовірно мою Жанешку ще знайти, але раптом якраз хтось натрапить на неі...
    Ну і будьте пильні, не залишайте своі візочки без нагляду, прив'язуйте, як велосипеди, ланцюгами. Зараз крадіжки почастішали.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Але і то привязування не рятує.
    В нас з підїзду з другого поверху сходової клітки, влітку, сусіда велосипед вкрали. Перекусили ланцюг і все.
    Правда домофону ще тоді не було.
    А минулої зими в маминому підїзді з домофоном дитячі саночки поцупили. Хтось вичікував поки відкриють двері і зайшов, знав що вони там, чи як?
    І зараз вправду почастішали випадки крадіжок.

3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Вчора в маршрутці в дівчини вкрали телефон. Було дуже багато людей (хоч ще і не час-пік) і традиційна ситуація: хлопці на останній сходинці випускали-пропускали, вкрали-вийшли.

4. YeWa

YeWa Well-Known Member

У середу чула розмову водія маршрутки і його товраиша. Товариш сказав, що у вівторок у його дружини вкрали гаманець у маршрутці. Там були гроші на чоботи. А водій відповів, що якраз зараз уже активізуються злодії, їм навіть у гаражі на цьому наголосили.

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А ми вчора біля Чорнобильської лікарні бачили авто з розбитим вікном. Якраз приїхала міліція, оглядали місце злочину. Не залишайте нічого в машині, щоб ті сволочі не позарились!

Останнє редагування: 28 Листопад 2014
  6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

А моя подруга була нещодавно свідком крадіжки гаманця в секонді:girl_mad:, старша жінка, гарно одягнена, в шубі, попросила іншу жінку щось зняти, ніби то сама не може дістати, поки та знімала , вона в неї з сумки витягнула гаманець, але саме цікавіше що жінка, що їй одяг знімала, зразу то помітила (а в неї там була купа грошей, вся зарплата) , але жіночка в шубі, крадійка, прикинулась ніби нічого не знає, каже давайте разом будемо шукати, підкинула той гаманець десь на полку, хтось найшов, а вона "під шумок" втекла. Будьте обачні всюди, крадії не завжди чоловіки, навпаки частіше навіть, жінки!

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Два тижні тому, в коліжанки, в маршрутці вкрали телефон. Тільки купила його, два місяці покористувалась і вкрали. А кредит сплачувати так і далі потрібно.
    Написала заяву в міліцію відразу. Але поки безрезультатно.

8. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Вчора співробітник розказував, як з його дочки цепочку зняли(( Парк, що навпроти Південного, гуляла його дочка з дитиною в калясочці, підбігло "воно" до неї з газовим балончиком, сказало знімай цепочку бо пшикну на тебе і дитину, звичайно вона зняла і "воно" втікло. Після того пішла в міліцію написала заяву, її втішили що вона не перша з того парку .... Будьте обережні !!!

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Неодноразово чула що міліція знаходила. Але треба чекати. Боюсь тільки, що з тим масштабом пограбувань зараз в нашому місті міліції не до телефонів ((((

10. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

зараз взагалі страшно виходити з дому в темний період дня. Ще тих східняків понаїжджало....

11. Hexe

Hexe Well-Known Member

а це коли було? бо я щось не уявляю, як він цепочку крізь куртку\пальто побачив:dntknw:

12. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Не уточняла, але можливо і літом

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мали вчора неприємну пригоду. Мусили поїхати у Охмадит до лікаря на 10 вечора з малим. Думала, що сама туди махну, щоб менший з чоловіком в машині не мерз, бо там завжди черги. Але вчора випав перший сніг, і чоловік вирішив поїхати з нами, і поки ми в лікаря будемо - прогулятись з меншим. Ми пішли, а вони гуляли, біля парковки. Прийшло два мужчини і почали ходити між машинами, заглядати в середину. Чоловік то засік і зробив їм різке зауваження. Один почав щось плести про друга, якому він приніс їсти і шукає, інший почав на чоловіка наізжати. Короче, перестали вони між машинами ходити, через 2-3 хвилини під їхала Тойота авенсіс на кримських номерах, постояла ще хвилин десять, побачили, що мій чоловік не йде і поїхали. Розмовляли хлопці українською, місцеві, принаймі ті, що по машинах заглядали.
    І якось мені так страшно стало від усвідомлення того, що стало небезпечно, що я могла там бути сама з малим. І що чоловік міг дістати, а він теж був з дитиною.
    Будьте обережні, неспокійні часи настали.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в нашому під'їзді, поверхом вище, в суботу обчистили квартиру.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в нашому будинку вже великими літерами на 1 поверсі повісили оголошення, що просять усіх сусідів бути пильними, спостерігати за незнайомцями, які потрапляють в будинок, оскільки значно зросла кількість крадіжок особистого майна, а також- взломів ліфтових і зняття усіх можливих деталей.

16. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Щойно трошки стрес мала, 23.30 год побачила, що біля нашої брами машина стоїть, через 30 хв тато вийшов курити і вони поїхали. Зразу мурашки по тілу, це ж можуть злодії приглядаються, страшно стало чи може я перебільшую? Якась я стала панікерша.

17. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

В нас під під’їздом в машині вкрали реєстратор, розбили вікно. А знайомому вечером розбили голову бутилкою троє чоловіків, підкрались ззаду, при чому біля під’їзду, а вкрасти нічого не встигли, бо хтось їй сполохав. Але найгірше те, що він тепер в лікарні з струсом мозку і серйозним ушкодженням. Жах повний.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

точно так само вкрали гаманець в моєї подруги( І взагалі випадків пограбувань на вулиці побільшало.

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

сьогодні мій брат отримав такий самий сюрприз зранку... Зараз їздить, скло нове ставить.

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я така зашугана останнім часом стала))), що почала передню панель якоюсь шматою накривати , бо як почнуть заглядати, а воно файно дивиться))), то ще скло розіб'ють, а на вулиці зима))). І якось страшно стало паркуватись десь в темних малопрохідних місцях. Тому пересідатиму на трамвай))).