О, в мене такий день був на минулому тижні - теж вирішила почати правильно харчуватися, почала вязати манішку для дитини (вже бачу, що не вгадала з обхватом голови, але продовжу в"язати - чисто, щоб набити руку у вязанні) поскладала всі речі в кладовці і в шафах в ідеальний порядок (це мій пунктик). Сьогодні приберу балкон. Але боюся, що на тому мої корисності для дому закінчаться, як тільки закінчиться лікарняний і я вийду на роботу (тобто з понеділка) - тоді перейду в режим "витиснутого лимона". Постараюся відслідковувати цю тему, щоб не розслаблятися.
отже моє нині - маю трошки часу перед роботою, тому з корисного - зробила купу води з лимончиком. ну а чьо? корисно ж... з потрібного - відмила сковорідки з приємного - вишиваю
Сьогодні останній день моєї відпустки.Робочі дні обіцяють бути мега насиченими,тому після подорожі,після свого Дня народження,після прибирання в останні дні,після щоденного спорту і вчорашньої насиченої прогулянки на свіжому повітрі-я сьогодні валяюсь цілий день і смакую панакотою,шоколадом,какао з домашніми зефірками і печивом з базиліком.А шо?Маю право і корисно для моєї нервової системи,адже ніхто так не потребує відпустки,як людина,яка тільки вийшла з неї)
Обіцяю що кожного дня 2 години буду вчити мову ато ніяк не можу заставити себе. Буду менше сидіти в телефоні і більше гуляти. Ну і найболючіша тема- менше готувати ніхто не заставляє, це в мене хобі таке. Ато зараз таке враження що хочу перепробувати всі рецепти, які є на планеті і нагодувати всіх голодуючих.
І в мене найболючіша тема - готування) але я навпаки терпіти не можу готувати) я б Вам допомогла з результатами готування І так, це оффтоп, бо я нічого не обіцяю))
Обіцяю собі, що завтра я нарешті відпочину. Просто відпочину від тяжкого тижня. Постараюсь забити на все