Обійдеться канапкою...(фотограф, тамада, оператор, музики)?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 14 Серпень 2007.

?

Чи нагодуєте на весіллі?

1. Звичайно, нагодую

91,2%
  2. З якого переляку? Най свої канапки їсть!

3,1%
  3. Нагодую, але вирахую із гонорару

5,7%
  1. enigma

enigma Well-Known Member

Відповідь: Обійдеться канапкою...(фотограф, тамада, оператор, музики)?

сорочки існують і сині, і темно-зелені, і кольорові. Брюки є переважно темними. То в чому проблема тих "професіоналів", які вбирають джинси та жилєтки? (ну воно направду може спсувати свято, так само як комусь може спсувати свято їдження канапок домашнього приготування).

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

3. svistak

svistak Active Member

нююю от чого не довелося бачити, хоча один оператор в такому байкерському прикиді був ;-))
    а музиканти, мо в них сценічний імідж такий?

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то ми знаємо про кого говоримо:)
    а про шорти в церкві то священники неодноразово попереджали молодять на науці,щоб вони операторам сказали про одяг:)

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Які після ен-ної кількості присідань будуть виглядати ще менш святково, ніж джинси :)

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Помогло? [​IMG]

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Нагодувати - нічого не маю проти, все-таки людина цілий день працює і хай краще обідає так, щоб нічого не пропускати, та й гарний настрій тої людини в той день часто є запорукою вашого гарного настрою через місяць (два, три, чотири, 10 років), а ще й на такій забаві як весілля, де всього є купа є і потім ще два тижні шукаються люди які б помогли все з"їсти (далекі сусіди і т.д.) :) А щодо того хто нап"ється на весіллі, ну то такі речі варто передбачити відразу, в крайньому випадку самому обумовити з самим оператором (фотографом). Чула про такі випадки на весіллях, але в мене таких питань не виникало. Фотограф на алкоголіка був зовсім не схожий, та й за свій вік ще и спитися не встиг, а оператор в мене була жінка (і я їй посилаю багато цьомків :girl_in_love:), що теж відкидає багато питань, за музикантів теж була впевнена, бо то були знайомі ( і моя хресна їх би постріляла потім).

8. Julietta

Julietta Member

Питання до тих, хто буде вираховувати з гонорару:
    яким чином будете це робити? (Олів*є 2 ложки-5 грн, мінералка 2 грн. чи як?)

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

зустрічне питання, чому то МАЄ БУТИ і Є включено в ціну аби його потім вираховувати?

10. Julietta

Julietta Member

Справа в тому, що я вираховувати не збираюсь.
    Просто цікаво яким чином ті, хто сказав, що вирахують, будуть це робити :xaxa:

11. enigma

enigma Well-Known Member

цей варіант із запропонованих мені найбльіше підходить, бо я би чітко домовлялась, що входить в ціну послуг - сама послуга, вечеря, транспорт.

12. Julietta

Julietta Member

Тобто, ви б нагодували, а потім заплатили менше?
    Я не знаю чи би музиканти казали, що їм потрібен стіл з їжею, бо це і так розуміється.

13. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ото почитають темку і скоро у наших операторів з"явиться нова додаткова послуга "зйомка у святковому костюмі"))))))))))

14. Julietta

Julietta Member

15. Імель

справа в тому, що чомусь ніхто не хоче відповісти на питання
    оце мене найбільше цікавить

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Мені особисто якось трохи дико виглядає така річ, що музикантів/фотографа/тамаду не годуватимуть. Для мене це етично прийнято і все. А стосовно хто сказав і чому мають годувати - є неписані закони, просто так склалось і все. Ніхто ж не починає виясняти чому ми переходим на зелене світло і чому тиждень починається з понеділка, просто так є :). Може я звісно гроші не ціную, може надто добра, але мені б було соромно якби в мене на весіллі музики/тамада/оператор, дусилися б канапками. Я колись сама весь день з 8 до 12 пропрацювала з фотографом "на ногах" і знаю як то тяжко в такому режимі.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, тут я можу сказати.
    У нас було на 50.
    Фотографа ми не запрошували, мали тата (колись займався фотографією), хресного (досі займається) і приятеля (теж фотограф-любитель) з фотоапаратами. Відео робив мій рідний брат, з татом наперемін. Багато гарних фото. Нам вистачило. І їм не шкода було. :xaxa: Відео потім я сама з татом робила, музику підбирала... Благо, було як і на чому.
    Кухарки були дві. Вони ж і їду розносили. Тамадою був мій шваґро, а музиків не кликали, взяли лише ді-джея (мого колишнього хлопця:girl_crazy:).
    Так що відповідно до бюджету й потреби планували. І питання, кого годувати, а кого ні не виникало, бо крім кухарок всі були нашими друзями чи родичами.

18. Імель

це інше
    повторю питання ЧОМУ вартість обіду ВКЛЮЧАЄТЬСЯ у вартість роботи фотографа/музиканта?
    і чи є аналогічні професії?

19. Julietta

Julietta Member

та не включається. Просто так прийнято годувати, бо вони теж люди. Вже про це багато писалось, а ви знов про своє. Не хочете - не годуйте, або шукайте серед гостей тамаду, музикантів і т.д.

20. skarlet

skarlet Well-Known Member

В суперечки встрягати не буду,скажу , як було в нас. Якось над тим питанням я не задумувалася взагалі і у список місць за столом не вносила їх. Але перед самим весіллям виявилося, що заклад накриває додаткові місця завжди (якщо до 100 запрошених - то 5 додаткових, більше 100 - 10).Певне, все-таки ті місця оплачені за рах. замовлених, але проблема вирішилася сама собою. Солодкого в кінці весілля я дала кожному, оскільки роботою, та й згодом результатом була цілком задоволена.