Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Шкода тільки що фото не дуже хороше. Треба гарну вазу, зробити композицію... А так чекають трояндочки на підвіконні коли до них руки дійдуть. Власне це моя перша робота по французькій техніці. Колись зроблю гарне фото і завантажу.
вчилася на цьому сайті http://beadedroses.blogspot.com/ Там такі гарні троянди!!! Моя мрія... залишилось тільки купити багато бісеру, багато дротиків і мати досить вільного часу.. Як і обіцяла зробила трішки краще фото. надіюсь що сподобається... Ще робила такі весільні бокали, їх правда зробила два, але тільки як були готові подарувала, тому навіть не встигла зробити фото обох разом
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Ось така в мене вийшла рибка для синочка, робила по схемі з журналу " Чудесние мгновения", правда довелось міняти її під мою заготовку.
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Дівчата, схемку не просіть. Не маю. Плела з інтернету, а схемку не зберегла
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... schuchok ,а це платний сайт??? Троянди ШИКАРНІ!!!! Я теж захопилась виробами з бісеру, хочу щось зробити!!!! Підкажіть, де можна купити проволку(дротик)???
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... А я ось зробила таке перше деревце(Сакуру), робити його просто, але для мене це перша робота з бісером, тому пишаюсь собою. Не судіть срого, є купа недоліків особливо стовбур(трохи напартачила)
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Напевно мені сюди Колись давно, багато років назад бавилася бісером, нажаль, з того часу фотографій маю дуже мало Ось таку сумочку зробила для сестри
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Моя армія ангеликів... така доречна, зважаючи на те, що ялинку цього року Роман вже двічі перекинув Скрутила їх місяць назад, і ось нарешті зараз так вони виглядають на ялиночці
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Мої давні роботи. чохол для телефона - подарунок для мами
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Дерева з бісеру мене захопили вже давненько, одна з моїх останніх робіт, робила подрузі на весілля замість квітів, вони зав"януть а деревце буде нагадувати про цей день ще довгі роки... [/URL][/IMG]
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... І я колись бісером бавилась(правда давненько), а зараз мрію про вишиванку з бісеру
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Плету дерево з бісеру. Гілки наплела, тепер треба мені то все до купи замотати. Підкажіть як сформувати гарно стовбур, бо не хочу зіпсувати. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... А це моя донечка "домучила" свою першу бісерну троянду. Вазочку до неї теж сама декорувала
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... шкода, що раніше не побачила ваш пост. трохи ідей щодо стовбура, гілок, як то все докупи зліпити, є ось тут: http://www.womanshobby.net/forum/index.php?showtopic=2017
Відповідь: Об'ємні вироби з бісеру: квіти, дерева... Дякую за відповідь, вже змотала все разом, залишилось освоїти оброблення гіпсом, і все буде готово. Надіюсь найближчим часом доробити своє деревце.