Розворушимо трошки літньо-канікульно-відпусткове затишшя в паперовому царстві? Цього разу тема в нас стосується стилю. Якщо ви дуже любите котрийсь із стилів або давно хотіли спробувати свої сили, то приєднуйтеся до обміну й будемо експериментувати разом! Оскільки всі три стилі дуже схожі один на одного й часто важко провести між ними межу, домовимося, що для цього обміну основні риси кожного стилю є такі: вінтаж - потерті, подерті, пошарпані краї, коричневі тони; ретро - присутність старих фото, вибляклі тони голубого, рожевого, зеленого; шебі - потертості, використання білої фарби, присутність квітів, світлі пастельні тони. Для натхнення: Для обміну треба зробити 4, 5 або 6 АТС. Якщо твориться тільки 4, то не будемо силувати музу на більше. А якщо вона розгуляється на 5 чи 6, то не будемо її обмежувати. Збираємо учасників до 15 вересня. Зробити АТС треба до 20 вересня. Обмін розпочнемо 21 вересня.
Відповідь: Обмін АТС №7 "Вінтаж. Ретро. Шебі" Я думаю, що 4 я осилю Можливо муза і на більше розгуляється І як раз до середини вересня мала б трохи розгрузитися. Так що я в грі