Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Відповідь: Обручки

В нас теж так вийшло що майже однаковий розмір, трошки в нареченого більший!
    От я і думаю щоб ми в ЗАГСі чи в церкві не перепутали!!!!

2. La esposa

La esposa Moderator

А яка вам різниця? Ще знаєте скільки разів переплутувати будете? :) Не заморочуйтесь, потім поміняєтесь :)

3. maja

maja Well-Known Member

Ми з чоловіком одружені восени буде 7 років. Коли обружувалися були ще студентами , мали трохи інші смаки і уподобання, тай розписувалися таємно (отакі авантюристи ми колись були) обручки вибирали стандартні, класичні, недорогі, і за годину до розписки. Перед народженням дитини минулого року брали шлюб обручки купили нові з жостиго і білого золота, широкі. ввже і фінансово могли собі дозволити , тай взагалі це новий етап наших стосунків. На котрусь гарну річницю обовязково поміняємо на щось новіше і красивіше. Межі вдосконаленню немає. Вважаю що в тому що змінити обручки нічого поганого немає. Навпаки , після чорної по0лоси в стосунка - зміна обручки це дуже символічно. До речі старі обручки ми вдягаємо в походи, в гори, на будову...

• Подобається Подобається x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

Ще згадала - мої дідусь і бабуся ніколи не носили обручок (навіть не знаю чому), а так жили добре разом.

Мама з татом також ніколи обручок не носили.

Ми з чоловіком носимо - не знімаємо взагалі. А я ношу на одному пальці нову і "стару". По стилю нормально виглядає, то я й не переймаюсь. Нову не посвячувала.

Так що кожному своє, головне щоб жили в любові і злагоді :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
  5. Iryna D

Iryna D Member

це вже залежить від молодят, вони самі і РАЗОМ повинні вибирати собі обручки які їм сподобались. От ми з чоловіком вибирали разом, правда довго обмірковували які саме, трохи сперечались, але знайшли компроміс! І вибрали ті які нам подобаються і які не хотілось міняти!!

як Ви вже писали, це персональна справа кожного, але на цьому форумі кожний висловлює свою ОСОБИСТУ думку!!!

6. Griotka

Griotka Well-Known Member

Наша подруга - ювелір, і вона зробила нам обручки :))) З червоного золота, досить широку, а по ній ніби плетіння.... Вже після одружнення мій чоловік десь вичитав, що чоловіка золото не варто носити, треба срібло і перестав носити свою золоту обручку. І ми в подруги замовили нові :)))) однакові, але в мене з білого золота (щоб я могла носити срібні прикраси), а чоловікові - срібну. Задоволенй, як слон. Зовсім йй не знімає. :)))

7. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

А чому не можна чоловікам носити золото?

8. enigma

enigma Well-Known Member

це у гілку про забобони

• Подобається Подобається x 3
  9. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

ми замовляли на замовлення - звичайні, трохи широкі з білого золота. незнаю, я б , мабуть, не змінювала її.

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мене буде ось така обручка, тільки з жовтого золота!:girl_in_love: трошки не подобається що з логотипом, але все рівно дуже гарна! Такі обручки були у Бреда Піта і Дженіфер Аністон!

11. Любочка

Любочка Well-Known Member

Мій коханий носить обручку і це йому, я так підозрюю, подобається.А я якщо вдома- то шаную її, щоб надовше залишалася боискучою, бо миючі засоби кухні чи ванної все таки можуть недобре вплинути...

12. Joana

Joana Member

Ми з коханим скоро хочемо заручитися у церкві :girl_in_dreams:
    Одружуватись хочемо приблизно через 3 роки. А обручки на такі заручини вибирають вже ті, що будуть на шлюб. Сьогодні походили по деяких магазинах, і я абсолотно нічого собі не вподобала:girl_cray: І навіть не знаю, що хочу, мабуть, це найгірше:girl_sad:

13. Julietta

Julietta Member

А чи не хочете просто класичку обручку? Обручки мають бути круглі і гладкі, без різьблення, насічок і каменів, щоб і життя складалося гладко. Адже це просто символ, і на мою думку головне не так як він виглядає, а що він для ВАС означає. Адже всеодно дивлячись на неї ви будете відчувати що вона найкраща:). І не стільки важливо з білого чи червоного золота вона зроблена. І не зважаючи на те чи буде там десяток діамантів чи не буде жодного-вона буде для вас найдорожчою в світі, адже вона символізує те, що не можливо купити чи прикрасити. Так що кохайте один одного і зберігайте вашу любов. А які мають бути обручки не так важливо. Успіхів вам!

• Подобається Подобається x 4
  14. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

цілком погоджуюся. Я тею облазила купу магазинів у Львові і Києві, хотіли щось дуже особливе, а купили звичайні класичні плоскі широкі обручки з червоного золота, а з внутрішньої сторони зробили гравіювання! Для нас наші - дуже особливі обручки!!!

15. Емочка

Емочка Member

В мене питання такого характеру.
    От люди одружилися (повінчалися) одягли обручки, з часом розлучилися і в церкві анулювали шлюб. Чи можна потім використовувати ці обручки як обручки?

16. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

погоджуюсь на 100%
    Спочатку я тоже хотіла обручку різьблену з камінчиками і т.д і т.п., обходивши пів Львова у пошуках обручки по моїх запитах зрозуміла , що мені це все не потрібно. Тому вирішили просто купити звичайні гладкі, правда трохи грубші обручки і зробити гравіювання всередині.:girl_smile:

17. Пуся

Пуся Well-Known Member

а де саме будете робити гравіювання? :girl_in_dreams:

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

У нас з чоловіком теж звичайні, класичні обручки. Спочатку нам, як і всім молодим, хотілося щось незвичайне, оригінальне... А потім подумали - ми ж ці обручки будемо носити завжди, це ж не прикраса, щоб її знімати в побуті, на кухні. Це символ нашого кохання. І не просто символ, це посвячується в церкві, значить це більше цим символ, це дано з неба.:) Тим більше, що обручки з камінцями часто зачіпаються за одяг, а вирізьблені не відполіруєш з часом. Отак то. :)

19. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

ще не знаю, поки шукаю де це можна зробити. Чула що на Коперніка є майстерня де роблять гравіювання, але поки обручки ще не купили, то нікуди не ходила:girl_smile:

20. BlondyGirl

BlondyGirl Member

Я довго шукала обручку, яка б мені сподобалась, але так і не знайшла. Тому зробила на замовлення. Получилось дуже класно і не дорожче, ніж готові. Зате маю ексклюзивні, бо дизайн ми самі придумали. Напис ззовні вигравіюваний і 3 діамантики. Мене лякали, що в напис буде бруд набиватись, але нічого подібного.