Обручки

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем viltis, 27 Серпень 2008.

1. Ljulja

Ljulja Загублений

Відповідь: Обручки

ми з чоловіком одружувались цього року влітку. обрали звичайні класичні обручки, правда чуть ширші (краще на пальці тримаються).
    так, зараз багато є обручок з камінцями, вставками, але це зараз модно, а через 5-10 років тільки нагадуватиме, що багато часу вже пройшло і багато чого змінилось.
    на мою думку, звичайні обручки мають багато переваг:
    - практичні (що важливо для носіння кожного дня)
    - символізують "гладкість і безкінечність" подружнього життя
    - класика завжди в моді
    - дешевші за дизайнерські

якщо хочеться оригінальності - справді можна зробити всередині гравіювання :).

2. Sanka

Sanka Active Member

обручка не гладенька, тільки я не люблю перстні носити...
    тому вона в мене на великі свята.
    а чоловік кожен день вдягає, навіть у вихідні вдома

3. Julietta

Julietta Member

"Обручальное кольцо - не простое украшенье,

Двух сердец одно решенье - обручальное кольцо"...

Мене теж дуже дратували персні на пальцях поки мені не подарував коханий перстень на заручини. Спочатку було важко звикнути, а тепер без нього не можу вийти з дому-так я його полюбила і воно стало для мене рідним. Деколи коли важко стане на душі-гляну на колечко і згадаю про кохану людину і на світ починаю по-інакшому дивитись :girl_in_love:.

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А у нас звичайні обручки: гладенькі, кругленькі. Правда, вибрати в магазині так і не змогла - всі мені були якісь не такі: то заширокі, то завузькі, то заплоскі, а як мені підходили, то в чоловіка на руці виглядали страшненько і навпаки. В результаті робили на замовлення. Зробили саме такі як хотіла. Правда, трохи важкенькі спершу видавались, але швидко до них звикли. Ще задовго до весілля хотіла, щоби обручки були такими, щоб навіть через 20 років не виглядали кумедно. А тут без варіантів - класика. :girl_in_dreams:
    Ну і вже для мене особисто, то обручка це не перстень (який в принципі можна купити до якоїсь оказії), а саме обручка, така як в мами і тата, яка вказує на сімейний статус, предмет, глянувши на який, можна чітко його (статус) визначити (якщо хтось вже дуже в тому зацікавлений, а спитати соромиться:girl_cool: )

5. Пуся

Пуся Well-Known Member

Повністю погоджуюсь ) Правда мені коханий подарив перше колечко ще 3 роки тому на день народження, З тих пір воно завжди зі мною.
    Наразі очікую своє зарученове колечко Нажаль так сталось що дату весілля ми вибрали але я ще не почула довгожданного "Ти вийдеш за мене заміж" :)))
    А не за горами й похід за нашими обручками Перечитавши дописи змінила трішки свою думку.... дякі вам )

6. Галченя

Галченя Well-Known Member

Гарно написано.

А я собі пригадала відразу старенький анекдот про значення кольца на безім"янному пальці:
    1. Якщо дівчина носить кольцо на безім"янному пальці, то вона або заручена, або дуже хоче вийти заміж.
    2. Якщо жінка носить обручку - то вона зразкова дружина і горда тим що заміжня.
    3. Якщо жінка носить обручку і ще якесь колечко ... Так! Вона заміжня! Але це ще зовсім нічого не значить:girl_crazy:

7. gozefinka

gozefinka New Member

Мій коханий подарив колечко вже тоді коли батьки зібрались на сватання, а деяким моїм подружкам їхні вже тепер чоловіки дарили коли вони вже взяли шлюб, при виході з церкви!!!

8. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

мій коханий подарив в п*ятницю, а в неділю вже були назначені заручини))) тобто сюрпризу не було - але 5.5 років разом))))
    І обручки вибрали широкі і класичні, зробили гравіювання - і залишилися дуже довольними

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я от хотіла спитати, ви обручки дома знімаєте? бо я колись пробувала знімати, але з моєю забудькуватістю ризикувала забути де я їх поставила!

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

не знімаю бо би вже давно забула де вона лежить

11. Olma

Olma Well-Known Member

Я не знімаю ніколи - ні коли миюсь, прибираю, сплю..
    Знімаю тільки на 2 хвилини колю мащу руки кремом і скоренько одягаю назад :)

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Я не знімаю взагалі, та й тяжко мені її зняти :girl_smile:
    Обручка це обручка, вона як кохання повинна бути з людиною від початку і до кінця... це моя думка

13. Tetjana

Tetjana Well-Known Member

Я ТЕЖ))) не знамію, а для чого - діамантів нема, тому не повилітають)

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я теж так думаю, ніколи з чоловіком не знімаємо, дуже поважаємо цю річ, яка посвячена в церкві:)

15. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Мій чоловік ще має привичку бавитись обручкою: знімати перекрутити і одягнути, це коли робити нічого:girl_crazy: а так не знімає ніколи

16. Kleo

Kleo New Member

Я знімаю коли щось мию, або перу руками, обручка в таких випадках зісковзає і я боюся загубити її десь в каналізації

17. Olma

Olma Well-Known Member

Ну в мене 2 обручки - одна гладенька (на заручини), а одна з діамантами (на весілля) - ношу разом.
    А шо за ті діаманти боятись:) (ну але на всякий випадок я їх застрахувала:girl_curtsey:)

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я деколи все ж мушу знімати,мене той палець деколи ломить,болить! і ніби розмір не замалий, вона вільно сидить!

19. enigma

enigma Well-Known Member

ні не знімаю, хоча забути десь не боюся. Інколи знімаю, коли мащу руки кремом (десь вичитала тут, що діамантики тускніють від крему), але теж не завжди.

20. Iryna D

Iryna D Member

Я коли вдома, то знімаю. Боюсь, коли щось мию, щоб не злетіла!! та й на ніч весь час знімаю всі прекраси, вони мені вночі заважають!:umbrage: